Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Τσέλσι-Αστον Βίλα, αμφίρροπο ματς στο Λονδίνο

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 - 01:39

Τσέλσι και Άστον Βίλα αναμετρώνται για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας σε μια μάχη που έχει ως έπαθλο το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. 

Κύπελλο Αγγλίας: Τσέλσι-Αστον Βίλα, αμφίρροπο ματς στο Λονδίνο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τσέλσι - Άστον Βίλα για το Κύπελλο Αγγλίας.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Τσέλσι

Η Τσέλσι, διέλυσε 6-1 εντός έδρας την Μίντλεσμπρο μεσοβδόμαδα και πέρασε τελικό Λιγκ Καπ, ενώ θέλει πορεία και στο Κύπελλο, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να δηλώνει «απελπισμένος» για έναν τίτλο στην Αγγλία. Εντός έχει οκτώ νίκες σε εννέα αήττητα ματς όλων των διοργανώσεων. Ο Πάλμερ, κορυφαίος της παίκτης φέτος, σκοράρει σε δύο σερί ματς.

Πέρσι αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο, αλλά τις προηγούμενες τρεις χρονιές, είχε πάει τελικό. Εκτός Σάντσεθ (βασικός γκολκίπερ), οι μπακ Τζέιμς, Φοφανά, Κουκουρέγια, oι μέσοι Λάβια, Ουγκοτσούκβου και ο Τζάκσον (επιθετικός). Αμφίβολοι Γκουστό (μπακ) και Ενκουνκού (επιθετικός).

Άστον Βίλα

Η Βίλα έμεινε στο 0-0 με Έβερτον εκτός για την Πρέμιερ Λιγκ και έχει μία ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, εκτός έδρας έχει μία ήττα σε επτά. Στο πρωτάθλημα ο Ουότκινς της χάρισε τη νίκη στην έδρα της Τσέλσι.

Οκτώ χρόνια δεν έχει περάσει τον τέταρτο γύρο Κυπέλλου, έχει κερδίσει μόνο το τελευταίο από οκτώ σερί ταξίδια στον θεσμό. Εκτός οι μπακ Μινγκς και οι μέσοι Τραορέ, Μπουενδία, αμφίβολος ο αναπλ. τερμ. Όλσεν, οι μπακ Τόρες, Ντιν και o μέσος Ράμζι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.9 3.8 3.65 2.25 1.6 1.5 2.47 1.48 2.45 1.27 1.25 1.87
Τσέλσι - Άστον Βίλα / Εκτίμηση

Η Τσέλσι δείχνει να ρολάρει και να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Στο γήπεδο της βρίσκει λύσεις και σκοράρει. Η Άστον ΒΊλα είναι λίγο πεσμένη το τελευταίο διάστημα παρόλα αυτά παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη. Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.70

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr