Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Aνεβαίνει η Γουίγκαν, ευκαιρία για Κέιμπριτζ!

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 00:05

3Οη αγωνιστική ημέρα στη Λιγκ 1 και τα έντεκα παιχνίδια που διεξάγονται γεμίζουν το στοιχηματικό μας κουπόνι. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Aνεβαίνει η Γουίγκαν, ευκαιρία για Κέιμπριτζ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ

Η Γουίγκαν ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς, δίχως ιδιαίτερο ρυθμό, απέναντι στη Γουίγκαν. Όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα μείνει μέχρι τέλους, ωστόσο βρήκε γκολ στο φινάλε των πολλών καθυστερήσεων και το πανηγύρισε δεόντως. Με πρόσφατο 3-2-0 σε επίπεδο πρωταθλήματος, είναι προφανές ότι δίχως την αφαίρεση βαθμών, θα είχε τη δυνατότητα να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ, το σημαντικό είναι ότι δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Αμφίβολος δίνεται ο σημαντικός Γκόντο (μ. 16/3), θετικό το ότι δεν έχουν αναφερθεί δεδομένες απουσίες.

Η Στίβενεϊτζ έμεινε δίχως επίσημη υποχρέωση δύο εβδομάδες, στο τελευταίο ματς, στις 13 Γενάρη, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σριούσμπερι, με υπομονή στο παιχνίδι της. Δεύτερη νίκη στα τελευταία τρία, παρά το ματς λιγότερο, βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη εξάδα και δείχνει ικανή να κυνηγήσει μία θέση στα πλέι οφ. Απέκτησε τον τερματοφύλακα ΜακΓκίλβρι από τη ΜΚ Ντονς και τον φορ Ολιβερ από την Μπράντφορντ, αναμένεται να πάρει βοήθειες. Εκτός δράσης ο Ν. Τόμπσον (α. 20/0), δεν πρόκειται για απρόοπτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουίγκαν φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο στα τελευταία ματς ώστε να παίρνει αυτό που θέλει. Λογικά έτσι θα κινηθεί και σήμερα. Under 2.5 (1.70).

ΓΟΥΙΚΟΜ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Η Γουίκομ ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς με αντίπαλο τη Γουίγκαν, το 0-0 έδειχνε μονόδρομος, ωστόσο δέχθηκε το γκολ στην εκπνοή των πολλών καθυστερήσεων και έμεινε άδοξα με άδεια χέρια. Δεν έχει νίκη στα τρία πιο πρόσφατα (0-2-1), παραμένει χαμηλά και σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν, το πρώτο μέλημα δεν είναι πλέον το να κοιτάξει ψηλά, αλλά το να παλέψει για να αποφύγει στις εκπλήξεις. Δέχεται γκολ για τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές. Εκτός δράσης οι Πάντεντεν (μ. 8/0), Ντε Μπαρ (ε. 9/0), Χάνλαν (ε. 16/2).

Η Φλίτγουντ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο εντός έδρας ματς με την Πόρτσμουθ, δεν σταμάτησε να προσπαθεί μετά το γκολ που δέχθηκε το πρώτο ημίωρο, ωστόσο έμεινε άσφαιρη και μοιραία υπέστη οριακή ήττα. Πέντε διαδοχικές αποτυχίες για την τελευταία ομάδα της κατάταξης, η απόσταση από την επιβίωση βρίσκεται στους 12 βαθμούς και τη δεδομένη στιγμή ο υποβιβασμός μοιάζει με βεβαιότητα. Εσχάτως αποκτά μία σχετική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αμυντικά είναι αδιόρθωτη. Εκτός οι Μπρουμ (μ. 18/1) και Ντόλαν (μ. 9/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και ευάλωτη αμυντικά η Φλίτγουντ, έχει βρει τον τρόπο να σκοράρει ακόμα και στα κακά της παιχνίδια. Goal/goal (1.75).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΛΑΙΛ-ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Καρλάιλ έπαιξε για τελευταία φορά στις 16 Γενάρη και παρά το ότι προηγήθηκε στην έδρα της Μπάρνσλεϊ, έκτοτε πιέστηκε και συνέπεια τούτου είναι να μην πάρει ούτε την ισοπαλία. Τρίτη διαδοχική ήττα, πληρώνει κυρίως την προβληματική της συμπεριφορά στα μετόπισθεν. Παραμένει στην τελευταία τετράδα, η απόσταση από την επιβίωση είναι διψήφια και τα περιθώρια στενεύουν όλο και περισσότερο. Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Εμάνουελ (α. 9/0), Μπάρκλι (α. 10/0), Γκάι (μ. 16/0), Καγιόντε (ε. 1/0), Αμπάλντε (ε. 12/0).

Η Μπόλτον υποδέχθηκε την Τσέλτεναμ την Τρίτη σε εξ αναβολής αναμέτρηση και παρά το ότι δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, ένα γκολ στο πρώτο ημίωρο ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει τη νίκη. Πέντε νίκες στα τελευταία έξι, στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα κράτησε το μηδέν παθητικό και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή, ενώ χρωστάει ματς. Ιδανικές συνθήκες για διεκδίκηση της ανόδου. Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Ενλουντουλού (ε. 18/1), Γκόμες (μ.-ε. 9/0), Τζόουνς (α. 20/0), Φόρεστερ (α. 11/0), Τόμασον (μ. 24/3), Γουίλιαμς (μ. 22/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η χαρά του over έχει εξελιχθεί η Καρλάιλ. Πολύ αόριστη και επιθετική η φιλοσοφία της, η οποία δεν της βγαίνει όμως. Over 2.5 (1.93).

ΚΕΜΠΡΙΤΖ-ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Κέμπριτζ δεν έπιασε καλή απόδοση στην έδρα της Εξετερ, πιέστηκε για μεγάλα διαστήματα, ωστόσο κράτησε το μηδέν παθητικό και πήρε το περισσότερο που άξιζε και μπορούσε βάσει εμφάνισης. Μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα (1-1-2) για τους «φοιτητές», δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι σπουδαίο, ενώ η απόσταση πέντε βαθμών από την τελευταία τετράδα δεν επιτρέπει τον εφησυχασμό, η ισορροπία είναι λεπτή. Θα λείψουν οι Αχάντμε (ε. 20/7), Οκεναμπίρε (ε. 18/5), Τόμας (μ. 25/1), Ντανκ (α. 4/0), δεν πρόκειται για απρόοπτα κενά.

Η Μπέρτον ήταν οριακά υποφερτή απέναντι στην Τσάρλτον, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις λίγες καλές ευκαιρίες που δημιούργησε και πανηγύρισε τη νίκη με γκολ σε αμφότερα τα ημίχρονα. Με αυτή την επιτυχία έβαλε φρένο στο αρνητικό σερί τριών αγώνων (0-1-2) και παρά το ότι δεν πορεύεται εν μέσω άνεσης, κρατάει την τύχη της στα χέρια της αναφορικά με την επιβίωση. Προέρχεται από 6 Under σε 7 ματς πρωταθλήματος. Δύσκολα κάποιος εκ των Χάμερ (α. 13/0), Χιουζ (α. 21/0), Καμούα (ε. 11/1). Απέκτησε με δανεισμό τον Μπολά (α. Ρόδεραμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τις εκτός έδρας εμφανίσεις της Μπέρτον λογικό να υπάρχει σε αυτά τα επίπεδα ο άσος. Λίγο κάτω από τον διπλασιασμό, θα τον τιμήσουμε. 1 (1.92).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Λίνκολν όρθωσε ανάστημα απέναντι στην Ντέρμπι, παρουσιάστηκε διαβασμένη στα μετόπισθεν και κράτησε το μηδέν παθητικό, το οποίο της έδωσε τον βαθμό. Δύο διαδοχικά «Χ», το ότι δεν έχασε από υπέρτερο αντίπαλο είναι σημαντικό, ωστόσο συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές δίχως νίκη (0-4-4) και είναι προφανές ότι θα πρέπει να ανεβάσει στροφές για να απεμπλακεί οριστικά και αμετάκλητα από κάθε σενάριο που θα την εμπλέκει σε καταστάσεις επιβίωσης. Εκτός δράσης οι Ουόκερ (ε. 5/0) και Χάουζ (ε. 5/0), δεν πρόκειται για απρόοπτα.

Η Πιτέρμπορο δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στο εντός έδρας ματς με τη Σριούσμπερι, αλλά αφυπνίστηκε μετά το γκολ που δέχθηκε, πίεση και έφτασε στη νίκη, μάλιστα με ανατροπή. Εξαιρετικό σερί 8-3-0 στο πρωτάθλημα, μετράει και οκτώ διαδοχικά Over, αποδεικνύει ότι θα κυνηγήσει την άνοδο με αξιώσεις. Την Τρίτη νίκησε 2-1 εντός έδρας την Κρόουλι και πέρασε στα προημιτελικά του Λιγκ Τρόφι, αποδεικνύοντας ότι οι εναλλακτικές επιλογές του τεχνικού τιμ μπορούν να προσφέρουν πράγματα. Εκτός οι Μπιλοκάπιτς (τ. 24 συμ.) και Πόκου (μ. 25/8).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίος αντίθετος για τη Πιτέρμπορο, η οποία διανύει τρομερή περίοδο. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την αστάθεια της Λίνκολν. 2 (1.75).

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ-ΕΞΕΤΕΡ

Η Μπάρνσλεϊ φιλοξενήθηκε από την Οξφορντ την Τρίτη, σε εξ αναβολής ματς. Δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, πλην όμως ένα αυτογκόλ στο πρώτο ημίωρο ήταν εκείνο που έκανε τη διαφορά και της έδωσε τη νίκη. Εξαιρετικός απολογισμός 7-4-0 στην Α' Αγγλίας, παγιώνεται στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου, ενώ ουδείς απαγορεύει τα πλάνα αναφορικά με την αυτόματη άνοδο, ιδιαίτερα όσο σκοράρει με θαυμαστή συνέπεια. Εκτός δράσης σταθερά ο Μπένσον (μ. 6/0), αμφίβολος δίνεται ο ΜακΚάρτ (α. 17/0), χωρίς νεότερα αγωνιστικά κενά.

Η Εξετερ μπήκε δυνατά στο εκτός έδρας ματς με την Μπρίστολ Ρόβερς την Τρίτη, αιφνιδίασε την αντίπαλό της και το γκολ του Κοξ στο πρώτο τέταρτο ήταν αρκετό για να πάρει τη δύσκολη νίκη. Στα τελευταία τρία ματς έφερε όλα τα αποτελέσματα και μόνο No Goal, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί πάνω από την τελευταία τετράδα. Προς το παρόν τα καταφέρνει, ωστόσο δεν έχει σταθερό βηματισμό. Εκτός δράσης οι Κοξ (μ.-ε. 9/3), Χάρπερ (μ. 17/0), Τρέβιτ (μ. 19/3), Μίτσελ (μ.-ε. 14/2), Μούσκουε (ε. 6/0), αρκετά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η γηπεδούχος εκμεταλλεύεται άψογα την έδρα της και μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε αντίπαλο εκεί. 1 & over 1.5 (1.85).

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Μπλάκπουλ έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς, βρήκε δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και παρά το ότι η μείωση του σκορ προκάλεσε τον σχετικό προβληματισμό, αντιμετώπισε επιτυχώς τις προσπάθειες του αντιπάλου και πανηγύρισε σημαντική νίκη. Τρίτωσε το καλό και πλέον είναι προφανές ότι δεν έχει χάσει την επαφή με την πρώτη εξάδα, τα πλέι οφ ανόδου είναι χειροπιαστός στόχος. Εξαιρετικό το κλίμα εσχάτως. Εκτός δράσης αυτή τη φορά οι Μπίσλεϊ (ε. 15/4), Κουασί (ε. 10/1), Γκρίμσοου (τ. 27 συμ.).

Η Τσάρλτον δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νορθάμπτον. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισε ισάριθμες, ωστόσο βαθιά στις καθυστερήσεις δέχθηκε το 3-2 και έμεινε με άδεια χέρια. Αγνοεί τη νίκη εδώ και 10 αγωνιστικές (0-4-6) και από εκεί που έδειχνε ότι θα διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ, καλείται να μην μπλέξει. Οι ιθύνοντες απέλυσαν τον τεχνικό Μάικλ Άπλετον και σε πρώτη φάση πορεύονται με τον Κέρτις Φλέμινγκ ως υπηρεσιακό. Εκτός οι Εντουν (α. 20/0), Εκτορ (α. 24/0), ΜακΓκραντλς (μ. 3/1), Τέιλορ (μ. 5/0), Καμαρά (μ. 7/0), Ανέκ (ε. 6/1), Λίμπερν (ε. 13/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε πολύ καλύτερο φεγγάρι η Μπάκμπουλ, σε αντίθεση με τη Τσάρλτον. Βέβαια οι φιλοξούμενοι σκοράρουν και μπορούν να βοηθήσουν στο συνολικό σκορ. Over 2.5 (1.65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ-ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν είχε ιδέες στο μεσοεπιθετικό σκέλος, της έλειψε η ένταση από το παιχνίδι της και έτσι δεν βρήκε τον τρόπο να απαντήσει στο γκολ της Εξετερ που ήρθε στο πρώτο τέταρτο, με συνέπεια να μείνει με άδεια χέρια. Τέταρτη διαδοχική αποτυχία για τους «πειρατές» σε επίπεδο πρωταθλήματος, επί της ουσίας ξέμεινε από χειροπιαστό στόχο και οι απαιτητικοί οπαδοί «κράζουν» παίκτες και τεχνικό τιμ. Δύσκολα θα αγωνιστεί κάποιος εκ των Γουίλσον (α. 10/0), Φρεντ (α. 8/0), Τέιλορ (α. 22/0), Γουόρντ (μ. 14/1), δεν είναι απρόοπτα.

Η Οξφορντ δεν έπιασε καλή απόδοση στο εντός έδρας ματς με την Μπάρνσλεί και δεν βρήκε τον τρόπο να απαντήσει στο αυτογκόλ που δέχθηκε στο πρώτο ημίωρο. Ως εκ τούτου, έμεινε με άδεια χέρια, αποτελεί είδηση το ότι δεν κατάφερε να σκοράρει. Στην ιστορία πέρασε το μίνι σερί των δύο νικών, το σημαντικό είναι ότι παραμένει στις θέσεις των πλέι οφ και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό. Εκτός οι Μιλς (μ.-ε. 21/1), Εντουαρντς (μ.-ε. 5/1), Μπράουν (μ.-ε. 4/0), Μπόντιν (μ.-ε. 21/3), Μέρφι (μ.-ε. 12/0), Νέγκρου (α. 8/0), Γκούντγουιν (ε. Τσέλτεναμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aπό τα πιο δύσκολα παιχνίδι για προγνωστικά το συγκεκριμένο. Καμία ομάδα δεν πείθει ουσιαστικά, αφού και οι δύο βρίσκονται σε πολύ κακό φεγγάρι. Καλύτερα no bet, αλλά για όποιον θέλει να δοκιμάσει, θα προτιμούσαμε το 2-3 γκολ (1.95).

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Νορθάμπτον μπήκε δυνατά στο εκτός έδρας ματς με την Τσάρλτον, προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο ισοφαρίστηκε ισάριθμες και όλα έδειχναν ότι θα «πετάξει» βαθμούς, για να βρει το γκολ της νίκης στην εκπνοή. Εξαιρετικό σερί 3-1-0, η απόσταση των εννέα βαθμών από την πρώτη εξάδα δεν καλύπτεται εύκολα, ωστόσο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και άπαντες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για τον συγκεκριμένο στόχο. Λογικά θα λείψουν οι Οντιμάγιο (α. 24/0), Σέρινγκ (α. 23/0), Κόικι (α. 6/0), Φοξ (μ. 4/0), Σόουερμπι (μ. 17/0).

Η Σριούσμπερι προηγήθηκε στην έδρα της Πιτέρμπορο και μάλιστα κόντρα στη ροή, ωστόσο δεν άντεξε στην πίεση και ηττήθηκε με ανατροπή, δίκαιη κατάληξη. Παραμένει εκτός της τελευταίας τετράδας, ωστόσο προέρχεται από έξι ήττες σε επτά αγωνιστικές και οι διοικούντες απέλυσαν τον τεχνικό Ματ Τέιλος, με τον Πολ Χαρστ να παίρνει τη θέση του. Δεύτερη θητεία για τον συγκεκριμένος, κρατούσε το τιμόνι των «σρους» και τη διετία 2016-18. Εκτός οι Γιούντο (ε. 24/3), Φίλιπς (ε. 8/0), Φλάναγκαν (α. 15/0), Μπένετ (α. 21/0), Φλέμινγκ (α. 8/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το αήττητο σερί της Νορθάμπτον στα τελευταία παιχνίδια δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και δίκαια είναι το φαβορί σήμερα. Η Σριούμπερι έχει μια νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια της. 1Χ & over 1.5 (1.75).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΡΜΠΙ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Ντέρμπι δεν είχε καλή απόδοση από τη μέση και μπροστά, προβλημάτισε στο εκτός έδρας ματς με τη Ρέντινγκ και εν τέλει έμεινε με άδεια χέρια. Μίνι σερί 0-1-1, η είδηση είναι ότι απέτυχε να σκοράρει σε αμφότερα τα ματς και έχασε πρώτης τάξεως ευκαιρία να πιάσει την κορυφή. Τα «κριάρια» συγκαταλέγονται στα ισχυρά φαβορί αναφορικά με την άνοδο, ωστόσο θα πρέπει να αποκτήσουν σταθερό βηματισμό για να τα καταφέρουν. Εκτός δράσης οι Νιαμπέ (α. 14/0), Φόρσαϊθ (α. 24/3), Σμιθ (μ. 17/1), Φόρνα (μ. 16/0), Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Γουόγκχορν (ε. 13/6).

Η Τσέλτεναμ είχε θεωρητικά ελάχιστες πιθανότητες στην έδρα της Μπόλτον, ιδίως από τη στιγμή που δέχθηκε το γκολ στο πρώτο ημίωρο. Δεν απάντησε, πλην όμως είχε αρκετά καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα, κρατάει το πόσο αξιόμαχοι ήταν οι παίκτες της, οι οποίοι δήλωσαν απογοητευμένοι από τη διαιτησία. Δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία, παραμένει στην τελευταία τετράδα, ωστόσο έχει βελτιωθεί σημαντικά μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα. Σταθερά τρεις εφεδρικοί εκτός λόγω τραυματισμού, δεν αναφέρθηκαν νεότερα αγωνιστικά κενά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντέρμπι μπερδεύει και προβληματίζει πολύ με την εικόνα της. Είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Είναι το φαβορί να φτάσει στη νίκη, αλλά όχι για αυτές τις αποδόσεις. No goal (1.80).

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Πορτ Βέιλ... έμπλεξε με αναβολές και διακοπές αναμετρήσεων, με συνέπεια να έχει παίξει τελευταία φορά στις 6 Ιανουαρίου, όταν και ισοφάρισε στην Τσάρλτον σε 3-3, με γκολ του Ικπεάζου στις καθυστερήσεις. Μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε (1-2-2) ο πρόσφατος απολογισμός, παραμένει εκτός των θέσεων που οδηγούν στη Β' Αγγλίας, αν και θα πρέπει να βελτιώσει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι της ώστε να μην αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα. Εκτός οι Κλαρκ (α. 10/0), Τζόουνς (α. 4/0), Οτζο (μ. 20/1), Τόμας (μ. 11/0), Πλαντ (μ.-ε. 17/0), Ντέμπρα (α. 14/0).

Η Πόρτσμουθ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Φλίτγουντ, αλλά το γκολ του Καμαρά στο πρώτο ημίωρο ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη, παίζοντας καλή άμυνα. Επιστροφή στις επιτυχίες μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Τσέλτεναμ και Λέιτον Οριεντ, παραμένει στην κορυφή, αλλά αφενός η διαφορά της δεν υφίσταται, αφετέρου η πλειοψηφία του ανταγωνισμού έχει δώσει λιγότερα ματς μέχρι στιγμής. Εκτός οι Πουλ (α. 14/3), Σουάνσον (α. 7/0), Ρόμπερτσον (μ. 20/1), Ανγιορίν (μ.-ε. 7/1), Γένγκι (ε. 12/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η πρωτοπόρος Πόρτσμουθ δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο σήμερα. Η Πορτ Βέιλ μπορεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα, αλλά πάντα πουλάει ακριβά το τομάρι της. Goal/goal (1.75).

ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΛΕΙΤΟΝ

Η Ρέντινγκ ήταν το αουτσάιντερ στο εξ αναβολής ματς της Τρίτης με αντίπαλο τη δυνατή Ντέρμπι, αλλά αμύνθηκε υποδειγματικά, είχε και την τύχη με το μέρος της, για να πάρει την πολύτιμη νίκη. «Δύο στα τρία» για τους «ρόαγιαλς», πήραν βαθιά ανάσα, ενώ έλαβαν καλά μαντάτα, καθώς μπορεί να τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών για τη διακοπή του ματς με την Πορτ Βέιλ, ωστόσο η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Βέβαια, αν οι οπαδοί της... εισβάλλουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο, θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς. Εκτός οι Μπάλαρντ (ε. 10/3), Ελιοτ (μ. 20/0).

Η Λέιτον Οριεντ είχε κατά κύριο λόγο εικόνα αναμονής στο εντός έδρας ματς με την Μπόλτον, αλλά έπαιξε εξαιρετική άμυνα, βρήκε τη στιγμή της μετά την ανάπαυλα και έφτασε στην εξόχως σημαντική νίκη. Εξαιρετικός πρόσφατος απολογισμός 4-1-0, στα συγκεκριμένα ματς δεν δέχθηκε γκολ και τα χαμόγελα περισσεύουν. Η διψήφια διαφορά από την εξάδα δεν επιτρέπει βάσιμα πλάνα για τα πλέι οφ, αλλά με τέτοια παρουσία, ουδείς χάνει το δικαίωμα στο όνειρο. Στον... αέρα η παρουσία των Γκρέιαμ (μ.-ε. 15/0), Ντρίναν (ε. 12/0), Χαντ (α. 17/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αυτή η Λέιτον είναι ικανή για όλα. Διανύει εκπληκτική περίοδο και δείχνει πως δύσκολα θα χάσει. Η Ρέτινγκ δεν πατάει καλά και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Αμφίρροπο παιχνίδι, για αυτό θα πάμε με ένα ειδικό combo. ΔΕ 12 & over 1.5 (1.78).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

26/01/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 56 28 16 8 4 43 25 18
2 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 55 27 16 7 4 54 29 25
3 Μπόλτον Μπόλτον 54 26 17 3 6 46 25 21
4 Ντέρμπι Ντέρμπι 53 28 16 5 7 50 27 23
5 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 52 27 15 7 5 51 30 21
6 Όξφορντ Όξφορντ 49 27 15 4 8 45 31 14
7 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 46 26 13 7 6 38 25 13
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 45 28 13 6 9 46 33 13
9 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 40 27 12 4 11 35 36 -1
10 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 38 27 10 8 9 29 31 -2
11 Γουίγκαν Γουίγκαν 34 28 12 6 10 38 31 7
12 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 34 28 8 10 10 30 30 0
13 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 34 27 9 7 11 36 38 -2
14 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 31 26 8 7 11 23 33 -10
15 Μπέρτον Μπέρτον 31 28 8 7 13 25 38 -13
16 Τσάρλτον Τσάρλτον 30 28 7 9 12 42 44 -2
17 Γουίκομ Γουίκομ 30 27 7 9 11 30 36 -6
18 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 30 25 8 6 11 28 38 -10
19 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 30 28 8 6 14 19 39 -20
20 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 30 28 9 3 16 18 39 -21
21 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 26 27 8 6 13 35 42 -7
22 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 23 26 6 5 15 19 35 -16
23 Καρλάιλ Καρλάιλ 20 28 4 8 16 23 43 -20
24 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 18 27 4 6 17 23 48 -25
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr