Ποδόσφαιρο

A' Mεξικού: Νίκη... κορυφής!

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 11:06

H τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Μεξικού ολοκληρώνεται με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που... τραβούν τα βλέμματα στο κουπόνι του στοιχήματος. 

A' Mεξικού: Νίκη... κορυφής!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Μεξικού.

ΠΟΥΜΑΣ-ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Η Πούμας έχασε από την καλύτερη Ατλέτικο Σαν Λούις με 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2, μείωσε και στο 83’ δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα. Υπέστη έτσι την πρώτη απώλεια βαθμών στην Κλαουσούρα, μετά την εντός έδρας νίκη (1-0) κόντρα στην Χουάρες, η οποία είναι και η μοναδική σε τέσσερα ματς, υπολογίζοντας και την Απερτούρα. Τα τρία από τα τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Πατσούκα έχει δώσει μόνο ένα παιχνίδι στην Κλαουσούρα, επικρατώντας 1-0 της Κρουζ Αζούλ, στην πρεμιέρα, έπειτα από ένα ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Υπολογίζοντας και την Απερτούρα, έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα επτά τελευταία ματς. Εκτός έδρας, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και ενώ δεν έχει επιτυχία στα έξι προηγούμενα παιχνίδια. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πούμας υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με την Πατσούκα η οποία μετρά μια νίκη σε ένα ματς. Οι δύο ομάδες δεν σκοράρουν πολύ σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, με το under 2,5 στο 1.81 να δελεάζει.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ATΛAΣ-ΧΟΥΑΡΕΖ

Η Ατλας, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς πολλές ευκαιρίες, έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Τιχουάνα. Μπορεί να μη νίκησε, τουλάχιστον, πήρε τον πρώτο της βαθμό, μετά την εκτός έδρας ήττα 1-2 από την Νεκάξα, στην πρεμιέρα της Κλαουσούρα. Συνολικά, μαζί με τα παιχνίδια της Απερτούρα, δεν έχει νίκη σε δέκα ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες και παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal.

Η Χουάρες έχασε από την καλύτερη Κλαμπ Αμέρικα με 0-2, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Επέστρεψε άμεσα στις ήττες μετά την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Κρουζ Αζούλ. Σε τρία παιχνίδια στην Κλαουσούρα έχει μόλις ένα βαθμό και παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες. Επίσης, υπολογίζοντας και την Απερτούρα, δεν έχει νίκη σε 7 ματς, ενώ σε 12 παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετές αδυναμίες παρουσιάζει η Χουάρες η οποία μετρά μόλις έναν βαθμό στα τρία ματς στην Κλαουσούρα και προβληματίζει με την παρουσία της. Παράλληλα, η Άτλας προέρχεται από το 0-0 κόντρα στην Τιχουάνα και πήρε τον πρώτο της βαθμό. Το under 2,5 σε απόδοση 1.81 αξίζει το ποντάρισμα αν αναλογιστούμε πως τα τελευταία παιχνίδια και για τις δύο ήρθαν No goal.

ΚΕΡΕΤΑΡΟ-ΤΙΓΚΡΕΣ

Η Κερετάρο βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μοντερέι, αλλά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και να πάρει το βαθμό (1-1), ο οποίος ήταν ο 2ος στην Κλαουσούρα. Είχαν προηγηθεί η ισοπαλία 2-2 με την Τολού και και η ήττα 0-2 από την Κλαμπ Αμέρικα και εξακολουθεί να ψάχνει την πρώτη της νίκη. Υπολογίζοντας και την Απερτούρα, σε επτά αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5.

Η Τίγκρες βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ατλέτικο Σαν Λούις, αλλά στο διάστημα 71' – 73' πέτυχε δύο γκολ, έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1. Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της στην Κλαουσούρα, όπου σε τρία παιχνίδια έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Επίσης, υπολογίζοντας και την Απερτούρα, σε έντεκα αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Εκτός έδρας, έχει μία ήττα σε πέντε ματς, ενώ οι δύο τελευταίοι αγώνες μακριά από το γήπεδο της έχουν έρθει Over 2,5 και Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Tίγκρες βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Ατλέτικο Σαν Λούις, ενώ η συνολική της παρουσία εντυπωσιάζει. Από την άλλη η Κερετάρο ψάχνει την πρώτη της νίκη, με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι ποιοτικότεροι. 2 (1.98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr