Ποδόσφαιρο

Super League 2: Επιλογές για όλα τα γούστα

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 09:29

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς από τις αναλύσεις προκύπτουν δυνατές επιλογές.

Super League 2: Επιλογές για όλα τα γούστα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League 2.

ΚΟΖΑΝΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Η Κοζάνη είναι μια νεοφώτιστη ομάδα υψηλού μπάτζετ που όμως δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, όπου ο επιθετικός απολογισμός της είναι μόνο δύο γκολ. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην Καρδίτσα όπου πήρε μία ακόμα ισοπαλία, το αγαπημένο της αποτέλεσμα στη φετινή περίοδο. Στοχευμένο για επιστροφή στις νίκες το ματς με την Κοζάνη. Πλήρης η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τον κόουτς Άγγελο Διγκόζη.

Ο Απόλλων Πόντου παλεύει σε κάθε ματς για οποιοδήποτε κέρδος από τη στιγμή που δίνει την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά στο διάστημα αυτό αντιμετώπισε διεκδικητές της ανόδου. Τώρα είναι η ευκαιρία με θεωρητικά πιο βατό αντίπαλο να πάρει αποτέλεσμα η ομάδα της Καλαμαριάς, αλλά πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις στην επίθεση. Στις τρεις πρόσφατες ήττες δεν έβαλε ούτε ένα γκολ. Πλήρης η αποστολή για τον Γάλλο κόουτς Σιρίλ Καλί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει με τις εμφανίσεις της τη δεδομένη στιγμή. Παρ’ όλα αυτά η Κοζάνη είναι ξεκάθαρα ανώτερη από τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου. Πολύ χαμηλά ο άσος για να τον ακουμπήσουμε, θα πάμε με το Κοζάνη Over 1,5 γκολ (1,88).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΛ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Η Λάρισα δίνει την μάχη για την πρωτιά στον βόρειο όμιλο με τον Λεβαδειακό, αλλά με τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς μένει πίσω από τους Βοιωτούς. Ήταν πολύ καλύτερη από τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία, αλλά υστέρησε σε ένα ακόμα ματς στην τελική προσπάθεια. Η άμυνα παραμένει το αξιόπιστο σημείο αναφοράς για τους βυσσινί. Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Επανέρχεται ο κεντρικός μέσος Κώστας Παπαγεωργίου που εξέτισε ποινή.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα και σούπερ προσφορά

Η Αναγέννηση διάγει νέα περίοδο κάμψης όπως επιβεβαιώθηκε και στο ματς με την Κοζάνη. Οι Θεσσαλοί μελά βίας πήραν την ισοπαλία σε ματς που θα μπορούσαν και να ηττηθούν με τις αδυναμίες που ανέδειξαν στα μετόπισθεν, Τρία μαζεμένα ματς δίχως νίκη για τους κιτρινόμαυρους. Συνηθίζουν να κρατούν χαμηλά το σκορ οι παίκτες οπυ Γιώργου Τυριακίδη, Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα σημαντικό θεσσαλικό ντέρμπι, με την ΑΕΛ να θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου μετά τις τελευταίες απώλειες. Η Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας χάνει μέρος της δυναμικής της, αλλά θα βάλει δύσκολα στους Λαρισαίους. Επιλέγουμε το 1 και Under 3,5 (1,65).

ΠΑΟΚ Β’-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Ο ΠΑΟΚ Β’ διάγει περίοδο κάμψης που αποτυπώνεται στο σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη. Παραμένει στο κυνήγι θέσης στα πλέι οφ, αλλά και στο μεταίχμιο του υποβιβασμού, καθώς φέτος πέντε ομάδες θα πέσουν συνολικά έπειτα και από τα πλέι άουτ από κάθε όμιλο. Η άμυνα αποτελεί αρνητικό σημείο αναφοράς για τους Θεσσαλονικείς, καθώς έχουν κρατήσει καθαρή εστία μόνο σε ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια. Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης.

Ο Μακεδονικός εξακολουθεί να πραγματοποιεί υπερβατική πορεία στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής. Η ομάδα της Νέας Ευκαρπίας μάλιστα λες και γύρισε διακόπτη στο 2024 παίρνει θετικά αποτελέσματα με εντελώς διαφορετικό τρόπο από το προηγούμενο έτος. Παίζοντας άμυνα! Αυτή άντεξε στην πίεση της Λάρισας και διεύρυνε το αήττητο σερί των «πράσινων» σε τέσσερις αγώνες, ενώ δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία ματς. Δεν θα αλλάξει την πετυχημένη ενδεκάδα ο Στέλιος Μαλεζάς κόντρα στην πρώην ομάδα του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μοιρασμένο το σετ με οριακό φαβορί τον ΠΑΟΚ Β’ κάτι που δεν εξηγείται, καθώς βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση και δεν έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κερδίσει τον σημερινό του αντίπαλο. Ο Μακεδονικός πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν, αλλά κερδίζει με δυσκολία. Θα πάρουμε το Goal/Goal (2,00), που έχει επιβεβαιωθεί σε όλα τα παιχνίδια των δύο ομάδων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’-ΓΙΟΥΧΤΑΣ

Κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, για πρώτη φορά φέτος για την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι χρειάζονται ένα θετικό σημείο αναφοράς για να πάρουν τα πάνω τους έπειτα από τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα και κυρίως την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Ελ Πάσο». Μόνο δύο βαθμοί στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, παραμένουν οριακά πάνω από την ζώνη απευθείας υποβιβασμού. Στηρίζεται μέχρι νεοτέρας ο κόουτς Σωτήρης Αντωνίου.

Ο Γιούχτας ήταν για μια ακόμα φορά ανταγωνιστικός, προηγείτο μέχρι το 77’ κόντρα στην πρωτοπόρο Καλλιθέα, αλλά λύγισε στο καταληκτικό σκέλος του ματς και υποχρεώθηκε στην πρώτη ήττα Στην Κρήτη στη φετινή περίοδο. Παραμένει σε πτωτική πορεία η ομάδα από τις Αρχάνες Ηρακλείου, καθώς συμπλήρωσε δέκα ματς δίχως νίκη, Δεύτερη φορά θα καθίσει στον πάγκο της ο κόουτς Κώστας Ανυφαντάκης. Γκολ-γκολ τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Επανέρχεται ο κεντρικός μέσος Μπρους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από το παιχνίδι του πρώτου γύρου έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα ο Γιούχτας, που δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός Β’ συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις σε μία κακή σεζόν για την ομάδα. Αμφότερες έχουν ανάγκη τους βαθμούς και γι’ αυτό θα ποντάρουμε στο Goal/Goal (2,07).

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ

Ο Ιωνικός προερχόταν από αήττητο σερί έξι αγωνιστικών που τον έβαλαν ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης της πρωτιάς και της ανόδου, αλλά την πάτησε στην αποστολή στην Λευκάδα. Εμφάνιση και αποτέλεσμα-πισωγύρισμα κόντρα στον ουραγό Τηλυκράτη, με πολλές αδυναμίες στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Δυσκολεύονται να κρατήσουν καθαρή εστία οι Νικαιώτες και το πληρώνουν. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Πλήρης η αποστολή για τον κόουτς Δημήτρη Σπανό.

Ο Διαγόρας άλλαξε τον χρόνο και μαζί το αγωνιστικό προφίλ. Από εκεί που πήγαινε τρένο από επιτυχία σε επιτυχία, πλέον δυσκολεύεται πολύ να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα και μέτρησε τρεις σερί ήττες στο παθητικό του. Η ομάδα από την Ρόδο έχασε και από την Ηλιούπολη σε ματς που είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία, ωστόσο στις τρεις ήττες του έχει σκοράρει μόνο μία φορά. Δεν αλλάζει το ρόστερ με μεταγραφές, ο κόουτς Θωμάς Γράφας θα στηριχθεί στον υπάρχοντα κορμό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ιωνικός θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την απρόσμενη ήττα στη Λευκάδα και να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Πεσμένος ο Διαγόρας, που όμως βρίσκεται ψηλά και δεν καίγεται για βαθμούς. Στη Νίκαια τα πράγματα είναι διαφορετικά και θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους με το 1/1 (1,80).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr