Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη Βόλου-Αρης, τσεκάρει εισιτήριο!

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 - 00:42

O Άρης βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και σήμερα πάει στον Βόλο για να τσεκάρει το εισιτήριο.

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη Βόλου-Αρης, τσεκάρει εισιτήριο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νίκη Βόλου - Άρης.

Πρώτο παιχνίδι: Άρης – Νίκη Βόλου 3-0

Νίκη Βόλου

Στο Πανθεσσαλικό, με κόσμο, θα γίνει ο επαναληπτικός για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Εκεί η Νίκη Βόλου που πάλεψε μέχρι τέλους στο Χαριλάου, πλέον θα επιδιώξει δίχως άγχος να αποχαιρετίσει την διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, ως η τελευταία εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ 2. Πιθανές οι αλλαγές στην ενδεκάδα από τον κόουτς Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Χωρίς Μιράντα

Ο ποιοτικότερος παίκτης των Θεσσαλών, ο αριστερός εξτρέμ Χοσέτε Μιράντα, θα επιστρέψει προσεχώς από το Κόπα Άφρικα αφού αποκλείστηκε ο Ισημερινή Γουινέα. Δεν υπολογίζεται ωστόσο για το ματς με τον Άρη. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος.

Νότιγχαμ Φόρεστ - Άρσεναλ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Άρης

Ο Άρης ουσιαστικά έχει «καθαρίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά από το πρώτο παιχνίδι και πάει στον Βόλο απλά για να «σφραγίσει» το εισιτήριο με δεύτερη νίκη. Εκτός έδρας έχει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μία ισοπαλία στο Κύπελλο, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Διαχείριση

Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει τη δυνατότητα στον Μάντζιο να κάνει πιο εύκολα διαχείριση του ρόστερ με τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και αναμένεται να κάνει ροτέισον εν όψει του αγώνα στις Σέρρες. Από προβλήματα προέρχονται ο γκολκίπερ Κουέστα, ο αμυντικός Φαμπιάνο κι ο μέσος Ζουλ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.5 3.4 1.7 1.58 2.27 1.2 4.15 1.94 1.77 2.1 1.3 1.14
Νίκη Βόλου - Άρης / Εκτίμηση

Αξιότιμη και φιλότιμη η προσπάθεια της ομάδας του Βόλου, αλλά δεν είναι για τα κυβικά της ο Άρης. Λογικά οι κίτρινοι θα φτάσουν και σε μια δεύτερη νίκη. 2 & over 1.5 (1.95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.