Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Σκωτίας: Ισοπεδωτικές Ρέιντζερς και Σέλτικ!

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 00:43

Σπουδαία παιχνίδι διεξάγονται σήμερα στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, με τα προγνωστικά μας να προφέρουν δελεαστικές αποδόσεις. 

Πρέμιερ Σκωτίας: Ισοπεδωτικές Ρέιντζερς και Σέλτικ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Πρέμιερ Σκωτίας.

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Η Σεντ Μίρεν κέρδισε 1-0 την Κουίν οφ Σάουθ στο Κύπελλο, όμως στο πρωτάθλημα έχει μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Στίβεν Ρόμπινσον, δεν έχει πληρώσει γκολ – γκολ 11 ματς Πρέμιερσιπ, εκ των οποίων σκόραρε σε τρία. Στο γήπεδό της, έχει πάρει τις πέντε από τις φετινές οκτώ νίκες, τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Ρέιντζερς, το 2011. Εκτός οι μέσοι Μπέικους, Στρέιν, ντεμπούτο πρωταθλήματος για τον μέσο Κουόν, δανεικό από τη Σέλτικ.

Η Ρέιντζερς του Φιλίπ Κλεμάν, κέρδισε μεσοβδόμαδα τη Χιμπέρνιαν και έχει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ αν κερδίσει το ματς που έχει λιγότερο από τη Σέλτικ, θα την πλησιάσει στους δύο πόντους. Στα τελευταία δέκα εκτός έδρας έχει οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μόνο μία ήττα από τη Σέλτικ. Εκτός ο μπακ Μ. Ντέιβις, οι μέσοι Ντάουελ, Σ. Ντέιβις και οι επιθετικοί Ντανίλο, Ρουφ, Σίμα, αμφίβολοι οι μέσοι Ρασκέν, Κάντγουελ (σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρέιντζερς δείχνει ασταμάτητη το τελευταίο διάστημα. Σκοράρει με μεγάλη άνεση και περνάει από τέτοιες έδρες με σχετική ευκολία. 2 & over 2.5 (1.95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Η Κιλμάρνοκ, νίκησε τη Νταντί 2-0 εντός έδρας και προχώρησε στο Κύπελλο, όμως στο πρωτάθλημα έμεινε πίσω από την τρίτη θέση, με δύο αγώνες χωρίς νίκη. Η ομάδα του Ντέρεκ ΜακΊνες, είναι δυνατότερη πάντως στην έδρα της, όπου έχει πάρει τις έξι από τις οκτώ φετινές νίκες της και έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος. Εκτός οι μέσοι Λάιονς, Μακγκένις, πήρε τον μέσο Μπαλαγκίζι δανεικό από τη Λίβερπουλ, θέλει και επιθετικό.

Η Χιμπέρνιαν δεν κατάφερε να κοντράρει τη Ρέιντζερς και εξακολουθεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, καθώς προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με μόνο έναν πόντο απολογισμό. Η ομάδα του Νικ Μοντγκόμερι, έχει χάσει δύο από τα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς, αλλά μόνο τρία από τα τελευταία εννέα. Εκτός ο τερματοφύλακας Γουόλακοτ, οι μπακ Κάμπελ, Κάντεν, Μπουσίρι, Μίλερ και οι μέσοι Μπόιλ, Λε Φοντρ και Ντόιλ – Χέις, αμφίβολος ο μπακ Χάνλον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κιλμάρνοκ μέσα στην έδρα της είναι αρκετά καλή και παραμένει αήττητη στα τελευταία 4 σερί παιχνίδια. 1Χ & over 1.5 (1.72).

ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΝΤΑΝΤΙ

Η Λίβινγκστον, κέρδισε 2-1 τη Ρέιθ Ρόβερς στο Κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα είναι ουραγός, με μόλις δύο πόντους στις τελευταίες 13 αγωνιστικές. Έχει μόνο δύο τρίποντα όλη τη σεζόν στην Πρέμιερσιπ, τη χειρότερη επίθεση και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μάρτιντεϊλ, εντός έδρας έχει μόλις μία νίκη, έχει σκοράρει μόνο μία φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια, ενώ έχει πληρώσει μόνο δύο γκολ – γκολ στο γήπεδό της φέτος. Eκτός ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ Μοντάνιο.

Η Νταντί προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της Χαρτς, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και έχασε, μένοντας τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Η ομάδα του Τόνι Ντόχερτι, έχει κερδίσει πλέον μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια Πρέμιερσιπ, ενώ στα υπόλοιπα έξι δέχτηκε τουλάχιστον από δύο γκολ, Εκτός έδρας έχει μόνο δύο νίκες. Εκτός ο βασικός μπακ Πορτάλες, αμφίβολος ο βασικός μέσος ΜακΓκάουαν. Έχει κάνει ήδη έξι μεταγραφές, γύρισε στη Λίβερπουλ όμως ο αρ. μπακ Μπεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ροντέο κάνει τα παιχνίδια της η Λίβινγκστον, αλλά σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η Ναντί. Goal/goal (1.85).

ΣΕΛΤΙΚ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Σέλτικ κέρδισε άνετα 5-0 εντός την Μπάκι Θιστλ και συνεχίζει στο Κύπελλο, ενώ έχει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, οι τέσσερις στο πρωτάθλημα, όπου έχει μόνο δύο ήττες στα τελευταία 23 παιχνίδια. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, εντός έχει μόνο μία ήττα σε 55 ματς. Εκτός ο μπακ Κάρτερ – Βίκερς και ο μέσος ΜακΚάρθι, λείπουν οι Χατάτε (μέσος), Μαέντα, Tίλιο, Γκιου, Γιούν (επιθετικοί), μπορεί ντεμπούτο το νέο απόκτημα, επιθετικός Κουν (Ραπίντ Β.).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Ρος Κάουντι, έχασε 3-0 εντός από την Πάρτικ Θιστλ στο Κύπελλο και δεν έχει νίκη πέντε αγώνες, οι τέσσερις εκ των οποίων στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντέρεκ Άνταμς, έχει πλέον δύο νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια Πρέμιερσιπ και μόνο ένα διπλό φέτος. Εκτός οι μέσοι Άλαρνταϊς, Σμιθ, Κάλαχαν, Πέιτον, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Μπόλντουιν. Μπορούν ντεμπούτο κάποια νέα αποκτήματα, Κινγκ (μέσος, Κάρντιφ), Κέλα (μέσος, Μπέρμιγχαμ) και Μπόρθγουικ - Τζάκσον (μπακ, Σλασκ Βρότσλαβ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρα όλα είναι στο χέρι της Σέλτικ. Ανάλογα με τη διάθεσή της θα κυμανθεί και το σκορ. Θα ρισκάρουμε με το over 3.5 (2.02).

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Η Σεντ Τζόνστον βρέθηκε πίσω μεσοβδόμαδα από την Αμπερντίν και παρ’ όλο που κατάφερε να ισοφαρίσει, περιορίστηκε σε δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα, δεν έχει νίκη τέσσερις αγωνιστικές και μετρά μόνο ένα τρίποντο σε έξι. Η ομάδα του Κρεγκ Λέβιν, κερδίζει μόνο εντός, ενώ όλα τα φετινά τρίποντά της είναι με 1-0 ή 2-1 ακριβές σκορ. Δεν έχει πετύχει πάνω από ένα γκολ δέκα σερί αγώνες. Εκτός οι μέσοι ΜακΛέλαντ, Κρόφορντ και ο επιθετικός Ράιτ.

Η Μάδεργουελ, κέρδισε 3-1 την Αλόα εντός και συνεχίζει στο Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα, στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχει χάσει μόνο από τη Ρέιντζερς. Η ομάδα του Στιούαρτ Κέτλγουελ, έχει όμως τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, με οκτώ, εκ των οποίων έξι στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός έδρας μετρά μόνο ένα διπλό φέτος και κανένα στα τελευταία οκτώ ταξίδια. Εκτός οι μπακ Κέισι και ο μέσος Σλέιτερι. Πήρε τον μπακ Μοντγκόμερι, δανεικό από τη Σέλτικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Iσοβαθμούν οι δύο ομάδες και οι διαφορές τους δεν είναι τόσο μεγάλες. Πολλές και απανωτές οι ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια τους. Χ (3.15).

ΧΑΡΤΣ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Η Χαρτς βρέθηκε πίσω 2-0 από τη Νταντί, αλλά κατάφερε να το γυρίσει και παραμένει τρίτη, με δύο σερί νίκες και πέντε στις τελευταίες έξι αήττητες αγωνιστικές. Η ομάδα του Στίβεν Νέισμιθ, είναι δυνατή στο γήπεδό της, όπου έχει χάσει μόνο από Σέλτικ, Ρέιντζερς και Μάδεργουελ, αλλά δέχεται γκολ σε οκτώ από τα τελευταία εννέα εκεί. Εκτός οι μπακ Ρόουλς, Άτκινσον (στο Ασιατικό Κύπελλο με Αυστραλία), οι μέσοι Γκραντ, Οφάια, Ντέβλιν και ο επιθετικός Μπόις.

Η Αμπερντίν, πήρε ισοπαλία με Σεντ Τζόνστον, αν και θα μπορούσε νίκη. Η ομάδα του Μπάρι Ρόμπσον, είναι αήττητη δύο αγωνιστικές, με μία ήττα σε πέντε. Έχει όμως μόνο μία ανέπαφη εστία στις 11 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ εκτός έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς εκτός από δύο. Ο Μιόφσκι σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές, δύο σερί ταξίδια, αλλά και στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός είναι ο μπακ ΜακΓκάρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χαρτς προέρχεται από μεγάλη ανατροπή και με τη ψυχολογία στα ύψη. Η Αμπερντίν δεν είναι εύκολος αντίπαλος όμως. Goal/goal (1.85).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

26/01/2024Premiership: 1st Phase
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέλτικ Σέλτικ 54 22 17 3 2 53 15 38
2 Rangers Rangers 49 21 16 1 4 44 11 33
3 Χαρτς Χαρτς 39 22 12 3 7 27 20 7
4 Κιλμάρνοκ Κιλμάρνοκ 31 22 8 7 7 24 23 1
5 ST Mirren ST Mirren 29 22 8 5 9 24 28 -4
6 Χιμπέρνιαν Χιμπέρνιαν 25 21 6 7 8 26 32 -6
7 Αμπερντίν Αμπερντίν 23 19 6 5 8 23 30 -7
8 Νταντί Νταντί 22 19 5 7 7 24 31 -7
9 Μάδεργουελ Μάδεργουελ 20 21 4 8 9 25 34 -9
10 Σεντ Τζόνστον Σεντ Τζόνστον 20 21 4 8 9 14 28 -14
11 Ρος Κάουντι Ρος Κάουντι 18 19 4 6 9 17 29 -12
12 Λίβινγκστον Λίβινγκστον 12 21 2 6 13 12 32 -20
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr