Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Λέουβεν-Αντβέρπ, ρίσκο στα γκολ!

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 10:56

Το… πρέπει ειναι με τους φιλοξενούμενους που έχουν όμως πιο δύσκολο έργο από ότι δείχνουν οι αποδόσεις.

Κύπελλο Βελγίου: Λέουβεν-Αντβέρπ, ρίσκο στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λέουβεν – Αντβέρπ.

Μονός αγώνας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
21:30, Κωδ. ΟΠΑΠ: 909, Novasports 2
Στο πρωτάθλημα: Λέουβεν - Αντβέρπ 1-1 (18/8), Αντβέρπ - Λέουβεν 1-0 (2/12).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Λέουβεν

Το κύπελλο φαντάζει πολυτέλεια για τη Λέουβεν που στο πρωτάθλημα έχει μπλέξει για τα καλά σε σενάρια παραμονής. Απογοήτευσε στο πρώτο μισό της σεζόν και προχώρησε ήδη σε αλλαγή τεχνικού, δίνοντας τα κλειδιά του… μαγαζιού, στον Οσκαρ Γκαρσία. Μετρά μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν πάντως ανταγωνιστική στην επανέναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή όπου κράτησε στην ισοπαλία την ισχυρή Αντερλεχτ.

Επιστροφές
Διαθέσιμοι μετά από καιρό οι Μισάο, Μέρτενς (μέσοι), Ρίκα (μπακ) και ο τελευταίος αγωνίστηκε μάλιστα κόντρα στην Αντερλεχτ, επιστρέφοντας στην ενδεκάδα μετά απο τέσσερις μήνες! Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος βασικός μέσος Μπανζούζι, χάνει την σεζόν ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Φλίτινκ. Διεθνής ο επιθετικός Μουέντα.

Αντβέρπ

Η Αντβέρπ εντυπωσίασε πέρυσι καθώς ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στην χώρα αλλά φέτος δεν επιδεικνύει ανάλογη συνέπεια καθώς δυσκολεύτηκε να αντέξει στο “γεμάτο” πρόγραμμα αγωνιζόμενη και στο φανταχτερό Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν την συνοδεύουν ευοίωνες προβλέψεις, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ ο αναμορφωτής φαν Οφερμαρς (τεχνικός διευθυντής) τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ήταν πάντως εξαιρετική και επικράτησε εύκολα της Σαρλερουά (4-1).

Χωρίς Μπαλικβίσα
Τραυματίστηκε σοβαρά και θα αργήσει να επιστρέψει ο βασικός εξτρέμ Μπαλικβίσα, εκτός και οι βασικοι Κουλιμπαλι (στόπερ), Μπατάιγ (μπακ), δεν υπολογίζεται και ο χρήσιμος μέσος Γιουσούφ που συμμετέχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Αμφίβολος ο έμπειρος μπακ ντε Λατ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.85 3.6 1.8 2.12 1.64 1.45 2.55 1.6 2.15 1.87 1.23 1.2
Λέουβεν - Αντβέρπ / Εκτίμηση

Το πρέπει ειναι με την Αντβέρπ που φέτος όμως ειναι τσακωμένη με τη συνέπεια. Η Λέουβεν μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί όπως έπραξε και στα δύο φετινά ματς πρωταθλήματος . Ρισκάρουμε έτσι με το under που προσφέρεται μάλιστα σε τιμές αουτσάιντερ (2.20).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr