Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Μπόρνμουθ-Σουόνσι, ευκαιρία για διάκριση

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 - 09:35

Στο "Vitality Stadium" αρχίζει ο τέταρτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας, με μία αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ. Ξεκάθαρο φαβορί η Μπόρνμουθ, που θέλει να επιβεβαιώσει τις αποδόσεις και να πάρει την πρόκριση σε βάρος της Σουόνσι.

Κύπελλο Αγγλίας: Μπόρνμουθ-Σουόνσι, ευκαιρία για διάκριση

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπόρνμουθ – Σουόνσι.

Κωδ. ΟΠΑΠ 937

21:45 Cosmote Sport 3

Ξεκινά ο τέταρτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας (φάση των «32»). Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας, διεξάγεται επαναληπτικός. Σε αυτόν δε μετρά το σκορ του πρώτου αγώνα, ούτε τα εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, διεξάγεται ημίωρη παράταση. Αν και πάλι υπάρξει ισοπαλία, η πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπόρνμουθ

Η Μπόρνμουθ πάλεψε ένα ημίχρονο εντός με Λίβερπουλ, αλλά έχασε με 4-0 στο πρωτάθλημα, όπου έχει δύο σερί ήττες, αλλά δεν ανησυχεί ιδιαίτερα. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα πλήρωσε over 2.5 έκτο σερί ματς και όγδοο στα τελευταία εννέα σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός έχει χάσει μόνο από Λίβερπουλ, Τότεναμ, Άρσεναλ και Γουλβς. Τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Σουόνσι, το 2007. Eκτός ο μπακ Φρέντερικς, οι Τραορέ, Άνταμς, Ουαταρά (μέσοι), ο αναπλ. τερματοφύλακας Ράντολφ και ο επιθετικός Σεμένιο, αμφίβολοι οι μπακ Κέρκεζ, Σμιθ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Σενέσι.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Σουόνσι

Η Σουόνσι, έχασε μετά από τρεις αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ, 3-1 από τη Σαουθάμπτον εντός έδρας, οπότε είναι πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, παρά στα πλέι - οφ. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δέχεται γκολ σε επτά από τα τελευταία οκτώ ταξίδια. Έχει παίξει φέτος μία φορά με την Μπόρνμουθ, στο Λιγκ Καπ εντός τον Αύγουστο, όπου έχασε 3-2, παρ’ όλο που προηγήθηκε 1-0. Αμφίβολοι οι μπακ Κι, Άσμπι και οι μέσοι Aμπντουλάι, Τζινέλι, Γουόλς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.22 6.5 10.5 2.95 1.37 1.82 1.91 1.82 1.87 1.02 1.09 4
Μπόρνμουθ - Σουόνσι / Εκτίμηση

Εκτιμούμε πως η Μπόρνμουθ θα πάρει την πρόκριση, αλλά ο άσος βρίσκεται στα... πατώματα, λόγω της διαφοράς κατηγορίας και δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Το ίδιο και το Over 2,5 μιας και αμφότερες παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο. Προτιμότερη επιλογή το Goal/Goal (1,80), καθώς η Σουόνσι μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr