Ποδόσφαιρο

FA Cup: Zαλισμένη η Λίβερπουλ!

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 00:56

Τέσσερις ομάδες τις Πρέμιερ Λιγκ δοκιμάζονται με ομάδες μικρότερων κατηγοριών, αλλά το έργο τους δεν αναμένεται τόσο εύκολο.

FA Cup: Zαλισμένη η Λίβερπουλ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του FA Cup.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΓΟΥΛΒΣ

Η Γουέστ Μπρομ., έχασε 2-0 από τη Νόριτς εκτός έδρας για την Τσάμπιονσιπ, αλλά παραμένει στην εξάδα των πλέι – οφ. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει μόνο μία ισοπαλία στα τελευταία 17 παιχνίδια της. Εντός έδρας όμως μετρά τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 12 ματς στο σπίτι της. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της γειτόνισσας Γουλβς το 2011, αλλά και τελευταία εντός έδρας ήττα το 1996. Εκτός Ατζάγι (μπακ), Φίλιπς, Ντιανγκανά, Μολούμπι (μέσοι) , Μάτζα (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Γιοκουσλού.

Η Γουλβς, έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Μπράιτον στο πρωτάθλημα και είναι σκληροτράχηλη, με έξι σερί ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και μόνο μία στα τελευταία εννέα ματς. Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ, σκοράρει με τον Μοπέ, στα δύο τελευταία παιχνίδια στα οποία βρήκε γκολ. Εκτός έδρας έχει πρόβλημα, με μόνο μία νίκη στα τελευταία ματς και δύο στα τελευταία 12. Eκτός ο μέσος Τραορέ και ο αρχισκόρερ Χουάνγκ, τιμωρημένος ο μέσος Γκόμες, μπορεί να επιστρέψει ο μπακ Αΐτ Νουρί, προς ΠΑΟΚ ο μπακ Τζόνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλο παιχνίδι για τις δύο ομάδες που κρύβει και άλλα από πίσω πέρα από μια πρόκριση στην επόμενη φάση. Κλειστό και δυνατό παιχνίδι αναμένουμε. Under 2.5 (1.82).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Γουότφορντ, έμεινε στο 1-1 εκτός με Μπρίστολ Σίτι στην Τσάμπιονσιπ και έχει αήττητο πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά με τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, πληρώνει 12 σερί γκολ – γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (over 2.5). Θέλει να κερδίσει τη Σαουθάμπτον εντός, πρώτη φορά από το 2007. Το 2019, είχε καταφέρει να φτάσει στον τελικό Κυπέλλου, αλλά τα τέσσερα επόμενα χρόνια αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο. Εκτός ο μπακ Ενγκακιά, αμφίβολος ο μπακ Σέμα και ο μέσος Καγιέμπε. Eπέστρεψε ως δανεικός από τη Νότιγχαμ, ο εξτρέμ Ντένις.

Γουότφορντ-Σαουθάμπτον με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Σαουθάμπτον πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σουόνσι και είναι στο -1 από τη δεύτερη θέση της Τσάμπιονσιπ. H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχει τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας τουλάχιστον από τρεις φορές, ενώ έχει αήττητο 21 αγώνων. Σε 30 επίσημα παιχνίδια φέτος, έχει μείνει χωρίς γκολ μόνο σε δύο. Μακριά από την έδρα της, πέντε από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της έληξαν ισόπαλα, τα τέσσερα με ακριβές σκορ 1-1. Εκτός οι μπακ Μπρι, Λαριός και οι μέσοι Αρίμπο, Στιούαρτ, Σουλεμάνα, αμφίβολος ο επιθετικός Εντόζι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδες που ουσιαστικά τις χωρίζει μια κατηγορία, όμως έχουν ίδιο μοτίβο στα παιχνίδια τους. Επιθετικές μεν, ευάλωτες δε. Goal/goal (1.60).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΟΡΙΤΣ

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ πήρε 1-1 στην έδρα της Φούλαμ και πέρασε τελικό Λιγκ Καπ, παραμένοντας πρώτη στην Πρέμιερ Λιγκ και μέσα σε όλες τις διοργανώσεις. Σε 27 εγχώρια ματς φέτος, έχει χάσει μόνο ένα, ενώ εντός είναι αήττητη 24 σερί εδώ και 11 μήνες. Δεν έχει χάσει εντός από τη Νόριτς από το 1994. Εκτός ο αρ. μπακ Τσιμίκας, ο στόπερ Μάτιπ οι μέσοι Μπάιτσετιτς, Τιάγκο, Έντο και ο αρχισκόρερ Σαλάχ. Αμφίβολος ο μέσος Σομποσλάι και ο πολύτιμος δεξιός μπακ Αλεξάντερ – Άρνολντ. Ίσως επανέλθει στο τέρμα ο Άλισον.

Η Νόριτς, έχασε 1-0 στην έδρα της Λιντς για την Τσάμπιονσιπ και έχασε μετά από πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, στο Κύπελλο όμως δεν έχει τίποτε να χάσει, καθώς είναι αουτσάιντερ. Πάντως τα τελευταία 11 χρόνια, μόνο δύο φορές έχει καταφέρει να περάσει τον τέταρτο γύρο. Από τα 20 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, έχει χάσει τα εννέα. Από αυτά, τα επτά ήταν με ένα γκολ διαφορά και τα τρία τελευταία με σκορ 0-1. Aμφίβολοι oι μπακ Χάνλι, Μπαθ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λίβερπουλ ζει αυτές τις μέρες μέσα στη βόμβα του Κλοπ. Σίγουρα θα έχει επηρεάσει κάπως την ομάδα, αλλά στοιχηματικά και μόνο δεν υπάρχουν πολλές αξίες στο παιχνίδι. Θα ρισκάρουμε με το goal/goal στο 1.78.

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Νιούπορτ κέρδισε 1-0 τη Ρέξαμ εντός στη Λιγκ 2 και έχει τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις σε αήττητο επτά αγώνων, πριν το ματς πρόκληση με Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Γκρέιαμ Κάφλαν, έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία δέκα εντός σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά με πέντε ισοπαλίες, οι τέσσερις με 1-1. Στην ιστορία της στο Κύπελλο, μόνο δύο φορές έχει καταφέρει να προκριθεί στον πέμπτο γύρο, η τελευταία τη σεζόν 2018-19. Ο Τζέιμς Κλαρκ έχει σκοράρει και στους δύο προηγούμενους γύρους του θεσμού. Eκτός ο στόπερ Σέμπερι.

Η Γιουνάιτεντ επιστρέφει στη δράση μετά από εννέα μέρες, μετά το εντός έδρας 2-2 με την Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, δε θέλει να πέσει θύμα έκπληξης, αλλά από τα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια, έχει κερδίσει μόνο στον προηγούμενο γύρο Κυπέλλου με τη Γουίγκαν. Στο Κύπελλο, έχει έναν αποκλεισμό τέταρτου γύρου σε εννέα χρόνια, ενώ από το 2010 δεν έχει αποκλειστεί από αντίπαλο της Λιγκ 1 και κάτω. Εκτός Άμραμπατ (μέσος), Μαρσιάλ (επιθετικός), αμφίβολοι οι μπακ Σο, Μαλάσια, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ και ο μέσος Μάουντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεδομένη και χαοτική η διαφορά των δύο ομάδων. Η Μάντσεστερ θεωρητικά πρέπει να το καθαρίσει το ματς και να προχωρήσει παρακάτω. Σε καλό μουντ η Νιούπορτ γενικά σε όλη τη χρονιά, ίσως μπορέσει και αυτή να βοηθήσει στο ματς. Over 3.5 (1.60).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr