Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κύπρου: Γκολ με φόντο την πρόκριση!

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 - 02:36

Κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς ο αγώνας είναι νοκ άουτ και ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για τους "8" της διοργάνωσης. Το Κύπελλο Κύπρου διεξάγεται για 82η σεζόν. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί νικητής θα εκτελεστούν πέναλτι. Ο κυπελλούχος Κύπρου θα πάρει μέρος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Κύπελλο Κύπρου: Γκολ με φόντο την πρόκριση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Εθνικός Αχνάς - Άρης Λεμεσού.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Εθνικός Άχνας


Ο Εθνικός είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που αρχικά στόχευε ψηλά αλλά στην πορεία δίνει μάχη για να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, Πληρώνουν τις αμυντικές αδυναμίες τους οι κυανόλευκοι. Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Σε καλή ψυχολογία πάντως έπειτα από την πρόσφατη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και την ισοπαλία στην ΑΕ Λεμεσού. Ο κόουτς Μαρίνος Σατσιάς περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και στο Κύπελλο, θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Διαθέσιμος και ο αρχισκόρερ Ηλία, ίσως αποτελέσει δίδυμο με τον φορμαρισμένο Καμπρέρα.

Άρης Λεμεσού

Ο Άρης δίνει πολλά μαζεμένα, ματς, την Δευτέρα υποδέχθηκε στο ντέρμπι την Ανόρθωση όπου επικράτησε 2-1, τώρα καλείται να ανασυντάξει δυνάμεις για να μην γκελάρει στο Δασάκι. Θέλει παράλληλη πορεία στο Κύπελλο, όπως βέβαια και την διατήρηση του θρόνου στο πρωτάθλημα, εσχάτως μοιάζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους οι πράσινοι.

Πολλά τα προβλήματα πάντως για τον Λευκορώσο κόουτς Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ο δεξιός μπακ Γιαγκό και ο δεξιός εξτρέμ Μαγιαμπάλα βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα με την Μπουρκίνα Φάσο και την Νότια Αφρική αντίστοιχα. Ο κεντρικός αμυντικός Μποακί, ο κεντρικός μέσος Στρούσκι και ο στράικερ Σουμάσκι είναι ανέτοιμοι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5 3.85 1.48 - - - - 1.8 1.8 2.22 1.15 1.08
Εθνικός Άχνας - Άρης Λεμεσού / Εκτίμηση

Σκληρή ομάδα ο Εθνικός ανασταλτικά ενώ διαθέτει αρκετά ποιοτικούς μεσοεπιθετικους. Βρίσκει εύκολα δίχτυα μετρώντας μάλιστα 5 σερί g/g . Ανώτερη η ομαδα του Άρη αν και τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια σίγουρα έχουν επιφέρει κόπωση στους παίχτες. Αρκετά χαμηλή η απόδοση του διπλού και σκεπτόμενοι τα δύσκολα παιχνίδια, την κόπωση, τις πιθανές αλλαγές αλλά και τις επιθετικές αρετές των δυο ομάδων το g/g αποτελεί εξαιρετική επιλογή σε απόδοση 1.90

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr