Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Επιστρέφει στις νίκες η Βόλφσμπουργκ

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 00:14

Κυρίως πιάτο στην 19η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με έξι αναμετρήσεις.

Α' Γερμανίας: Επιστρέφει στις νίκες η Βόλφσμπουργκ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Γερμανίας

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΛΩΝΙΑ

Η Βόλφσμπουργκ για δεύτερη σερί αγωνιστική, προηγήθηκε νωρίς με σκόρερ τον Τσέρνι αλλά, παραχώρησε ισοπαλία 1-1, αυτή την φορά στην Χάιντενχαϊμ. Μοιάζει να υπάρχει ένταση στις σχέσεις του κόσμου με την ομάδα και το κλίμα θα έχει ενδιαφέρον στο ματς με την κακή Κολωνία. Οι λύκοι έχουν μόνο μια νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες (1/2/3) ενώ τα τελευταία τρία παιχνίδια έχουν λήξει Goal/Goal. Μυϊκό πρόβλημα για τον μέσο Μάγερ (14 ματς/2 γκολ/3 ασίστ) που δύσκολα θα αγωνιστεί. Μόνιμα εκτός Βίμερ, Νμέτσα.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Κολωνία απέδειξε γιατί έχει την χειρότερη επίθεση. Ακίνδυνη επιθετικά με τη Ντόρτμουντ γνώρισε δίκαια την συντριβή με 4-0. Σε δύο εντός παιχνίδια με το νέο προπονητή Τίμο Σουλτς ίσως να έγινε και χειρότερη από ότι πριν αλλάξει προπονητή. Δεν έχει νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις (0/2/3). Μακριά από το γήπεδό της έχει τέσσερα σερί Under 2,5. Δεν έχει σκοράρει σε εννέα αναμετρήσεις φέτος που είναι η χειρότερη επίδοση. Εκτός οι επιθετικοί Ζέλκε (15 ματς/5 γκολ), Βάλντσμιντ (15 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).
* Η Βόλφσμπουργκ έχει χάσει 15 βαθμούς σε παιχνίδια που έχει προηγηθεί (0/3/3).
* Η Κολωνία έχει την χειρότερη επίθεση (11), τους λιγότερους παίκτες σκόρερ (4) και θα λείπουν και δύο από το ματς.
* Στα τελευταία πέντε παιχνίδια των δύο ομάδων πάντα κερδίζει ο φιλοξενούμενος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι τόσο κακή η Κολωνία που δεν πάει το μυαλό μας σε άλλο αποτέλεσμα από νίκη της Βόλφσμπουργκ. Ισως και No Goal.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Η Χόφενχαϊμ είχε τις ευκαιρίες για να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Φράιμπουργκ αλλά, ηττήθηκε με 3-2 και πρέπει να αρχίσει να προβληματίζεται με την ευκολία που δέχεται γκολ. Η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο πλέον δεν έχει νίκη για τέσσερις αναμετρήσεις (0/1/3) και σε όλες έχει δεχτεί τρία γκολ. Παραμένει πρώτη σε Goal/Goal στο φετινό πρωτάθλημα (16) ενώ είναι μια ομάδα που έχουν δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς εντός. Τιμωρημένος ο στόπερ Κάμπακ (14 ματς/2 γκολ). Στο Κόπα Άφρικα ο Σαμασέκου. Τραυματίας ο μέσος Μπέκερ (14 ματς).

Η Χάιντενχαϊμ δέχτηκε γρήγορα γκολ στον αγώνα με την Βόλφσμπουργκ αλλά αντέδρασε, ισοφάρισε δίκαια στο τελικό 1-1 και ίσως να άξιζε και τη νίκη. Η ισοπαλία πάντως ικανοποίησε τον κόουτς Σμιντ και η ομάδα είναι στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Αήττητη πλέον στους πέντε τελευταίους αγώνες (3/2/0) που είναι φυσικά και το καλύτερο σερί της φέτος. Εκτός έδρας έχει σκοράρει σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Ομάδα αρκετά επικίνδυνη στις στημένες μπάλες. Απουσιάζει μόνο ο κεντρικός αμυντικός Κέλερ (2 ματς).
* Η Χόφενχαϊμ μετράει έντεκα συνεχόμενα Goal/Goal στο γήπεδό της.
* Η Χάιντενχαϊμ μετράει επτά γκολ από εκτελέσεις κόρνερ (2η καλύτερη επίδοση) και η Χόφενχαϊμ... κανένα.
* Μοναδική αναμέτρηση στην ιστορία τους το ματς του πρώτου γύρου όπου η Χόφενχαϊμ νίκησε 3-2 στην έδρα της Χάιντενχαϊμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οπως και στον πρώτο γύρο πιστεύουμε ότι ο αγώνας αυτός θα έχει γκολ. Ποντάρουμε Goal-Goal και Over.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

H Βέρντερ Βρέμης ήταν άψογα στημένη τακτικά για να νικήσει στο Μόναχο, όχι αμυντικά. Τα κατάφερε. Σπουδαία νίκη με 1-0 για την ομάδα του Όλε Βέρνερ που παίρνει μπράβο και για την άμυνα κρατώντας το μηδέν πρώτη φορά φέτος εκτός. Σε δυο εκτός έδρας παιχνίδια μετά την διακοπή αήττητη και συνολικά το θετικό σερί που τρέχει η ομάδα έχει φτάσει τους πέντε αγώνες (2/3/0). Εκτός οι αμυντικοί Πίπερ (6 ματς), Βελίκοβιτς (13 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και στο Κόπα Αφρικα ο μέσος Κεϊτά.

Η Φράιμπουργκ επέμεινε ως το τέλος με την Χόφενχαϊμ και πήρε εξαιρετικά δύσκολο τρίποντο επικρατώντας 3-2, με δέκα παίκτες. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ έκανε πολλά ατομικά αμυντικά λάθη. Απέκτησε μεσοβδόμαδα τον έμπειρο στόπερ Σάλαϊ (Χόφενχαϊμ) και τον μέσο-επιθετικό Μουσλίγια (Πάντερμπορν). Εχει κρατήσει πάντως το μηδέν επτά φορές στην εστία και μόνο Μπάγερν Μονάχου και Λεβερκούζεν τα έχουν πάει καλύτερα. Τιμωρημένος ο στόπερ Γκούλντε (13 ματς/1 γκολ). Τραυματίες και οι αμυντικοί Λίνχαρτ (14 ματς/1 γκολ), Γκούντερ (1 ματς/1 ασίστ) και στο Ασιατικό κύπελλο είναι ο Ντόαν.
* Η Βέρντερ είναι αήττητη πέντε αγώνες κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην Μπούντεσλιγκα με προπονητή τον Βέρνερ.
* Η Φράιμπουργκ δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία της δύο νίκες στα δύο πρώτα ματς του δευτέρου γύρου.
* Η Βέρντερ Βρέμης για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει χάσει τρία σερί ματς από την Φράιμπουργκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πιθανή ισοπαλία στο ματς. Πιο ασφαλές φυσικά το Goal/Goal.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.

Η Αουγκσμπουργκ έκανε αρκετά καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ και άξιζε το τρίποντο. Η νίκη με 2-1 έδωσε παραπάνω ηρεμία στον κόουτς Γες Τόρουπ και τους παίκτες του. Πάλι δέχτηκαν γκολ οι Βαυαροί που είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία φέτος. Το σερί που δέχεται γκολ έχει φτάσει τα είκοσι-ένα ματς. Στο γήπεδό της έχει οκτώ Goal/Goal στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Επιστρέφει ο επιθετικός Μίχελ.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κινδύνευσε αλλά νίκησε μόλις 1-0 την Ουνιόν Βερολίνου σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες. Εκτός έδρας σκοράρει για 21 συνεχόμενα παιχνίδια και πάει στο τελευταίο γήπεδο που δεν σκόραρε. Μετράει δέκα Over στους τελευταίους έντεκα αγώνες εκτός έδρας. Παραμένουν εκτός λόγω Ασιατικού κυπέλλου ο Κιμ και λόγω Κόπα Άφρικα ο Μαζράουι. Τραυματίες είναι ο ακραίος επιθετικός Γκνάμπρι (5 ματς), ο στόπερ Ούπαμεκανό (16 ματς/1 γκολ) και οι μέσοι Κίμιχ (14 ματς/1 γκολ/3 ασίστ) και Λάιμερ (18 ματς/2 ασίστ).
* Η Αουγκσμπουργκ έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς σε παιχνίδια που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η καλύτερη επίδοση φέτος.
* Η Μπάγερν Μονάχου έχει μόλις οκτώ Goal/Goal φέτος και είναι δεύτερη σε αυτή την στατιστική κατηγορία (Ουνιόν 6).
* Η Αουγκσμπουργκ έχει πάρει βαθμούς σε τρία από τα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς με την Μπάγερν και είναι η μόνη ομάδα που έχει νικήσει στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια τους Βαυαρούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι απουσίες αμυντικά της Μπάγερν Μονάχου θα αναγκάσουν τον κόουτς Τούχελ να κάνει αλχημείες για να βρει αμυντική τετράδα. Η ποιότητα στην επίθεση βέβαια μπορεί να κάνει την διαφορά και για αυτό πάμε στο διπλό. Μας κάνει και το Goal/Goal και Over.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΛΕΙΨΙΑ

Η Στουτγάρδη είχε κατοχή, έκανε κάποιες ευκαιρίες αλλά και πάλι δεν έπεισε με την εικόνα της. Ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την πιο αποτελεσματική και δυναμική Μπόχουμ. Χάνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά την διακοπή με τις απουσίες λόγω Εθνικών ομάδων να την πληγώνουν αρκετά. Είναι αήττητη για τέσσερις αγώνες εντός (3/1/0) ενώ μόνο η Λέβερκουζεν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς εντός. Νέα απώλεια ο τιμωρημένος μέσος Κάρατσορ (18 ματς/2 ασίστ). Παραμένουν εκτός λόγω εθνικών ομάδων οι Ίτο, Τζονγκ, Σίλας και Γκιρασί.

Η Λειψία πληγώθηκε στο παιχνίδι με την Λέβερκουζεν από τις στημένες μπάλες. Έχασε δίκαια με 3-2 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε και συνολικά τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη την δεδομένη στιγμή (0/1/2). Εκτός έδρας έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (1/1/2) και δέχεται γκολ για πέντε σερί ματς. Τιμωρημένος για το ματς είναι ο μέσο-επιθετικός Σίμονς (18 ματς/5 γκολ/7 ασίστ). Απουσιάζει στο Κόπα Αφρικα ο Αϊνταρά. Κοντά στην επιστροφή ο στόπερ Ορμπάν.
* Η Στουτγάρδη έχει χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια φέτος που δεν έχει αγωνιστεί ο Γκιρασί.
* Η Λειψία έχει δεχτεί 21 γκολ φέτος και το 38% από αυτά είναι από στημένες μπάλες που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση.
* Η Στουτγάρδη δεν έχει νικήσει ποτέ σε έντεκα προσπάθειες την Λειψία (0/2/9) στην Μπούντεσλιγκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανησυχητικό το στατιστικό της Στουτγάρδης που λέει ότι έχει χάσει όλα τα ματς που δεν έχει παίξει ο Γκιρασί. Ομάδα που της αρέσει να έχει την μπάλα και η Λειψία δίχως Σίμονς χάνει σημαντικό όπλο για αντεπιθέσεις. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη. Πάμε σε 2-3 γκολ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Λέβερκουζεν νίκησε δίκαια στην έδρα της Λειψίας με 3-2. Η πρωτοπόρος μάλιστα εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα της Μπάγερν ξέφυγε ακόμη περισσότερο. Παραμένει αήττητη μετά από 27 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι ένα ασταμάτητο τρένο που δεν φαίνεται να επηρεάζεται ούτε από τις απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα (Ταπσόμπα, Κοσουνού, Αντλί). Νέα προβλήματα είναι ο τιμωρημένος στόπερ Τα (16 ματς/4 γκολ) και ο τραυματίας μέσος Παλάσιος (17 ματς/3 γκολ/2 ασίστ). Τραυματίας και ο βασικός επιθετικός Μπόνιφεϊς (16 ματς/10 γκολ/7 ασίστ).

H Γκλάντμπαχ απογοήτευσε στο γήπεδό της όπου συνήθως είναι δυνατή και ηττήθηκε δίκαια από την Αουγκσμπουργκ με 2-1. Ήττα πισωγύρισμα για την ομάδα του Σεοάνε η οποία έδειχνε να έχει ηρεμία και καλό ρυθμό. Για τα πουλάρια ήταν το έβδομο συνεχόμενο Goal/Goal και μόνο η Χόφενχαϊμ έχει περισσότερα φέτος. Εκτός έδρας δέχεται γκολ δώδεκα σερί ματς και έχει μια νίκη στα τελευταία δεκαέξι (1/6/9). Στο Ασιατικό κύπελλο ο στόπερ Ιτακούρα. Τραυματίες ο τερματοφύλακας Όμλιν και ο επιθετικός Τσβάντσαρα (13 ματς/4 γκολ/1 ασίστ).
* Η Λέβερκουζεν έχει ήδη 15 νίκες που είναι περισσότερες από όσες πέτυχε την περσινή σεζόν (14).
* Η Γκλάντμπαχ έχει προπονητή τον Σεοάνε που είναι ο άνθρωπος που η Λέβερκουζεν απέλυσε για να προσλάβει τον Τσάμπι Αλόνσο.
* Η Λέβερκουζεν είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ ματς απέναντι στην Γκλάντμπαχ (7/1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλά τα προβλήματα της Λέβερκουζεν αλλά... κερδίζει. Το ίδιο πιστεύουμε ότι θα κάνει και με την Γκλάντμπαχ.

Βαθμολογία -

26/01/2024Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 48 18 15 3 0 50 14 36
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 44 18 14 2 2 53 16 37
3 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 34 18 11 1 6 38 23 15
4 Λειψία Λειψία 33 18 10 3 5 40 21 19
5 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 33 18 9 6 3 37 25 12
6 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 28 18 7 7 4 29 22 7
7 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 28 18 8 4 6 24 28 -4
8 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 24 18 7 3 8 34 36 -2
9 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 22 18 6 4 8 27 34 -7
10 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 21 18 5 6 7 26 33 -7
11 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 21 18 6 3 9 22 29 -7
12 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 20 18 5 5 8 35 38 -3
13 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 20 18 5 5 8 25 31 -6
14 Μπόχουμ Μπόχουμ 20 18 4 8 6 20 34 -14
15 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 14 17 4 2 11 17 32 -15
16 Μάιντζ Μάιντζ 11 17 1 8 8 14 29 -15
17 Κολωνία Κολωνία 11 18 2 5 11 11 33 -22
18 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 11 18 2 5 11 22 46 -24
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr