Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι, η παράδοση και τα γκολ που πληρώνουν!

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 - 01:43

Στο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας η Τότεναμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. 

Κύπελλο Αγγλίας: Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι, η παράδοση και τα γκολ που πληρώνουν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι για το Κύπελλο Αγγλίας.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Τότεναμ

Η Τότεναμ, πήρε 2-2 στην έδρα της Μάντσεστερ Γ. για το πρωτάθλημα, αλλά ο Άγγελος Ποστέκογλου θέλει έναν τίτλο και το Κύπελλο αποτελεί τη μοναδική διέξοδο. Παραμένει αήττητη στο νέο της γήπεδο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία έχει κόψει ήδη πόντους στο πρωτάθλημα.

Έχει σκοράρει σε όλα τα ματς φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, στο Κύπελλο περνάει τον 4ο γύρο τέσσερις σερί χρονιές. Εκτός οι μέσοι Σαρ, Μπισουμά και οι επιθετικοί Σόλομον, Σον (αρχισκόρερ), Φέλις, Σκάρλετ (επιθετικοί), αμφίβολος ο μπακ Σέσενιον και οι μέσοι Mάντισον, Λο Τσέλσο, Κουλουσέφσκι.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Ντε Μπρόινε να επιστρέφει με γκολ και τον νεαρό Μπομπ να πετυχαίνει νικητήριο τέρμα, πέρασε δραματικά με 3-2 από το Νιούκαστλ στο πρωτάθλημα και έχει κερδίσει έξι σερί σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι αήττητη σε εννέα ματς, με μόνο μία ισοπαλία.

Mετρά οκτώ σερί προκρίσεις από τον τέταρτο γύρο. Ο Φόντεν σκοράρει συχνά στο Κύπελλο, βάζει γκολ σε δύο σερί ταξίδια στον θεσμό. Εκτός οι μπακ Στόουνς, Ακάντζι και ο αρχισκόρερ Χάαλαντ, αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Έντερσον, ίσως ξεκινήσει ο αναπληρωματικός Ορτέγκα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.65 4 1.85 2.7 1.42 1.67 2.12 1.44 2.57 1.92 1.23 1.27
Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι / Εκτίμηση

Η κατάρα της Σιτι με την Τοτεναμ στα μεταξύ τους παιχνίδια στο Λονδίνο κρατάει χρόνια. Παραδοσιακά δυσκολεύεται ακόμα και στο να βρει τέρμα όταν αγωνίζεται μέσα στην Πρωτεύουσα κόντρα στα "σπιρούνια". Δεν το λες και λίγο αυτό όταν πρόκειται για την ομάδα του Γκουαρδιολα και μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουν υπάρξει ποτέ στην Πρεμιερ Λιγκ. Οι αποδόσεις δεν δικαιολογούνται για την παράδοση που επικρατεί στις αναμετρήσεις τους και οι τιμές του διπλού είναι αρκετά χαμηλές. Αξία βρίσκουμε στο G/G και οβερ 2.5 σε απόδοση 1.80

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr