Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Αντερλεχτ, “φαγωμένο” φαβορί

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 - 11:20

Το σετ δεν αποδίδει δικαιοσύνη στο ντέρμπι των Βρυξελλών και αδικεί τους φιλοξενούμενους που μπορούν να βάλουν δύσκολα στο φαβορί. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν την Κυριακή στο πρωτάθλημα.

Κύπελλο Βελγίου: Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Αντερλεχτ, “φαγωμένο” φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουνιόν - Αντερλεχτ.

Μονός αγώνας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
21:30, Κωδ. ΟΠΑΠ: 936, Novasports 1
Φέτος στο πρωτάθλημα (28/7): Ουνιόν - Άντερλεχτ 2-0
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Κλαμπ Μπριζ.
Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν την Κυριακή στο πρωτάθλημα.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Θετικά κύλησε και με το παραπάνω το πρώτο μισό της σεζόν για την Ουνιόν. Οι πρωτευουσιάνοι δεν αποχωρίζονται την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ενώ στην Ευρώπη θα αγωνιστούν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης). Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος τα… χρειάστηκε, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σιντ Τρουίντεν με γκολ στο 96’ (2-1) και έμεινε αήττητη για 15ο διαδοχικό ματς.

Συν και πλην
Βελτιώνεται η κατάσταση στο μέτωπο των απουσιών. Μπορεί να τέθηκε εκτός ο βασικός μέσος Πουέρτας, αλλα εξέτισαν οι Μορις (βασικός τερμ) και Λαπουσίν (βασικός μέσος). Δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Αμανι (μέσος), Μασίντα (στόπερ) όπως και ο πρώτος σκόρερ Αμουρά που ολοκλήρωσε πάντως τις υποχρεώσεις του με την Αλγερία στο Κόπα Αφρικα.

Άντερλεχτ

Με αργά αλλά σταθερά βήματα η Αντερλεχτ επιστρέψει στην κορυφή του βελγικού ποδοσφαίρου έχοντας αφήσει υποσχέσεις με την εικόνα της στο πρώτο μισό της σεζόν. Η ομάδα του Μπριαν Ρίμερ έκλεισε το 2023 “τρέχει” ένα αήττητο δέκα αγωνιστικών και παγιώθηκε στις πρώτες θέσεις. Αμέτοχη στο μεταγραφικό παζάρι, όπου περισσότερο προσπαθεί να... ξεφορτωθεί κάποια ακριβά συμβόλαια. Την Κυριακή κόλλησε πάντως στην ισοπαλία με την Λέουβεν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ακολουθεί ντέρμπι κορυφής με την… Ουνιόν!

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Με τον αρχηγό
Ο αρχηγός και βασικός αμυντικός Βερτόχεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε με την Λέουβεν, αντιθέτως δεν υπολογίζονται και οι βασικοί Σαρντέλα (αμυντικός) και Ντιλέινι (μέσος), με τελευταίο πρόβλημα τον ενίοτε βασικό μπακ Πατρις. Εκτός και ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Αμούζου, ενώ οι μέσοι Ντιαβαρά και Ασιμέρου συμμετέχουν στο Κόπα Αφρικα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.94 3.4 3.55 1.85 1.84 1.32 3.05 1.72 1.95 1.24 1.25 1.74
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Άντερλεχτ / Εκτίμηση

Το σετ είναι μάλλον υπερβολικό καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα και έτσι περίμεναμε περισσότερη... ισορροπία. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν μάλιστα με αρκετές και σημαντικές απουσίες και η Αντερλεχτ μπορεί να πάρει κάτι απο το ντέρμπι. Ρίσκο με Χ2 (1.91).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr