Ποδόσφαιρο

Copa Africa: Σενεγάλη-Ακτή Ελεφαντοστού, πρόωρος τελικός!

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 00:27

Ένας πρώιμος τελικός στη παρούσα φάση νοκ άουτ, που άμα είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα, οι δύο ομάδες θα είχαν συναντηθεί πολύ αργότερα.

Copa Africa: Σενεγάλη-Ακτή Ελεφαντοστού, πρόωρος τελικός!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σενεγάλη - Ακτή Ελεφαντοστού.

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστούν, πέναλτι.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Σενεγάλη

Η Σενεγάλη έδειξε στη φάση των ομίλων πως δεν αστειεύεται και έχει έρθει για να κρατήσει τα σκήπτρα στη κατοχή της. Σε τρία παιχνίδια πέτυχε ισάριθμες νίκες και πέτυχε με το παραπάνω τον σκοπό της. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε τη Γουινέα με 2-0 και έκανε το χρέος της με το παραπάνω. Σήμερα θα παίξει με την διοργανώτρια ομάδα της διοργάνωσης, κάτι που είχε να γίνει 22 χρόνια. Θα δούμε τη κάτοχο να παίζει απέναντι στη διοργανώτρια. Θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης, αλλά η μοίρα τους έφερε νωρίτερα κοντά.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο Ντιαλό, ενώ είναι αμφίβολο αν θα ξαναδούμε στην διοργάνωση τους Πάπε Γκεΐγ και Σίμα.

Ivory Coast

Οριακή και ίσως τυχερή η πρόκρισή της στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης για τη διοργανώτρια. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε με το βαρύ 0-4 από την Ισημερινή Γουινέα, σε μια απογοητευτική εμφάνιση. Προκρίθηκε ως μία από τις καλύτερες τρίτες της διοργάνωσης και γλίτωσε το κάζο. Ο Γάλλος τεχνικός Ζαν Λουί Γκασέ απολύθηκε μετά τη λήξη και έγινε προσπάθεια για να αναλάβει ο Ερβέ Ρενάρντ που την οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου το 2015. Δεν μπόρεσε να έρθει σε κάποια συμφωνία με τη Γαλλική Ομοσπονδία και έτσι χρέη υπηρεσιακού ανέλαβε ο 40χρονος μέχρι πρότινος βοηθός Εμέρς Φάε. Αν σήμερα προκριθεί, ανεξαρτήτου εικόνας, θα είναι από τα φαβορί για τον τίτλο.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο Αντιγκρά ενώ αμφίβολος είναι ο Αλέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.25 2.72 3.55 1.47 2.47 1.16 4.5 2.02 1.67 1.24 1.38 1.54
Σενεγάλη - Ivory Coast / Εκτίμηση

Η Σενεγάλη είναι αυτή που πείθει μέχρι στιγμής και αυτή που θεωρητικά αξίζει τη πρόκριση. Η Ακτή ίσως έπαθε και έμαθε μετά το τελευταίο κάζο. Ζευγάρι τελικού παρόλα αυτά, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Πρόκριση Σενεγάλη (1.68)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr