Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός, τυπική διαδικασία

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 00:50

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει η ρεβάνς της Τούμπας, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά κλείσει θέση στα ημιτελικά από την ευρεία νίκη του στις Σέρρες, ωστόσο οι αποδόσεις στον άσο και τα γκολ είναι χαμηλές, αν και δεν υπάρχει κίνητρο.

Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός, τυπική διαδικασία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός

Οι αγώνες στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου είναι διπλοί και οι νικητές θα περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Από πέρσι έχει καταργηθεί και στο Κύπελλο ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ κι αν η διαφορά τερμάτων είναι ίδια τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν και πάλι δεν προκύψει νικητής, η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Και στο Κύπελλο ισχύει η απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές

Κωδ. ΟΠΑΠ 938
21:00 Cosmote Sport 1
Πρώτο παιχνίδι: Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4
Στο πρωτάθλημα: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0 στις 25/11
H ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Ατρόμητος – Παναθηναϊκός σε διπλές αναμετρήσεις

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΠΑΟΚ

Η ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και με τη νίκη του αυτή είναι πλέον μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμος για τα μεγάλα ματς που έχει στην Τούμπα. Η πρόκριση στα ημιτελικά είναι δεδομένη με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θέλει όμως και δεύτερη νίκη και νέα καλή εμφάνιση.

Ροτέισον

Ο Λουτσέσκου κάνει σχεδόν πάντα ροτέισον και δεν έχει λόγο βέβαια να μην το κάνει και τώρα. Αναμένονται αρκετές αλλαγές, ενώ εκτός είναι ο στόπερ Ενκόνγκ λόγω Κυπέλλου Αφρικής, επιστρέφει από τη διοργάνωση ο φορ Σαμάτα, ενώ από πρόβλημα προέρχεται ο μπακ Βιεϊρίνια. Αποκλείστηκαν για λόγους ξεκούρασης οι Ντεσπόντοφ, Μεϊτέ, Κεντζιόρα και Κοτάρσκι.

Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός έχασε κάθε ελπίδα να διεκδικήσει κάτι στο Κύπελλο μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Ούτως ή άλλως βασικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και να συνεχίσει να είναι σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Στην Τούμπα θα προσπαθήσει να κάνει μία καλή εμφάνιση, όπως έχει κάνει στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, όπου έχει δύο συνεχόμενες νίκες.

Αλλαγές

Ο Γκαρσία αναμένεται να κάνει αλλαγές, καθώς ακολουθεί και ο αγώνας με τον Άρη. Από τραυματισμό προέρχεται ο μεσοεπιθετικός Χατζηστραβός, απόντες λόγω εθνικών ομάδων είναι οι μέσοι Ουεντραόγκο και Μασαρίποφ. Παίρνουν ανάσες οι Χόβαν και Θυμιάνης.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.23 6.35 10.75 2.62 1.45 1.64 2.17 1.87 1.82 1.03 1.1 4.15
ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός / Εκτίμηση

Είναι δύσκολο να βρεις κάποια καλή στοιχηματική επιλογή από το παιχνίδι αυτό, καθώς ουσιαστικά είναι αδιάφορο και για τις δύο ομάδες, που θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές. Πολύ χαμηλά η νίκη του ΠΑΟΚ και το Over 2,5 αφού η διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι τεράστια. Αξία υπάρχει μόνο στο Goal/Goal (2,15).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.