Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Χέρτα-Καϊζερσλάουτερν, η δύναμη της έδρας

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 01:36

Δύο ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας έχουν την ευκαιρία να περάσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο η πρόκριση χωράει μόνο μία και γι' αυτό αναμένεται μεγάλη μάχη στο Βερολίνο με... ελληνικό χρώμα.

Κύπελλο Γερμανίας: Χέρτα-Καϊζερσλάουτερν, η δύναμη της έδρας

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Χέρτα-Καϊζερσλάουτερν

Νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας
Κωδ. ΟΠΑΠ 945
21:45

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Χέρτα Βερολίνου

Έρχεται από εκτός έδρας αγώνα με την Βέχεν για το πρωτάθλημα Γερμανίας όπου ηττήθηκε με 3-1. Βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και μόνο με θαύμα θα πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Σίγουρα βελτιωμένη σε σχέση με την αρχή της σεζόν και αρκετά πιο δυνατή. Σκοράρει εύκολα. Στο γήπεδό της αυτή τη στιγμή είναι αήττητη για πέντε αγώνες (2/3/0). Εξέτισε ποινή τιμωρίας αλλά είναι και τραυματίας ο επιθετικός Νίντερλεχνερ (16 ματς/6 γκολ/1 ασίστ). Μόνιμες απώλειες οι Ρόχελ, Μπέντσε Ντάρνταϊ (9 ματς/2 ασίστ) και ο υπέρ-πολύτιμος Ρίζε (19 ματς/7 γκολ/10 ασίστ).

Καϊζερσλάουτερν

Είχε εξαιρετικά σημαντικό ματς πρωταθλήματος εντός έδρας με την Σάλκε την οποία διέλυσε 4-1. Έχει μπλέξει στο πρωτάθλημα αλλά αυτή η εντυπωσιακή επικράτηση απέναντι στην Σάλκε, που ήταν και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για το νέο κόουτς Γραμμόζη ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή εκτός έδρας έχει χάσει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια (γκολ 6-14) και συνολικά μετράει επτά ματς χωρίς νίκη (0/2/5). Επιστρέφει στην αποστολή ο μέσος Αρέμου (2 ματς) ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα. Εκτός ο μπακ Τσουκ (6 ματς) και ο μέσος Χέρχερ (7 ματς).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.98 3.6 3.4 2.07 1.7 1.41 2.75 1.61 2.17 1.28 1.25 1.75
Χέρτα Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν / Εκτίμηση

Η Χέρτα βασίζει πολλά πράγματα στην έδρα της και είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να παίζει στο Βερολίνο. Οι γηπεδούχοι είναι αποτελεσματικοί μπροστά στους οπαδούς τους, που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών. Επί Γραμμόζη η Καϊζερσλάουτερν δεν έχει δείξει κάτι εκτός έδρας. Γι' αυτό θα πάμε με τον άσο (2,00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr