Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Φέγενορντ – Αϊντχόφεν, πρόωρος τελικός!

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 10:38

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και μας στρέφει σε “ειδική” επιλογή τερμάτων.

Κύπελλο Ολλανδίας: Φέγενορντ – Αϊντχόφεν, πρόωρος τελικός!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φέγενορντ – Αϊντχόφεν.

Μονός αγώνας για την φάση των “16” του Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
21:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 908
Στο πρωτάθλημα: 03/12/23, Φέγενορντ – Αϊντχόφεν 1-2.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Φέγενορντ


Η Φέγενορντ κυριάρχησε πέρυσι αλλά φέτος έχει χάσει έδαφος απο την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο φαντάζει ο πιο ρεαλιστικός στόχος για να κατακτήσει τίτλο. Την Κυριακή πανηγύρισε την πρώτη νίκη μετά την χειμερινή διακοπή καθώς αν και καλύτερη, χρειάστηκε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της εκ των ουραγών, Φιτέσε.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Με απουσίες και ερωτηματικά
Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Αρνε Σλοτυ. Στο Κύπελλο Ασίας συμμετέχουν οι ενίοτε βασικοι Ουεντά (φορ), Αλιρέζα (εξτρέμ) ενώ οι χρήσιμοι Ζερούκι μέσος), Μίντεχ (εξτρεμ) αγωνίζονται στο Κόπα Αφρικα. Αμφίβολος δίνεται ο βασικός μεσοεπιθετικός Στενχς, ενώ ερωτηματικό συνοδεύει την ετοιμότητα του βασικού μπακ Χαρτμαν που αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο ματς.

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία κύπελλα και φαντάζει και φέτος το φαβορί ούσα… ακαταμάχητη εντός και εκτός συνόρων. Στο πρωτάθλημα έχει χτίσει ήδη διαφορά απο τους διώκτες της, παρότι την Κυριακή κόλλησε στην ισοπαλία με την Ουτρέχτη. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη απώλεια βαθμών μετά το εντυπωσιακό 17 στα 17! Συνεχίζει και στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αγωνιστεί με τη Ντόρτμουντ.

Χωρίς Φέιρμαν
Ο βασικός μέσος Φέιρμαν δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα ματς του 2024 (κύπελλο, πρωτάθλημα) και δεν προλαβαίνει και το ντέρμπι. Εκτός και ο χρήσιμος μέσος Σαϊμπαρί που συμμετέχει στο Κόπα Αφρικα, ενώ μακροχρόνια κρίνεται η απουσία του στόπερ Μπέλα Κέτσαπ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.7 3.3 2.5 1.48 1.62 2.18 1.45 2.55 1.3 1.25 1.74
Φέγενορντ - Αϊντχόφεν / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας. Το σετ μάλλον αδικεί την Αϊντχόφεν που επικράτησε δις φέτος στο Ρότερνταμ (πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ) και θα μπορούσε να ειναι πιο ισορροπημένο. Περιμένουμε… μάχη και ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερα απο 90 λεπτά για να υπάρξει νικητής. Ρίσκο με 1-1 anytime σκορ (2.10).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr