Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Κόβεντρι, να πάρει το... αίμα της πίσω!

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 - 01:34

Κόβεντρι και Σέφιλντ Γουέντζντεϊ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας, διεξάγεται επαναληπτικός. Σε αυτόν δε μετρά το σκορ του πρώτου αγώνα, ούτε τα εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, διεξάγεται ημίωρη παράταση. Αν και πάλι υπάρξει ισοπαλία, η πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι.

Κύπελλο Αγγλίας: Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Κόβεντρι, να πάρει το... αίμα της πίσω!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σέφιλντ Γουέντζντεϊ - Κόβεντρι για το Κύπελλο Αγγλίας.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Η Γουένσντεϊ έχασε με 2-1 εντός από την Κόβεντρι στην Τσάμπιονσιπ, λίγο πριν την ξαναβρεί για το Κύπελλο. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, θέλει εκδίκηση, αλλά με λιγότερη πίεση από αυτή του πρωταθλήματος, όπου είναι εκ των ουραγών. Δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία 11 σε όλες τις διοργανώσεις, με μόνο μία στα τελευταία 18.

Ο Γουίντας είναι η πιο αξιόπιστη λύση της επιθετικά, σκόραρε στα τελευταία τρία ματς που η ομάδα του βρήκε γκολ. Εκτός ο μπακ Αϊόρφα και ο μέσος Πάτερσον, αμφίβολος ο μπακ Ντελγκάδο και ο μέσος Μπάκλι.

Κόβεντρι

Η Κόβεντρι πέρασε από το Σέφιλντ για το πρωτάθλημα και είναι στη ζώνη πλέι – οφ. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, έχει έτσι τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όπου είναι αήττητη δέκα σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, πληρώνει γκολ-γκολ και over 2.5 και στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της, ενώ εκτός έδρας έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι.

Δεν έχει προχωρήσει πάνω από τον τέταρτο γύρο Κυπέλλου τα τελευταία πέντε χρόνια. Αμφίβολος ο αρχισκόρερ Ράιτ, θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως στη θέση του τερματοφύλακα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.55 3.55 1.97 1.94 1.8 1.35 2.95 1.7 2.02 1.78 1.27 1.27
Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Κόβεντρι / Εκτίμηση

Να πάρει άτυπη ρεβάνς θέλει η Σέφιλντ η οποία ηττήθηκε από την Κόβεντρι στο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται... καταιγιστικοί στη σεζόν, ενώ μετρούν δέκα σερί αγωνιστικές αήττητοι. Δύσκολο αναμένεται να είναι το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. G/G 1.68

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr