Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, πίεση για την ανατροπή

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 00:27

Είναι το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, καθώς ο Ατρόμητος έχει μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά του και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Κύπελλο Ελλάδος: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, πίεση για την ανατροπή

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Οι αγώνες στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου είναι διπλοί και οι νικητές θα περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Από πέρσι έχει καταργηθεί και στο Κύπελλο ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ κι αν η διαφορά τερμάτων είναι ίδια τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν και πάλι δεν προκύψει νικητής, η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Και στο Κύπελλο ισχύει η απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές

Κωδ. ΟΠΑΠ 928
19:00 Cosmote Sport 2
Πρώτο παιχνίδι: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2
Στο πρωτάθλημα: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 5-0 στις 8/10 και Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 3-2 στις 17/12
H ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός σε διπλές αναμετρήσεις

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος θέλει να κάνει την υπέρβαση και να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, φτάνοντας στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά τη νίκη του στο πρώτο παιχνίδι. Προέρχεται από την ήττα στην Τρίπολη στο πρωτάθλημα με 3-1, έχασε με το βαρύ 5-0 το προηγούμενο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, αλλά έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό και στο πρωτάθλημα στο Περιστέρι.

Λίγες επιλογές

Ο Τζαβέλλας ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής για μία ακόμη φορά από τον Σάσα Ίλιτς. Το ίδιο ισχύει και για τον Κούεν, ενώ νοκ-άουτ παραμένουν οι Γιουμπιτάνα και Ιμερέκοφ. Ο Καμαρά λείπει στο Κόπα Άφρικα, ο Κεσχρίντα γύρισε, αλλά είναι τραυματίας. Επιστρέφει στη δράση ο Φριντζόνσον.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχασε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 και από πρώτος είναι τρίτος στο πρωτάθλημα και η πίεση αυξάνεται, αφού για να προκριθεί στα ημιτελικά πρέπει να κερδίσει στο Περιστέρι και να ανατρέψει την ήττα του στο πρώτο ματς. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Aρκετά προβλήματα

Ο Τερίμ είναι πιθανό να κάνει αλλαγές, άλλωστε το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ από τη στιγμή που ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Μόνιμα εκτός είναι οι στόπερ Μάγκνουσον, Μπράουν, εκτός είναι και ο μπακ Βαγιαννίδης, που τραυματίστηκε στην Τούμπα. Δεν αποθεραπεύτηκαν οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Ιωαννίδης, ενώ από προβλήματα προέρχονται οι Παλάσιος και Σένκεφελντ, που μπήκαν στην αποστολή.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
8.85 4.75 1.35 1.91 1.82 1.32 3.1 2.08 1.65 3.1 1.18 1.05
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός / Εκτίμηση

Από τη μία υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για διάκριση και από την άλλη πίεση για την πρόκριση. Γι’ αυτό ίσως αμφότερες οι δύο ομάδες να εμφανιστούν προσεκτικές, αν και οι αναμετρήσεις τους έχουν υψηλά σκορ. Το διπλό δεν έχει καμία αξία εκεί που βρίσκεται και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός. Φαντάζει δύσκολο για τον Ατρόμητο να… τριτώσει την έκπληξη κόντρα στο «τριφύλλι». Καταλήγουμε στα 2-3 γκολ (1,98).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.