Ποδόσφαιρο

Α’ Βελγίου: “Χτίζει” σερί η Κλαμπ Μπριζ!

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 00:23

Η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα έχει ανεβάσει την απόδοση της και οι περισσότεροι ήδη την εμπιστεύονται για διπλό στην έδρα της προβληματικής Σαρλερουά.

Α’ Βελγίου: “Χτίζει” σερί η Κλαμπ Μπριζ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Βελγίου.

ΚΟΡΤΡΑΙΚ – ΛΕΟΥΒΕΝ

Σχετικά ανέλπιστη εκτός έδρας νίκη επί της Σταντάρ Λιέγης κατέκτησε η Κορτράικ, βεβαίως χρειάζεται και ανάλογη συνέχεια ώστε να αποκτήσει βάσιμες ελπίδες παραμονής. Καθώς το πρώτο κομμάτι της σεζόν κύλησε αρνητικά για το κλαμπ, άλλωστε είναι χαρακτηριστικό πως έχει προβεί σε τρεις αλλαγές τεχνικών. Τουλάχιστον έβαλε φρένο στις εννιά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (2-0-7, μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες).

Η Λέουβεν δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αβαντάζ έδρας στον νοκ άουτ προημιτελικό κυπέλλου με την Αντβέρπ (2-3). Ενώ στο πρωτάθλημα παρότι κράτησε στην ισοπαλία την Αντερλεχτ έπεσε στην προτελευταία θέση, με μόλις μία νίκη στα έντεκα πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις (1-3-7). Εχει μόλις ένα διπλό σε δέκα εξορμήσεις, στις οποίες δέχτηκε 27 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς έξι βαθμών ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχαν θετική εικόνα στο τελευταίο ματς κόντρα μάλιστα με τους “μεγάλους” της χώρας. Περιμένουμε μάχη, έχει τύχη το under σε τιμές αουτσάιντερ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΑΝΔΗ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Η Γάνδη μπήκε με το.. αριστερό στο νέο έτος, γνωρίζοντας την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με θύτη την Μαλίν. Φάνηκε αμέσως το κενό που άφησαν ο επιθετικός Ορμπαν (12 γκολ) που παραχωρήθηκε στην Λυών και ο μέσος Φοφανά, απέκτησε τον Ιάπωνα εξτρέμ Γιοκότα. Στο Κόπα Αφρικα συμμετέχουν οι Τισουντάλι (ε, 9 γκολ, πρώτος σκόρερ), Νούριο (α) και στο Κύπελλο Ασίας οι βασικοί Γουατανάμπε (στόπερ), Χουάνγκ (μέσος).

Αναμενόμενη ήττα από την Κλαμπ Μπριζ γνώρισε η Βέστερλο, δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε έναν καταφανώς ανώτερο αντίπαλο. Πάντως, ελπίζει σε καλύτερες ημέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρικ Ντε Μιλ στα μέσα Δεκεμβρίου. Over τα 7/8 τελευταία πρωταθλήματος. Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ μπακ Πιεντφόρτ, στο κύπελλο Ασίας ο αμυντικός Μπος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γάνδη δεν πείθει μετά την επανέναρξη πληρώνοντας τις σημαντικές απουσίες ενώ η Βέστερλο συνεχίζει να απογοητεύει. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε το γκολ/γκολ.

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Βαριά ήττα υπέστη η Σαρλερουά στην Αμβέρσα και παραμένει χαμηλά. Επεσε στο καναβάτσο από το πρώτο μέρος, σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Γενικότερα οι κακές εκτός έδρας επιδόσεις είναι που την κρατούν σε δύσκολη θέση, έχοντας συγκομιδή μόλις τριών βαθμών σε έντεκα εξόδους. Στο Κόπα Αφρικα ο γκολκίπερ Κοφί, στο κύπελλο Ασίας ο Παλαιστίνιος επιθετικός Νταμπάγκ.

Η Κλαμπ Μπριζ χωρίς την παραμικρή δυσκολία επικράτησε της Βέστερλο, ερχόμενη από τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά κυπέλλου περνώντας από την Γάνδη (0-1) δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλο. Πάντως ο τίτλος έχει απομακρυνθεί πολύ και παλεύει να μην μείνει ακόμη πιο μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κλαμπ Μπριζ ανεβάζει ταχύτητα, καταδιώκει τους πρωτοπόρους και έχει τον πρώτο λόγο. Επιλέγουμε το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr