Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Παναιτωλικός - ΟΦΗ, δίψα για διάκριση

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 00:06

Μεγάλη μάχη στο Αγρίνιο ανάμεσα σε δύο επαρχιακές ομάδες, που διεκδικούν μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Έντονο το στοιχηματικό ενδιαφέρον, για μία αναμέτρηση στην οποία δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Κύπελλο Ελλάδος: Παναιτωλικός - ΟΦΗ, δίψα για διάκριση

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Οι αγώνες στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου είναι διπλοί και οι νικητές θα περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Από πέρσι έχει καταργηθεί και στο Κύπελλο ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ κι αν η διαφορά τερμάτων είναι ίδια τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν και πάλι δεν προκύψει νικητής, η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Και στο Κύπελλο ισχύει η απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές

Κωδ. ΟΠΑΠ 926
17:00 Cosmote Sport 3
Πρώτο παιχνίδι: ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2
Στο πρωτάθλημα: Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-1 στις 27/9 και ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0 στις 20/1
H ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Παναιτωλικός – ΟΦΗ, στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει στον Άρη σε διπλές αναμετρήσεις

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός θέλει να αξιοποιήσει τη νίκη στο πρώτο ματς στο Ηράκλειο και να γράψει ιστορία, καθώς ποτέ δεν έχει φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Βέβαια, βασικός στόχος είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα και είναι σε δύσκολη θέση μετά την ήττα από την Λαμία με 1-2, ενώ στο Αγρίνιο έχει χάσει τους δύο τελευταίους αγώνες του.

Προβλήματα

Ο Πετράκης υπολογίζει και τον επόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα που είναι κομβικός, με τον Βόλο εκτός έδρας και θα αποφασίσει για τις αλλαγές που θα κάνει. Από προβλήματα προέρχονται οι κεντρικοί αμυντικοί Οικονόμου και Μλάντεν, που αποθεραπεύτηκαν. Εκτός έμεινε ο Μπαλντασάρα και οι νεοαποκτηθέντες Ταμπίντζε και Μπαμπόκ.

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πάει στο Αγρίνιο με στόχο την ανατροπή μετά την ήττα του στο πρώτο παιχνίδι, καθώς θέλει να φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Προέρχεται από την ήττα από την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια με 3-0 και η μοναδική εκτός έδρας νίκη του φέτος είναι στο Κύπελλο, απέναντι στα Χανιά, δεν έχει κερδίσει δηλαδή μακριά από το Ηράκλειο ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Επιστροφές

Ο Μελ αναμένεται να κάνει αλλαγές, καθώς είναι ξανά στη διάθεση του ο στόπερ Βούρος και ο μέσος Νέιρα, που εξέτισαν την ποινή τους. Επιστρέφουν από τραυματισμούς οι Μπάουμαν και Τοράλ. Στην αποστολή και ο επιθετικός Άαρον Ισέκα, που αποκτήθηκε πρόσφατα. Εκτός έμειναν οι Καρώ, Πασαλίδης και Ντικό, που θα φύγουν με μεταγραφή.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.65 3.1 2.75 1.65 2.15 1.23 3.8 1.81 1.88 1.44 1.35 1.45
Παναιτωλικός - ΟΦΗ / Εκτίμηση

Μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, με οριακό φαβορί τον Παναιτωλικό. Λογικό, καθώς στο Αγρίνιο το σύνολο του Πετράκη είναι πιο δυνατό, έχει το αβαντάζ του πρώτου αγώνα και απέναντί της μία ομάδα, που εκτός δείχνει ότι δεν μπορεί να κερδίσει. Ο ΟΦΗ αναγκαστικά θα πρέπει να επιτεθεί και αμφότερες οι δύο ομάδες παρουσιάζουν αμυντικά κενά, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι αντίπαλοι. Το Goal/Goal (1,95) είναι μία πολύ καλή επιλογή στις τιμές που κυκλοφορεί.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr