Ποδόσφαιρο

Λιγκ2 Αγγλίας: Αξίζει η Κρου

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 01:10

Δράση στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, με δέκα αναμετρήσεις.

Λιγκ2 Αγγλίας: Αξίζει η Κρου

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2

ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Η Γουίμπλεντον ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την ΜΚ Ντονς, δέχτηκε τρία γκολ στα πρώτα 22' και φυσικά δεν υπήρχε επιστροφή (3-1). Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (21) από ότι εντός (18), συνεχίζει στα προημιτελικά Λιγκ Τρόφι. Τιμωρημένοι οι Μπίλερ (δεξιός μπακ), Καλαμπάγι (στόπερ), στο κύπελλο Ασίας συμμετέχουν ο 1ος σκόρερ, Ιρακινός Αλ Χαμάντι (17 γκολ, 7 ασίστ) και ο Λιβανέζος φορ Μπουγκιέλ (4 γκολ), νοκ άουτ και οι Πιρς (αμυντικός), Νέφβιλ (βασικός μέσος, 1 γκολ).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Μάνσφιλντ παρότι ήταν εμφανώς ανώτερη δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Σάτον (1-1), παραμένοντας στην τρίτη θέση με μόλις δύο ήττες σε 27 αγωνιστικές. Εχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έφερε έβδομο σερί under μετά από τέσσερα συνεχόμενα over σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Σε 14 εξόδους έχει μόνο μία ήττα (7-6-1), σκοράροντας πάνω από δύο γκολ κατά μέσο όρο. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Τζόνσον, Χιούιτ, ο μέσος Χάρινγκτον και ο επιθετικός Οουτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εχει δυνατότητες αλλά και διαρκή σκαμπανεβάσματα η Γουίμπλεντον, με μόλις ένα τρίποντο στα τέσσερα τελευταία η Μάνσφιλντ έχασε έδαφος. Δύσκολη η πρόβλεψη, με την.. πλάστιγγα να γέρνει ελαφρώς στα δεξιά.

ΚΡΟΥ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Η Κρου πήρε μεγάλο διπλό επί της Μπάροου (1-3), τέταρτο διαδοχικό τρίποντο μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3) ανεβαίνοντας στα όρια των θέσεων απευθείας ανόδου. Δέχτηκε γκολ νωρίς αλλά βρήκε γρήγορη απάντηση με το 11ο τέρμα του Νέβιτ, στην επανάληψη οι νεαροί Μπίλινγκτον και Χόλιτσεκ σημείωσαν τα πρώτα γκολ της καριέρας τους. Γκολ-γκολ τα 10/14 πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι Γουίλιαμς (αμυντικός), Λουντ (μέσος), Τάμπινερ (φορ, 1 γκολ), νοκ άουτ οι μέσοι Πάουελ, Φίνεϊ.

Η Σάλφορντ απέσπασε ισοπαλία από την Μπράντφορντ μένοντας αήττητη για τρίτη διαδοχική αγωνιστική (1-2-0) με νέο τεχνικό τον Καρλ Ρόμπινσον, για να απομακρυνθεί κάπως από τις τελευταίες θέσεις (γενικότερο σερί 1-4-8). Προηγήθηκε νωρίς όμως ισοφαρίστηκε άμεσα, έκτοτε έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία με τον πρώτο της σκόρερ Σμιθ (16 γκολ). Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (17) από ότι εντός (10). Νοκ άουτ οι μέσοι Μάντοξ, Χόλαντ και οι Λαβινιέ (αμυντικός), Γκάρικ (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάτι... κινείται μετά από πολύ καιρό στην Σάλφορντ, όμως δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα και στο Κρου με τους γηπεδούχους να τα δίνουν όλα για την άνοδο. Πάμε με τον άσο (2,00).

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Αναβλήθηκε το ματς στο Μπράντφορντ για την Ντονκάστερ, που έρχεται από την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Τρόφι στα πέναλτι σε βάρος της Γουίγκαν (1-1 90λεπτο). Πήρε δανεικό από την Λίνκολν τον εξτρέμ Αντελακούν, πέμπτο απόκτημα του Ιανουαρίου μετά τους Κάρτι, ΜακΓκραθ, Κρέιγκ και Γουότερς. Νοκ άουτ οι μέσοι Τέιλορ, Γουέστμπρουκ και Ρέιβενχιλ, οι αμυντικοί Γουντ, Λονγκ, Μάξγουελ, ο γκολκίπερ Λόουλορ και οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι.

Αναβλήθηκε το ματς με την Νοτς Κάουντι για την Στόκπορτ, που επικράτησε σχετικά άνετα της Γουόλσολ αντιδρώντας μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1), με τον ανταγωνισμό να έχει πλησιάσει αρκετά. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση, χάρη σε αυτή «καθάρισε» εκ νέου. Στο Κόπα Αφρικα ο αμυντικός Τουράι (Γκάμπια), αμφίβολοι οι μέσοι Σάρσεβιτς, Κροσντέιλ (2 γκολ) και οι Χίπολαιτ (εξτρέμ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ οι Νόιλ (δεξιός μπακ), Στρέτον (αν. φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντονκάστερ διακρίνεται στο Λιγκ Τρόφι, όμως στο πρωτάθλημα είναι… ψιλοχάλι. Η Στόκπορτ δεν λέει να πέσει από το ρετιρέ, τα αγωνιστικά δεδομένα είναι όλα υπέρ της και θα ρισκάρουμε το διπλό (1,80).

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Πολύτιμο βαθμό στο Τζίλιγχαμ πήρε η Φόρεστ Γκριν (1-1), ξεκολλώντας από την τελευταία θέση αν και συμπλήρωσε 12 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-6-6). Προηγήθηκαν «επεισοδιακές» ημέρες όπου ανέλαβε υπηρεσιακός ο Νταν Κόνορ αντί του Τρόι Ντίνεϊ, ο οποίος απομακρύνθηκε λόγω απαξιωτικών δηλώσεων σε βάρος παικτών των «οικολόγων»! Εχει την δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση. Απέκτησε τον μέσο Οσαντέμπε, εκτός πλάνων οι μέσοι Μάντοξ, Χόλαντ και οι Λαβινιέ (αμυντικός), Γκάρικ (εξτρέμ).

Αναβλήθηκε το ματς στο Γουόλσολ για την Ακρινγκτον που υπέκυψε εντός έδρας στην Τζίλιγχαμ και απομακρύνθηκε από τις θέσεις πλέι οφ, έχοντας μόνο τρεις νίκες στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (3-3-7). Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο Λιγκ Τρόφι (1-3 από Μπόλτον). Εκτός έδρας έχει πάρει μόνο τους 12 από τους 38 βαθμούς της. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Λονγκέλο-Μπούλε (2 γκολ), συνεχίζουν εκτός δύο γκολκίπερ (ο βασικός Σάβιν και ο αν. ΜακΚράκεν) και οι Λιχ (αμυντικός), Αντριους (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με απανωτές αλλαγές τεχνικών προσπαθεί να την… παλέψει η Φόρεστ Γκριν, αλλά δεν τα καταφέρνει. Χάνει έδαφος εσχάτως η Ακρινγκτον, υποχρεωμένη να πάρει τρίποντο εδώ. Μπορεί και να τα καταφέρει, πάντως δεν θα την ακολουθήσουμε.

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Αναβλήθηκε το ματς στο Χάρογκειτ για την Γκρίμσμπι που σε αγώνα... πόλο αναδείχτηκε ισόπαλη 5-5 (!) με την Νοτς Κάουντι και παραμένει χαμηλά, σε απόσταση σχετικής ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Ισοφάρισε στο 95' με γκολ του νεοφερμένου μέσου Γουντ, έκαναν ντεμπούτο και οι Ταρμ (αμυντικός), Ομπίκοου (επιθετικός), άπαντες αξιόλογες προσθήκες. Γκολ-γκολ τα 10/13 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολος ο αν. επιθετικός Πάικ, νοκ άουτ ο μέσος Κούρι.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Αναβλήθηκε το ματς στο Σουίντον για την Τρανμίρ που κόντρα στην ΜΚ Ντονς υπέστη δεύτερη κολλητή ήττα -μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες- κυριολεκτικά στην τελευταία φάση (1-2) και διατηρείται χαμηλά, αλλά σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (γενικότερο σερί 7-7-3). Γκολ-γκολ τα 8/11 τελευταία πρωταθλήματος, αποδυναμώνεται πολύ εκτός έδρας (2-2-10). Χωρίς τους μέσους Μέρι, Μπελεουάν, τους επιθετικούς Σόντερς (2 γκολ), Ντένις και τον στόπερ Ο’ Κόνορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάζει και δέχεται γκολ με ευκολία η Γκρίμσμπι, με αυτό το σενάριο κόντρα στην Τρανμίρ που επίσης στηρίζεται στην επίθεση. Στο 2,05 ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over.

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Η ΜΚ Ντονς επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας πανεύκολα την Γουίμπλεντον (3-1) και ανέβηκε στην έκτη θέση. Είναι εμφανώς ανεβασμένη με εννιά νίκες στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (9-2-2) και το απέδειξε μπαίνοντας πολύ δυνατά με τρία γκολ στα πρώτα 22' (!), πήρε και αριθμητικό αβαντάζ δύο παικτών (65', 73'). Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Τάκερ, νοκ άουτ ο βασικός μέσος Χάντερ και οι αναπληρωματικοί Χάρνες (γκολκίπερ), Ντένις (φορ, 1 γκολ).

Μετά από τρεις απανωτές νίκες η Τζίλιγχαμ δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Φόρεστ Γκριν και διατηρείται στα όρια των θέσεων πλέι οφ παρότι έχει την χειρότερη επίθεση! Πήρε προβάδισμα στα μέσα της επανάληψης όμως δεν μπόρεσε να το υπερασπιστεί, μάλιστα κινδύνευσε και με ολική ανατροπή. No goal τα 8/10 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου πρόσφατα αποκλείστηκε από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (0-4). Αμφίβολος ο μέσος Τζέφερι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μέχρι τέλους θα δώσει η Μίλτον Κέινς Ντονς την μάχη για πλέι οφ, κόπηκε η φόρα της Τζίλιγχαμ και μένει να φανεί αν αυτό ήταν προσωρινό. Από τα πλέον αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής, πάσο.

ΜΟΡΚΑΜ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Μόρκαμ έρχεται από την μόλις δεύτερη νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές (2-4-6), αλώνοντας την έδρα της ΜΚ Ντονς. Δέχτηκε γκολ στα 75 δευτερόλεπτα, όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική φτάνοντας σε ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις με τον Μπράουν να «πληγώνει» την παλιά του ομάδα. Over τα 6/7 τελευταία πρωταθλήματος. Πήρε τους Χάρακ (αμυντικός), Μπάρκερ (εξτρέμ), Γκάρνερ (φορ), εκτός πλάνων οι Μουρ (βασικός γκολκίπερ) και Λαβ (αμυντικός).

Η Κόλτσεστερ στο δεύτερο ματς με νέο τεχνικό τον Ντάνι Κόουλι παραχώρησε ισοπαλία στην Μπράντφορντ (1-1). Την ικανοποιεί σαφώς ο βαθμός, βρέθηκε σε θέση άμυνας στο μεγαλύτερο διάστημα. Over τα 8/11 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Πήρε δανεικό από την Χιμπέρνιαν τον αμυντικό Χαρμπότλ. Αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ Εγκμπο, εκτός πλάνων οι αμυντικοί Κέλεχερ, Λόρενς και ο φορ Τοβάιντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεδομένες οι αδυναμίες της Μόρκαμ, χρήζει (μεγάλης) βελτίωσης η Κόλτσεστερ που κυρίως αμυντικά είναι ιδιαίτερα ευάλωτη.

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Νοτς Κάουντι έφερε ισοπαλία με το «αστρονομικό» 5-5 (!) στο Γκρίμσμπι και διατηρείται στις θέσεις πλέι οφ. Ομως η προοπτική απευθείας ανόδου ολοένα δυσκολεύει, πως να γίνει διαφορετικά όταν το παθητικό 52 τερμάτων είναι το τέταρτο μεγαλύτερο της κατηγορίας! Μετράει έντεκα συνεχόμενα over σε πρωτάθλημα/κύπελλο. Πήρε δανεικό τον αμυντικό Γουόρνερ (Νόργουϊτς) Χρέη υπηρεσιακού ανέλαβε ο μέσος Ο' Μπράιαν, αμφίβολος ο μέσος Γκόσλινγκ, νοκ άουτ οι Πάλμερ (βασικός μέσος), Μπαϊράμι (αμυντικός), Σκοτ (φορ).

Από την Κρου έχασε η Μπάροου το εντός έδρας αήττητο (1-3), με την μόλις δεύτερη ήττα στις 18 τελευταίες αγωνιστικές (9-7-2) να την αφήνει λίγο πίσω από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Γκολ-γκολ τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα, ενώ έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση εκτός έδρας (7-4-4). Εξέτισε ο... προπονητής Πιτ Γουάιλντ, αμφίβολος ο βασικός μέσος Γουόραλ, εκτός πλάνων οι αριστεροί μπακ Τιένσια (βασικός) και Ουόρεν (αν.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η άμυνα πληγώνει την πολύ ποιοτική επιθετικά πάντως Νοτς Κάουντι. Κρίσιμο ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο ιδίων στόχων, με μεγάλο ρίσκο παίζεται ο άσος.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Νέα ήττα υπέστη η Σουίντον στο Κρου (2-1), με το κάκιστο σερί 3-2-10 να οδηγεί στην πόρτα εξόδου τον τεχνικό Μάικλ Φλιν. Over τα 13/16 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι (12/16 γκολ-γκολ), εντός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει πάνω από δύο γκολ. Ενισχύθηκε με τους Γκλάτζελ (φορ, Λίβερπουλ), Μπίκροφτ (γκολκίπερ, Σαουθάμπτον). Χρέη υπηρεσιακού ανέλαβε ο Γκάβιν Γκάνινγκ, εκτός πλάνων οι Μαχόνεϊ (βασικός γκολκίπερ), Ουουάκουε, Κλέιτον (αμυντικοί), Ντιβάιν (αρ. μπακ).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Μπράντφορντ “κόλλησε” σε ισοπαλία απέναντι στην Σάλφορντ (1-1) και με έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-2) μετά από τέσσερα διαδοχικά τρίποντα (!) έχει υποχωρήσει στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Μόνη καλή παρένθεση η εκτός έδρας νίκη επί της Ντέρμπι (0-1)-πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Τρόφι. Εχει πάρει τους ίδιους βαθμούς εντός και εκτός έδρας (από 17). Αμφίβολος ο αμυντικός Ογιεγκόκε, εκτός ο αμυντικός Ρίτσαρντς και οι μέσοι Πάτισον, Γουόκερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γυρίζει σελίδα η Σουίντον μήπως και επανέλθει στο κυνήγι των πλέι οφ, ξανά στη μετριότητα «βούτηξε» η Μπράντφορντ. Ο άσος δεν είναι από… μπετόν, αλλά θεωρητικά είναι το πρώτο σημείο.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΣΑΤΟΝ

Αναβλήθηκε το ματς με την Ακρινγκτον για την Γουόλσολ, που μετά από τρία διαδοχικά τρίποντα υπέστη αναμενόμενη ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Στόκπορτ (3-1) και απομακρύνθηκε ξανά από τις θέσεις πλέι οφ. Over τα πέντε από τα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Σαουθάμπτον (4-0). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ρίλεϊ, ΜακΕντι και ο μέσος Τίρνει, νοκ άουτ ο επιθετικός Οτεχ (φορ, 2 γκολ).

Η Σάτον πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο Μάνσφιλντ (1-1) και συνεχίζει την μάχη παραμονής, πάντα από δύσκολη θέση και έχοντας το μεγαλύτερο παθητικό στην κατηγορία. Στο δεύτερο ματς με νέο τεχνικό τον Στιβ Μόρισον μπήκε δυνατά και δικαίως προηγήθηκε, έκτοτε βρέθηκε σε θέση άμυνας. Μετράει τέσσερα κολλητά γκολ-γκολ σε πρωτάθλημα/κύπελλο, ενώ έχει μόλις ένα διπλό (1-3-9). Απέκτησε και τον φορ Μουρ, αμφίβολος ο Γκέιπ (αν. μέσος), νοκ άουτ οι αν. επιθετικοί Κασίμου και Κάσκετ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Φρέναρε» η Γουόλσολ, μέχρι τέλους θα παλέψει για την σωτηρία η Σάτον. Προβάδισμα στον άσο, αλλά δεν είναι για.. ανοίγματα.

Βαθμολογία -

26/01/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 54 27 16 6 5 56 27 29
2 Ρέξαμ Ρέξαμ 52 27 15 7 5 54 37 17
3 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 51 27 13 12 2 46 22 24
4 Κρου Κρου 50 28 14 8 6 53 41 12
5 Μπάροου Μπάροου 49 28 13 10 5 41 29 12
6 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 45 27 13 6 8 45 35 10
7 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 43 27 13 4 10 60 52 8
8 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 42 27 13 3 11 24 32 -8
9 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 40 27 12 4 11 34 35 -1
10 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 39 27 10 9 8 42 33 9
11 Κρόουλι Κρόουλι 39 27 12 3 12 43 45 -2
12 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 38 27 11 5 11 41 38 3
13 Μόρκαμ Μόρκαμ 37 26 10 7 9 40 43 -3
14 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 37 28 10 7 11 40 45 -5
15 Γουόλσολ Γουόλσολ 36 26 10 6 10 40 39 1
16 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 36 28 9 9 10 35 37 -2
17 Σουίντον Σουίντον 34 28 9 7 12 50 54 -4
18 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 33 28 10 3 15 43 42 1
19 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 28 27 6 10 11 40 49 -9
20 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 28 28 7 7 14 36 49 -13
21 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 28 27 8 4 15 31 47 -16
22 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 25 28 7 4 17 38 55 -17
23 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 20 27 4 8 15 31 55 -24
24 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 19 27 4 7 16 27 49 -22
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr