Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κύπρου: Απόλλων Λεμεσού - ΑΕΛ Λεμεσού, Μάχη για μια θέση στους "8"

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 11:55

Κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς ο αγώνας είναι νοκ άουτ και ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για τους "8" της διοργάνωσης. Το Κύπελλο Κύπρου διεξάγεται για 82η σεζόν. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί νικητής θα εκτελεστούν πέναλτι. Ο κυπελλούχος Κύπρου θα πάρει μέρος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Κύπελλο Κύπρου: Απόλλων Λεμεσού - ΑΕΛ Λεμεσού, Μάχη για μια θέση στους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Απόλλων Λεμεσού - ΑΕΛ Λεμεσού.

Απόλλων Λεμεσού

Ο Απόλλων Λεμεσού ξεκίνησε με πολλά όνειρα τη σεζόν αλλά έπειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα και αλλαγές προπονητών εξακολουθεί να βρίσκεται έξω από την ζώνη των πλέι οφ! Μοναδική διέξοδος επιτυχίας στη φετινή περίοδο το Κύπελλο για τους «κυανόλευκους».

Γεμάτο το απουσιολόγιο για τον Ισπανό κόουτς Πάμπλο Ματσίν που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία. Νοκ άουτ ο κεντρικός μέσος Τεκιέ, ο αμυντικός χαφ Σπόλιαριτς, ο αριστερός εξτρέμ Κοστάκε και ο επιθετικός Κρμέντσικ. Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Γιούρσεβιτς και ο μεσοεπιθετικός Σαγκάλ. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 τα τρία από τα πέντε τελευταία ματς

.

ΑΕΛ Λεμεσού

Σε κατήφορο διαρκείας βρίσκεται η ΑΕ Λεμεσού, από τη στιγμή που προέρχεται από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία υποδεχόμενη τον Εθνικό Άχνας στο πρωτάθλημα. Τέλος και ο Φινλανδός προπονητής Τόνι Κόσκελα, στη θέση του προσλήφθηκε και θα κάνει ντεμπούτο ο Αλέξης Γαρπόζης.

Το Κύπελλο αποτελεί μοναδική διέξοδο για να σωθεί η σεζόν όπως πέρσι που έφθασε στον τελικό, αλλά δεν πείθει ούτε αγωνιστικά ούτε ψυχολογικά. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Νοκ άουτ οι κεντρικοί αμυντικοί Μπάστο και Ντεγκέστ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.05 2.9 3.45 1.51 2.27 1.17 4 1.95 1.67 1.2 1.28 1.58
Απόλλων Λεμεσού - ΑΕΛ Λεμεσού / Εκτίμηση

Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία τους στη σεζόν, με την συνέχεια στο Κύπελλο να αποτελεί μοναδική διέξοδος για να σωθεί η χρονιά. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες για τον Απόλλωνα Λεμεσού με τον νέο κόουτς να καλείται να τις διαχειριστεί. Αναμένεται σκληρό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να πάρουν τη νίκη. G/G (1.91)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr