Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Μπλάκμπερν-Ρέξαμ, φαβορί σε κρίση

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 02:03

Στον θεσμό των εκπλήξεων δεν υπάρχουν φαβορί και η Ρέξαμ απειλεί την Μπλάκμπερν, με τις δύο ομάδες να μάχονται για την διάκριση στην διοργάνωση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Κύπελλο Αγγλίας: Μπλάκμπερν-Ρέξαμ, φαβορί σε κρίση

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπλάκμπερν – Ρέξαμ.

Κωδ. ΟΠΑΠ 493
21:30 Cosmote Sport 3

Παιχνίδι για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας (φάση των «32»).
"Μονός" αγώνας και σε περίπτωση ισοπαλίας, διεξάγεται επαναληπτικός. Σε αυτόν δε μετρά το σκορ του πρώτου αγώνα, ούτε τα εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, διεξάγεται ημίωρη παράταση. Αν και πάλι υπάρξει ισοπαλία, η πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπλάκμπερν

Η Μπλάκμπερν, έμεινε στο 1-1 με τη Χάντερσφιλντ για την Τσάμπιονσιπ και πλέον, από τα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια της, έχει κερδίσει μόνο στον προηγούμενο γύρο Κυπέλλου. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, πληρώνει γκολ-γκολ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια (αλλά και σε πέντε σερί εντός), ενώ δέχεται γκολ και στα τελευταία 12. Στο Κύπελλο, κέρδισε μεν εντός έδρας στον προηγούμενο γύρο, αλλά είναι η μόνη που έχει στον θεσμό ως γηπεδούχος στα τελευταία έξι.

Με απουσίες
Δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς στο τελευταίο ματς τέθηκαν εκτός οι βασικοι αμυντικοίο Κάρτερ και Πίκερινγκ, Σταθερά εκτός ο εξτρέμ Χέτζες, αμφίβολος ο ενίοτε βασικός επιθετικός Ντόλαν.

Ρέξαμ

Η Ρέξαμ έχασε 1-0 στην έδρα της Νιούπορτ, στο ουαλικό ντέρμπι της Λιγκ 2, αλλά η πρόκληση είναι διαφορετική με Μπλάκμπερν. Η ομάδα του Φιλ Πάρκινσον, στο Κύπελλο έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία πέντε ταξίδια της. Ο Ντάλμπι έχει σκοράρει σε δύο από τους τρεις προηγούμενους γύρους του φετινού θεσμού. Δεν έχει καταφέρει να πάει πάνω από τον τέταρτο γύρο από τη σεζόν 1996-97, όταν είχε φτάσει προημιτελικά.

"Λαβωμένη"
Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένςο στόπερ Μπόιλ, τέθηκε εκτός ο βασικός στόπερ Ο’Κόνορ ενώ δεν αναμένονται να προλάβουν οι χρήσιμοι μπακ Κάνον, Φόρντε και ο φορ Φλέτσερ. Υπάρχουν και καλά νέα, επστρέφουν οι αμυντικοί Χέιντεν και Μέντι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.62 4.35 4.5 2.9 1.37 1.81 1.92 1.44 2.6 1.18 1.19 2.2
Μπλάκμπερν - Ρέξαμ / Εκτίμηση

Δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες και γι' αυτό η Μπλάκμπερν προσφέρεται ως φαβορί στις αποδόσεις. Βέβαια, βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Η Ρέξαμ πηγαίνει με ενθουσιασμό και 7.000 οπαδούς στο πλευρό της. Γι' αυτό θα ποντάρουμε στο Χ2 (2,10).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr