Ποδόσφαιρο

Β’ Ιταλίας: Με Μπάρι και γκολ

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 00:24

Τον πρώτο λόγο έχει η Μπάρι με τη Ρετζιάνα, αναμένονται αρκετά γκολ στο Βενέτσια-Τερνάνα.

Β’ Ιταλίας: Με Μπάρι και γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β' Ιταλίας

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΤΕΡΝΑΝΑ

Η Βενέτσια απείλησε την Κοζέντσα στο 4’, αλλά έκτοτε απογοήτευσε, δέχθηκε το 3-0 στα όρια του εικοσάλεπτο και ουδέποτε έπεισε ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς, άγγιξε το 3-2 στο 63’, δεν πλησίασε περισσότερο. Μόλις μία νίκη σε έξι ματς (1-2-3) για την ομάδα του Πάολο Βανόλι, από την ημέρα που έπιασε κορυφή είναι… αγνώριστη και με ανάλογη συμπεριφορά δεν πρόκειται για τερματίσει στην πρώτη δυάδα, ζητείται βελτίωση και μάλιστα άμεσα. Εκτός δράσης οι Μπουζάτο (α. 2/0), Ιτζες (μ. 4/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Τερνάνα ήταν απογοητευτική στο ξεκίνημα, αλλά γλίτωσε πολλάκις (4’ δοκάρι, 6’, 9’ δοκάρι, 11’) και μάλιστα προηγήθηκε της Τσιταντέλα κόντρα στη ροή. Η ισοφάριση ήρθε σε καίριο σημείο, ωστόσο μετά την ανάπαυλα ήταν εμφανώς βελτιωμένη και έφτασε στο 3-1 δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα. Το αρνητικό σερί τριών αγώνων (0-1-2) τερματίστηκε για την ομάδα του Ρομπέρτο Μπρέντα, η οποία έχει τις μονάδες ώστε να παλέψει με αξιώσεις για την επιβίωση. Αποχωρεί ο Ντιακιτέ (α. 19/3, 2 ασίστ). Ετοιμος ο Καπουάνο (α. 13/0), αναμένεται να λείψουν οι Ενγκεσάν (α.), Βιβιάνι (μ. 3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν ρυθμό και δημιουργούν, το Over περνάει σε πρώτο πλάνο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΜΟ-ΑΣΚΟΛΙ

Η Κόμο αιφνιδιάστηκε από τη Ρετζιάνα, ωστόσο δεν πτοήθηκε και έφτασε στην ανατροπή και μάλιστα σε καίριο σημείο. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι δεν… καθάρισε και το τελικό 2-2 κρίνεται δίκαιο, σε ματς με εξαιρετικό ρυθμό. Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας έχασε την ευκαιρία για την 3η διαδοχική νίκη, ωστόσο βρίσκεται στην πρώτη δυάδα και πλέον είναι προφανές ότι διεκδικεί την αυτόματη άνοδο. Δεν έχει προβεί σε σημαντική ενίσχυση, αν και υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες. Εκτός δράσης σταθερά οι Κέριγκαν (μ. 8/0) και Κονέ (μ. 12/0), γνωστά προβλήματα.

Η Ασκολι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Μπάρι και το εις βάρος της 2-0 ήρθε φυσιολογικά στο πρώτο εικοσάλεπτο. Από εκεί και πέρα, όμως, ανασυντάχθηκε, γλίτωσε το 3-0 στο 53’ και πίεσε αφόρητα, για να φτάσει δικαίως στην ισοφάριση. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Φαμπρίτσιο Καστόρι, χρειάζεται νίκες για να βγει από τη στενωπό. Τιμωρημένοι οι Φαλάσκο (α. 17/0), Μαζίνι (μ. 13/1), εξέτισε ο Μπελούσι (α. 15/1). Εκτός οι Τάβτσαρ (α.), Μπόγκνταν (α.), δύσκολα οι Χάβερι (α. 6/0), Κράια (α. 5/0), Καλιγκάρα (μ. 12/1), διεθνής ο Μπαγέγε (μ. 16/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το γκολ εκατέρωθεν δείχνει νορμάλ επιλογή στο συγκεκριμένο ματς.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Κρεμονέζε είχε μετρημένες ευκαιρίες (28’, 40’, 43’) στο ματς με τη Σπέτσια, αλλά απειλήθηκε ελάχιστα (46’), ουδέποτε έχασε την υπομονή και το γκολ του Κόντα ήταν αρκετό για τη δίκαιη νίκη. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία μετά την αλλαγή του χρόνου για την ομάδα του Τζοβάνι Στρόπα, όσο διαπρέπει στο ανασταλτικό σκέλος, τόσο θα πλησιάζει στην άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Εκτός δράσης ο Βαλέρι (α.), λογικά και οι Σαρ (τ. 12 συμ.), Τούια (α. 4/0), Μπουοναϊούτο (ε. 13/0), διεθνείς υποχρεώσεις έχει ο Πίκελ (μ. 14/3).

Η Μπρέσια έπεσε θύμα του… υπνωτισμένου ρυθμού που έδωσε στο ματς η Σουντιρόλ. Όλα έδειχναν… 0-0, αλλά η εστία της παραβιάστηκε και τουλάχιστον ανέβασε στροφές ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. Κέρδος ο βαθμός για την ομάδα του Ρολάντο Μαράν έτσι όπως κύλησε το ματς, σημαντικό το ότι έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε εννέα ματς (4-4-1). Υπερβατική η παρουσία της στα όρια της οκτάδας και ενώ το βασικό μέλημα είναι να μην μπλέξει. Αναμένεται να λείψουν οι Λετζερίνι (τ. 17 συμ.), Τσιστάνα (α. 15/0), Φολιάτα (μ. 11/0), χωρίς νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι είναι το δίκαιο φαβορί, αλλά σε απόδοση που δεν αξίζει.

ΜΟΝΤΕΝΑ-ΠΑΡΜΑ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Μόντενα δεν πτοήθηκε από το ότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ απέναντι στην Παλέρμο, απάντησε ισάριθμες, αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο κινδύνευε, έπαιξε άμυνα με τα… μάτια και μοιραία λύγισε στο φινάλε. Με πρόσφατο απολογισμό 0-2-4, η ομάδα του Πάολο Μπιάνκο έχει ρίξει στροφές σε μεγάλο βαθμό και πλέον υπάρχει ο σχετικός προβληματισμός. Τιμωρημένος ο Περγκρέφι (α. 14/0), διεθνής ο Γκεμπρ (α. 10/0), εκτός δράσης σε σταθερή βάση ο Γκαρτζούλο (μ. 3/0), δύσκολα οι Ντούκα (μ. 14/2) και Ουκάντα (α. 18/0).

Η Πάρμα ήταν επιφυλακτική στην έδρα της Σαμπντόρια κατά το πρώτο τέταρτο, αλλά μόλις διασφάλισε το ότι δεν κινδυνεύει, πήρε τον έλεγχο, σημείωσε δύο μαζεμένα γκολ σε κομβικό σημείο και έφτασε στη νίκη με περίσσια ευκολία. Τρίτη επικράτηση στα τέσσερα πιο πρόσφατα για την ομάδα του Φάμπιο Πέκια, διατηρεί σοβαρό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο, καλείται να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, ιδίως ανασταλτικά. Εκτός ο Βαλέντι (α.), λογικά και ο Ανσάλντι (α. 12/0), προς την έξοδο οι Καμαρά (μ. 6/0) και Ζαγαρίτης (α. 6/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, απέναντι σε έναν ντεφορμέ αντίπαλο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ-ΚΟΖΕΝΤΣΑ

Η Σουντιρόλ ενεπλάκη σε ματς με ανύπαρκτο ρυθμό στην έδρα της Μπρέσια, ήταν σαφές ότι στόχευε κυρίως στο 0-0. Βρήκε το γκολ στο τελευταίο ημίωρο, έπαιξε άμυνα για να το κρατήσει, ωστόσο ισοφαρίστηκε με πέναλτι και το 1-1 απέδωσε δικαιοσύνη. Απολογισμός 1-1-0 στα τελευταία δύο για την ομάδα του Φεντερίκο Βαλέντε, μάχεται στο 100% με μόνο στόχο την επιβίωση, ακόμη και όταν χάνει, κατά κανόνα αυτό συμβαίνει στο όριο. Τιμωρημένος ο απόλυτος ηγέτης Καζιράγκι (μ. 20/12, 4 ασίστ), δύσκολα οι Μολίνα (α.), Σιέγκα (μ. 1/0), Πέτερς (μ. 12/0), Ρόβερ (μ.-ε. 11/0).

Η Κοζέντσα γλίτωσε το γκολ στο 4’ από τη Βενέτσια και… πήρε φωτιά. Σημείωσε τρία γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και έβαλε τις βάσεις για σπουδαία νίκη επί της Βενέτσια, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, όσο και αν πιέστηκε. Πρώτη επιτυχία έπειτα από σερί 0-2-5 για την ομάδα του Φάμπιο Καζέρτα, την είχε άμεση ανάγκη προκειμένου να πάρει ώθηση στην προσπάθεια για τη σωτηρία. Τιμωρημένος ο Τουτίνο (ε. 21/8, 2 ασίστ), με πρόβλημα οι Μερόνι (α. 15/0), Κανότο (ε. 11/1), ομοίως οι Φλορέντσι (μ. 13/0), Μαρτίνο (α. 10/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από σημαντικά αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες, παίζεται η ισοπαλία.

ΜΠΑΡΙ-ΡΕΤΖΙΑΝΑ

Η Μπάρι μπήκε… πετώντας με την Ασκολι, επέβαλε πλήρως τους κανόνες της και έφτασε με άνεση στο 2-0. Στο 53’ έχασε καλή ευκαιρία στην αντεπίθεση για το 3-0 και έκτοτε υπέφερε. Σταμάτησε να παίζει, πιέστηκε, για να ισοφαριστεί με δύο γκολ σε επτά λεπτά. Εν τέλει δίκαιο το «Χ» και παρά το ότι η ομάδα του Πασκουάλε Μαρίνο δεν χάνει στα τελευταία τέσσερα (1-3-0), πρέπει να εξαλείψει τα «νεκρά» διαστήματα. Εκτός δράσης σταθερά οι Μαϊέλο (μ. 10/0), Κουτσουπιάς (μ. 15/2), δύσκολα οι Ντιαό (ε. 10/2), Αράμου (μ.-ε. 13/0) και Ντι Τσέζαρε (α. 16/2).

Η Ρετζιάνα είχε εξ ορισμό δύσκολο έργο απέναντι στην Κόμο, αλλά προηγήθηκε και το πιο σημαντικό είναι ότι έδειξε δυνατή όταν το ματς γύρισε, για να πάρει την ισοπαλία. Δεν… έκλεψε τον βαθμό η ομάδα του Αλεσάντρο Νέστα, τον άξιζε, με το αήττητο σερί 2-2-0 να προσφέρει αισιοδοξία. Τιμωρημένοι οι Πορτανόβα (μ. 20/2, 2 ασίστ), Τζίρμα (μ. 17/5), Τζιγκαρίνι (μ. 9/1), εξέτισε ο Μπιάνκο (μ. 19/1). Χτύπησε και θα λείψει ο Ρομάνια (α. 11/0), εκτός δράσης σε σταθερή βάση οι Βεργκάρα (μ. 5/0), Βίντο (ε. 2/1), «φευγάτοι» οι Πετινάρι (ε. 9/2), Ντα Ρίβα (μ. 3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σοβαρές οι απουσίες της Ρετζιάνα, αναμένεται να φέρουν την Μπάρι σε θέση ισχύος.

ΠΙΖΑ-ΣΠΕΤΣΙΑ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Πίζα προηγήθηκε μάλλον από το πουθενά στην έδρα της Λέκο, γλίτωσε την ισοφάριση λόγω του δοκαριού (53’) και έκτοτε δεν είχε θέμα να φτάσει στη νίκη, κομβικό το 2-0 από τον Καλαμπρέζι. Δεν χάνει στα τελευταία τέσσερα (2-2-0) η ομάδα του Αλμπέρτο Ακουιλάνι, χρειάζεται νίκες προκειμένου να αποδειχθεί μνηστήρας της οκτάδας. Εκτός οι Γιουρέσκιν (μ. 3/0), Μ. Τραμονί (μ. 1/1), με πρόβλημα και οι Μπερουάτο (α. 16/1), Λεβέρμπ (α. 12/0), Μπαρμπέρις (μ. 7/0). Αναμένεται να παίξουν οι Μπονφάντι (ε. 2/1, 10/1 Μόντενα), Βαλότι (μ. 19/7).

Η Σπέτσια ήταν χειρότερη από την Κρεμονέζε, αν και απειλήθηκε μετρημένα (28’, 40’, 43’). Το κακό είναι ότι έβγαλε μόλις μία ευκαιρία (46’) και δεν είχε τρόπο να απαντήσει στο γκολ που δέχθηκε, έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Σερί 0-1-3 για την ομάδα του Λούκα Ντ’ Άντζελο, ούτε η αλλαγή προπονητή δείχνει πως μπορεί να αποτρέψει τον εφιάλτη, για μία ομάδα που μπήκε στο πρωτάθλημα ως πρώτο φαβορί για την άνοδο! Πήρε τον Μάτεγιου (α. 17/0 Παλέρμο). Εκτός οι Βισνιέφσκι (α.), Ρέκα (α. 11/2), Σέρπε (α. 1/0), Μπραγάνσα (α. 5/0), αμφίβολοι οι Αμιάν (α. 19/0), Ελία (μ. 18/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παραπαίει η Σπέτσια, ωστόσο δεν είναι υπόδειγμα αξιοπιστίας η Πίζα, παρά το ότι έχει ελαφρύ προβάδισμα.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΦΕΡΑΛΠΙΣΑΛΟ-ΛΕΚΟ

Στο ουδέτερο «Γκαρίλι» (Πιατσέντζα). Η Φεραλπισαλό έκανε το ιδανικό ξεκίνημα με την Καταντζάρο, γλίτωσε την ισοφάριση (23’, 32’, 55’, 58’) και από τη στιγμή που έφτασε στο 2-0, δεν είχε πρόβλημα να πανηγυρίσει τη νίκη. Με 3-1-1 στα τελευταία πέντε ματς και ενώ είχε μία νίκη σε 16 αγωνιστικές, η νεοφώτιστη ομάδα αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί, άπαντες δίνουν το 100% και η βελτίωση είναι σαφής. Πήρε Κράστεφ (α. 2/0 Καταντζάρο). Δύσκολα κάποιος εκ των Λετίτσια (α. 10/0), Σάου (ε. 11/1) ή Καράρο (μ. 5/0), χωρίς δεδομένες απουσίες.

Η Λέκο δέχθηκε γκολ από λάθος εκτίμηση του πορτιέρε Μελγκράτι, άγγιξε το 1-1 στο 53’ (δοκάρι). Μετά το 2-0 της Πίζα δεν σταμάτησε την προσπάθεια, μείωσε, αλλά δέχθηκε και τρίτο τέρμα, για να μείνει δικαίως με άδεια χέρια. Δεύτερη διαδοχική ήττα, παλεύει στο 100% και έχει βελτιωθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, αλλά όσο παίζει άμυνα που δεν αποδίδει, τόσο η επιβίωση θα απομακρύνεται. Ψάχνει για ενίσχυση σε λογικό πλαίσιο, δεν περισσεύει το χρήμα στη διοίκηση. Τιμωρημένος ο Λέμενς (α. 12/1), αναμένεται να λείψει εκ νέου ο Καποράλε (α. 17/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο ο «άσος» χρειάζεται κάλυψη.

Βαθμολογία -

27/01/2024Serie B: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πάρμα Πάρμα 45 21 13 6 2 41 18 23
2 Κόμο Κόμο 39 21 11 6 4 31 23 8
3 Κρεμονέζε Κρεμονέζε 38 21 11 5 5 30 16 14
4 Βενέτσια Βενέτσια 38 21 11 5 5 38 27 11
5 Τσιταντέλα Τσιταντέλα 36 21 10 6 5 28 23 5
6 Παλέρμο Παλέρμο 35 21 10 5 6 36 27 9
7 Καταντζάρο Καταντζάρο 33 21 10 3 8 33 30 3
8 Μπρέσια Μπρέσια 29 21 7 8 6 23 22 1
9 Μόντενα Μόντενα 28 21 7 7 7 22 28 -6
10 Μπάρι 1908 Μπάρι 1908 27 21 5 12 4 23 23 0
11 Πίζα Πίζα 26 21 6 8 7 23 24 -1
12 Ρετζιάνα Ρετζιάνα 25 21 5 10 6 25 28 -3
13 Σουντιρόλ Σουντιρόλ 24 21 6 6 9 28 29 -1
14 Κοζέντσα Κάλτσιο Κοζέντσα Κάλτσιο 24 21 6 6 9 23 24 -1
15 Σαμπντόρια Σαμπντόρια 23 21 7 4 10 27 33 -6
16 Τερνάνα Τερνάνα 21 21 5 6 10 27 31 -4
17 Λέκκο Λέκκο 20 21 5 5 11 24 37 -13
18 Άσκολι Άσκολι 19 21 4 7 10 20 27 -7
19 Φεραλπισάλο Φεραλπισάλο 17 21 4 5 12 20 36 -16
20 Σπέτσια Σπέτσια 17 21 3 8 10 16 32 -16
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr