Ποδόσφαιρο

Super League 2: ΑΕΚ Β'-Λεβαδειακός, επικίνδυνη αποστολή

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 01:31

Η ανεβασμένη "Ένωση" απειλεί το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας και πρωτοπόρο Λεβαδειακό, σε μία αναμέτρηση με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς το διπλό προσφέρεται σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις.

Super League 2: ΑΕΚ Β'-Λεβαδειακός, επικίνδυνη αποστολή

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΑΕΚ Β’ – Λεβαδειακός.

Κωδ. ΟΠΑΠ 481
16:00 Action24
Α’ γύρος: Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β’ 2-1

ΑΕΚ Β'

Κεκλεισμένων των θυρών ματς στα Σπάτα. Εκεί, πάντως, όπου η ΑΕΚ Β’ έχει μετατρέψει σε μικρό… κάστρο το «Σεραφείδειο», όπως αποτυπώνεται στον απολογισμό τεσσάρων νικών και μίας ισοπαλίας στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις. Η άμυνα αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Το αήττητο σερί έφθασε τα επτά ματς για την ομάδα του Νίκου Κούστα. Στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ζίνι.

Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός άφησε πίσω την αγωνιστική κοιλιά στο τέλος του προηγούμενου έτους και μπήκε με φόρα στο 2024. Τρεις μαζεμένες νίκες στο ενεργητικό των Bοιωτών, οι οποίοι πήραν ξανά κεφάλι στην κούρσα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Η άμυνα αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, καθώς δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα των πράσινων.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5 3.2 1.61 1.37 2.6 2.47 1.41 1.98 1.23 1.08
ΑΕΚ Β' - Λεβαδειακός / Εκτίμηση

Είναι απολύτως λογικό ο Λεβαδειακός να είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά το διπλό δεν έχει καμία αξία και πόσω μάλλον από τη στιγμή που η ΑΕΚ Β' βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι και θα πάμε με το Under 1,5 γκολ των φιλοξενούμενων (1,75).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Βαθμολογία -

29/01/2024
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
0 Sparta-KT Sparta-KT 0 0 0 0 0 0 0 0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr