Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Ισχυρά φαβορί σε ανοικτά παιχνίδια

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 01:58

Συνεχίζεται με έξι αναμετρήσεις η δράση στο Κύπελλο Αγγλίας, όπου το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στα γκολ, καθώς υπάρχουν χαμηλές αποδόσεις σε σημεία.

Κύπελλο Αγγλίας: Ισχυρά φαβορί σε ανοικτά παιχνίδια

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τέταρτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας (φάση των «32»). Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας, διεξάγεται επαναληπτικός. Σε αυτόν δε μετρά το σκορ του πρώτου αγώνα, ούτε τα εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, διεξάγεται ημίωρη παράταση. Αν και πάλι υπάρξει ισοπαλία, η πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΜΕΙΝΤΣΤΟΟΥΝ ΓΙΟΥΝ.

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, ισοφάρισε στο τέλος σε 1-1 την πρωτοπόρο Λέστερ στην Τσάμπιονσιπ και διατηρείται στη δεύτερη θέση, με τρομερή πορεία. Η ομάδα του Κίραν ΜακΚένα, είναι αήττητη σε οκτώ σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά σε πέντε ήταν ισόπαλη, τα τέσσερα με under 2.5. Εντός είναι αήττητη επτά ματς. Δεν έχει πάρει πρόκριση από τον τέταρτο γύρο τα τελευταία 16 χρόνια. Αμφίβολος o δεύτερος σκόρερ, Χερστ, ο μέσος Έβανς και οι μπακ Ντονασιέν, Μπέρτζες, εκτός o μπακ Μπάγκοτ, επιστρέφει από τιμωρία ο αρχηγός - μέσος, Μόρσι.

Η Μέιντστοουν, αγωνίζεται σε επίπεδο έκτης κατηγορίας και δίνει το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας της, καθώς ποτέ δεν είχε φτάσει στον 4ο γύρο του Κυπέλλου. Η ομάδα του Τζορτζ Ελοκόμπι, προέρχεται από ισοπαλία 1-1 εντός με την Μπρέιντρι για τη Νάσιοναλ Λιγκ Σάουθ. Σε έξι ματς Κυπέλλου φέτος, έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ. Πήρε τον επιθετικό Ντούκου από ομάδα του Γιβραλτάρ και είναι διαθέσιμος, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Έιμπραχαμ και Φάαλ και η επίθεση ήταν αποδεκατισμένη. Ο Αμάντσι, που πέτυχε έξι γκολ φέτος στο Κύπελλο, μετακόμισε στην Μπρόμλεϊ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν χωράει καμία συζήτηση γύρω από αυτό το ματς, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν τέσσερις κατηγορίες. Εκεί που βρίσκεται ο άσος δεν παίζεται ούτε για πλάκα. Η μόνη αξιόλογη -βάσει απόδοση- επιλογή που μπορεί να βρεθεί είναι το Goal/Goal (1,87), λόγω του ενθουσιασμού των φιλοξενούμενων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΟΥΤΟΝ

Η Έβερτον, κέρδισε την Πάλας, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Σον Ντάις, δεν έχει δεχτεί γκολ πλέον σε τρία σερί ματς και δεν έχει πληρώσει γκολ – γκολ σε τέσσερα σερί. Στα τελευταία επτά παιχνίδια, ποτέ δεν πέτυχε πάνω από ένα τέρμα. Έχει καλές επιδόσεις εντός στο Κύπελλο, καθώς από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια, μετρά μόνο μία ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι. Τελευταία εντός έδρας νίκη με Λούτον, το 2006 στο Λιγκ Καπ. Eκτός Άλι, Γκέι, Ντουκουρέ (μέσοι), αμφίβολοι Κόουλμαν, Γιανγκ (μπακ).

Η Λούτον, είναι αήττητη τρία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία έξι. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, επικεντρώνεται πιο πολύ στη μάχη παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θέλει δεύτερο φετινό διπλό με την Έβερτον, αποτέλεσμα που θα της δώσει αυτοπεποίθηση και στο πρωτάθλημα. Μακριά από την έδρα της, επτά στα τελευταία οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις ήταν γκολ – γκολ και over 2.5. Τα προηγούμενα δέκα χρόνια, μόνο μία φορά πέρασε στον πέμπτο γύρο. Εκτός οι μπακ Άντερσεν, Καμπορέ, Λόκγιερ και ο μέσος Νακάμπα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πήρε το μάθημά της στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα την ξαναπατήσει από την Λούτον στην έδρα της. Η Έβερτον είναι καλύτερη ομάδα και η διοργάνωση αυτή προσφέρεται για μία διάκριση. Πολύ χαμηλά ο άσος για να τον στηρίξουμε και γι’ αυτό θα προτιμήσουμε το Goal/Goal (1,90), που ταιριάζει στην εικόνα των δύο ομάδων.

ΛΕΣΤΕΡ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Λέστερ παραμένει πρωτοπόρος στην Τσάμπιονσιπ, αλλά προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη δεύτερη Ίπσουιτς και συνολικά από δύο σερί ματς χωρίς νίκη. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, παραμένει πάντως πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου σε 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχει 12 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις δύο ήττες. Tελευταία φορά που υποδέχτηκε την Μπέρμιγχαμ, ήταν το 2020 στο Κύπελλο, με νίκη 1-0, τελευταία εντός έδρας ήττα από την συγκεκριμένη αντίπαλο, το 2007. Εκτός Εντιντί, Φατάβου (μέσοι), Βάρντι, Ιχεανάτσο (επιθετικοί), ίσως επιστρέψει ο επιθετικός Ντάκα.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Μπέρμιγχαμ κέρδισε 2-1 στην έδρα της Στόουκ για το πρωτάθλημα και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές, παραμένοντας έξω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ, έχει έτσι δύο σερί νίκες και αήττητο τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει βελτιωθεί και εκτός έδρας, με μία ήττα στα τελευταία πέντε ταξίδια. Tα προηγούμενα 11 χρόνια, μία φορά κατάφερε να περάσει στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου, ενώ πήρε ισοπαλία στα δύο τελευταία ταξίδια στον θεσμό. Εκτός Λερντ, Μ. Ρόμπερτς (μπακ), Τσανγκ, Χολ (μέσοι), αμφίβολος ο επιθετικός Γιούτκιεβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων κι αυτή αποτυπώνεται στη βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ. Όμως το Κύπελλο είναι άλλη υπόθεση και ο Μαρέσκα αναμένεται να κάνει ροτέισιον. Η Μπέρμιγχαμ μπορεί να βάλει δύσκολα στη Λέστερ και πιο ασφαλής επιλογή από το παιχνίδι αυτό μοιάζει το Goal/Goal (1,78).

ΛΙΝΤΣ-ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Λιντς κέρδισε 1-0 τη Νόριτς μεσοβδόμαδα στην Τσάμπιονσιπ και προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πέντε σε όλες τις διοργανώσεις, πλησιάζοντας τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, παραμένει αήττητη μέσα στο γήπεδό της σε 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με μόλις τέσσερις ισοπαλίες. Aπό την Πλίμουθ, δεν έχει χάσει εντός έδρας από το 1962. Tα προηγούμενα επτά χρόνια, μόνο πέρσι κατάφερε να περάσει στον πέμπτο γύρο. Λείπουν Ντάρλοου (αναπλ. τερμ.), Στράουκ, Ντάλας (μπακ), Νιόντο (εξτρέμ). Aμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ Τζέιμς και ο ακραίος Γκρέι.

Η Πλίμουθ κέρδισε 3-1 την Κάρντιφ με ανατροπή στην Τσάμπιονσιπ, στην πρώτη νίκη με τον νέο προπονητή Ίαν Φόστερ. Είναι αήττητη τέσσερα σερί ματς, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Πληρώνει γκολ – γκολ οκτώ σερί αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων επτά και over 2.5. Ωστόσο αγνοεί φέτος νίκη σε εκτός έδρας επίσημο ματς, αν και σε τρία από τα τελευταία τέσσερα ταξίδια της, ήταν ισόπαλη. Έχει πολλά χρόνια να προχωρήσει στο Κύπελλο, τελευταία πρόκριση από τον τέταρτο γύρο, το 2006-07. Αμφίβολοι οι Κούπερ (τερμ.), Ίρλι, Γκίμπσον (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Κύπελλο μοιάζει πολυτέλεια για την Πλίμουθ, που με την ομάδα που διαθέτει στοχεύει αποκλειστικά στην παραμονή στην Τσάμπιονσιπ. Η Λιντς αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει την πρόκριση, αλλά ο άσος βρίσκεται στα… πατώματα και γι’ αυτό θα τον συνδυάσουμε με τα γκολ. Θα πάρουμε το 1 και Over 2,5 (1,80).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ισοφάρισε 2-2 εντός τη Γουέστ Χαμ με το αργότερο γκολ που έχει σημειωθεί ποτέ στην κατηγορία και πήρε πόντο χρυσάφι, ενώ είναι δύο αγώνες αήττητη. Η ομάδα του Κρις Ουάιλντερ, έχει λιγότερη πίεση στο Κύπελλο, αν και μετρά μόνο δύο επίσημες νίκες εντός έδρας φέτος. Με γκολ ξεκίνησε το νέο απόκτημα, επιθετικός Μπρέρετον. Πέρσι έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ σε τρία από τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ήταν τουλάχιστον προημιτελικά. Εκτός Μπάσαμ, Λόου (μπακ), αμφίβολος ο Τ. Ντέιβις (μέσος), τιμωρημένος ο επιθετικός Μπρούστερ.

Η Μπράιτον έμεινε στο 0-0 με Γουλβς και εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ισοπαλία πέντε σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένοντας αήττητη σε εννέα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, έχει αναδειχτεί ισόπαλη σε εννέα από τα τελευταία 20 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει χάσει τρία από τα τελευταία 11 ταξίδια της. Πέρσι έφτασε ημιτελικά, Κυπέλλου, αλλά δεν έχει νίκη στο Σέφιλντ από το 2005. Εκτός ο μπακ Φέλτμαν, ο μέσος Μαρτς, ο πολύτιμος εξτρέμ Μιτόμα και οι επιθετικοί Ενσίσο, Φάτι, Αντινγκρά, αμφίβολος ο μπακ Ίγκορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί να βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Μπράιτον, ωστόσο είναι ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση. Κάποια στιγμή το αρνητικό σερί θα σπάσει και η συγκυρία είναι ιδανική για να συμβεί αυτό τώρα. Θα πάμε με το 2 και Over 1,5 (1,85).

ΦΟΥΛΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Φούλαμ έμεινε στο 1-1 μεσοβδόμαδα εντός με τη Λίβερπουλ και δεν κατάφερε να πάει τελικό Λιγκ Καπ πρώτη φορά στην ιστορία της, οπότε θα διεκδικήσει διάκριση στο Κύπελλο, όπου πέρσι είχε φτάσει προημιτελικά. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, δεν έχει νίκη τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έχει κερδίσει εντός τη Νιούκαστλ από το 2016. Στην έδρα της είναι δυνατή, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός οι μπακ Μπάσι, Μπάλο – Τουρέ, ο μέσος Ιγουόμπι και ο επιθετικός Τραορέ.

Η Νιούκαστλ, προέρχεται από ήττα – ψυχρολουσία με 3-2 εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Έντι Χάου, έχει χάσει πλέον πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία δέκα. Aπό το 2006-07, έχει περάσει μόνο μία φορά από τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Πόουπ, ο μπακ Τάργκετ, οι μέσοι Τονάλι, Μπαρνς, Γουίλοκ, ο εξτρέμ Ζοέλιντον και ο επιθετικός Γουίλσον, αμφίβολος ο μέσος Μέρφι και ο μπακ Λιβραμέντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι το ντέρμπι της ημέρας για το Κύπελλο Αγγλίας και φαντάζει ως μία αναμέτρηση, που είναι ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα. Οριακό φαβορί η Νιούκαστλ, που το τελευταίο διάστημα δεν πείθει και χρειάζεται να εμφανίσει το καλό της πρόσωπο για να περάσει το δύσκολο εμπόδιο της Φούλαμ. Θα πάμε με το Goal/Goal (1,60).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr