Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Δυναμική η Λέιτον στην έδρα της!

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 00:20

Σημεία, γκολ και combo έρχονται να καλύψουν τα προγνωστικά της 31ης αγωνιστικής για την Λιγκ1 Αγγλίας.

Λιγκ 1 Αγγλίας: Δυναμική η Λέιτον στην έδρα της!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΟΞΦΟΡΝΤ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Οξφορντ είχε εξ ορισμού δύσκολο έργο στο εξ αναβολής ματς με την Πόρτσμουθ. Προηγήθηκε, αλλά πιέστηκε και δέχθηκε την ανατροπή, τουλάχιστον δεν παράτησε την προσπάθεια και ισοφάρισε. Τρίτο σερί ματς δίχως νίκη (0-1-2), παραμένει σε τροχιά πλέι οφ, αν και θα χρειαστεί να βρει σαφώς πιο σταθερό βηματισμό για να αυξήσει τις πιθανότητες. Χτύπησε και αναμένεται να λείψει ο Στίβενς (α. 26/1), εκτός οι Κάμινγκ (τ. 4 συμ.), Λονγκ (α. 14/1), Μπένετ (α. 9/0), Μπόντιν (μ.-ε. 21/3), Εντουαρντς (μ. 5/1), Μπράουν (μ. 4/0).

Η Ρέντινγκ αιφνιδιάστηκε από τη Λέιτον Οριεντ, αλλά βρήκε άμεση απάντηση και πήρε τον βαθμό σε ένα ισορροπημένο ματς σε γενικές γραμμές. Μίνι αήττητο σερί 1-1-0 για τους «ρόαγιαλς», παραμένουν χαμηλά στην κατάταξη και παρά το ότι υπάρχει δυναμική στο αγωνιστικό σκέλος, ο προβληματισμός εντείνεται επειδή δεν βρίσκεται λύση στο ιδιοκτησιακό και κατ' επέκταση οικονομικό πρόβλημα. Οι οπαδοί ασκούν πιέσεις και έντονη κριτική, από το αγωνιστικό σκέλος προκαλεί αισιοδοξία το ότι αμυντικά υπάρχει βελτίωση. Εκτός οι Μπάλαρντ (α. 10/3), Ελιοτ (μ. 20/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Όξφορντ θέλει πολύ να επιστρέψει στις νίκες για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ η Ρέντινγκ παίζει την παραμονή της. Κάθε άλλο παρά κλειστό παιχνίδι θα είναι. Goal/goal (1.62).

ΕΞΕΤΕΡ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Εξετερ ήταν το αουτσάιντερ στο εκτός έδρας ματς με τη δυνατή Μπάρνσλεϊ, αλλά έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα, προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίωρο και παρά την πίεση που δέχθηκε στη συνέχεια και τη μείωση του σκορ στο φινάλε, κράτησε τους τρεις βαθμούς. Εξαιρετικός μίνι απολογισμός 2-1-0 για τους «γκρέσιανς», βελτιώνονται σε όλους τους τομείς σταδιακά, προσπαθούν να απομακρυνθούν από τις δύσκολες θέσεις και πλέον, ο τεχνικός Γκάρι Κάλντγουελ αναπνέει πιο άνετα. Εκτός οι Τρέβιτ (μ. 19/3), Μίτσελ (μ-ε. 14/2), Μούσκουε (ε. 6/0).

Η Μπρίστολ Ρόβερς ήταν πιεσμένη στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Οξφορντ, ωστόσο το δυνατό ξεκίνημα και το 2-0 πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, ήταν τα γερά θεμέλια πάνω στα οποία οικοδόμησε τη δίκαιη νίκη. Πρώτη επιτυχία έπειτα από σερί τεσσάρων ηττών, περιόρισε τα λάθη και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα την επανέφερε στο πρώτο μισό της κατάταξης. Διψήφια η διαφορά της τόσο από τα πλέι οφ, όσο και από την επικίνδυνη ζώνη, κινείται ουσιαστικά στο... πουθενά. Με θέμα οι Τέιλορ (α. 22/00, Ουόρντ (μ. 14/1), Γκραντ (μ. 23/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπρίστολ στα τελευταία παιχνίδια της δεν βλέπεται και πηγαίνει από ήττα σε ήττα. Η Έξετερ αν φανεί έξυπνη μπορεί να διαχειριστεί το ματς υπέρ της, αλλά πολύ πιθανό να πέσει στη παγίδα του ρυθμού της Ρόβερς, Goal/goal (1.72).

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡ.-ΚΑΡΛΑΙΛ

Φέτος (4/11) για το Κύπελλο: Λέιτον Οριεντ – Καρλάιλ 3-1. Η Λέιτον Οριεντ μπήκε δυνατά στην έδρα της Ρέντινγκ και βρήκε το πάντα χρήσιμο γρήγορο γκολ, ωστόσο ισοφαρίστηκε άμεσα από την αντίπαλό της και εν τέλει αρκέστηκε στην ισοπαλία. Εξαιρετικός πρόσφατος απολογισμός 4-2-0, βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα και παρά το ότι δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ ανόδου, παραμένει μακριά από κάθε κίνδυνο, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό. Δύσκολα θα παίξει κάποιος εκ των Γκρέιαμ (μ. 15/0), Ντρίναν (ε. 12/0), Χαντ (α. 17/1).

Η Καρλάιλ δεν έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μπόλτον, δέχθηκε το 2-0 και παρά το ότι δεν τα παράτησε και μείωσε, στο φινάλε βγήκε μαζικά στην επίθεση για να ψάξει την ισοφάριση και έχασε με βαρύ σκορ. Δίκαιη ήττα, την αδικούν τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε. Τέταρτη διαδοχική ήττα, σκόραρε σε όλα αυτά τα ματς, πλην όμως ανασταλτικά πήρε κάκιστο βαθμό και ο υποβιβασμός πλησιάζει όλο και περισσότερο. Εκτός δράσης οι Εμάνουελ (α. 9/0), Μπάρκλι (α. 10/0), Γκάι (μ. 16/0), Αμπάλντε (ε. 12/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καρλάιλ πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Δεν πείθει γενικότερα με την εικόνα της, αλλά και στην έδρα της Λέιτον δεν έχει ελπίδα.1 (1.70).

ΜΠΕΡΤΟΝ-ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Μπέρτον δέχθηκε πίεση κατά διαστήματα από την Κέμπριτζ, το τελευταίο ημίωρο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο επειδή αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, ωστόσο δεν έχασε τη συνοχή της στα μετόπισθεν και είναι κέρδος το ότι απέφυγε την ήττα και πήρε τον βαθμό. Μίνι αήττητο σερί 1-1-0, τη δεδομένη στιγμή κρατάει την τύχη της στα χέρια της, ωστόσο δεν έχει πάρει σοβαρή απόσταση από την τελευταία τετράδα και πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια. Τιμωρημένος ο Σέντον (α. 24/2), εκτός και οι Χάμερ (α. 13/0), Χιουζ (α. 21/0), Καμούα (ε. 11/1), Λέκο (μ-ε. 1/0).

Η Λίνκολν πήρε καλό βαθμό στα μετόπισθεν στο εντός έδρας ματς με την Πιτέρμπορο, κράτησε το μηδέν παθητικό και μπορεί να μην σκόραρε, αλλά τουλάχιστον κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές (0-5-4) στην Α' Αγγλίας, αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ, τουλάχιστον έχει πάρει ικανή απόσταση από την τελευταία τετράδα και δεν πρόκειται να μπλέξει σε περιπέτειες, αρκεί να μην ρίξει στροφές περαιτέρω. Εκτός δράσης οι Ουόκερ (ε. 5/0) και Χάους (ε. 5/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τα δύσκολα παιχνίδια της ημέρες, οι δύο ομάδες μοιάζουν να είναι αρκετά κοντά. Ίσως ένα ισχνό προβάδισμα να το έχει η έδρα. Θα ρισκάρουμε με την 4η σερί ισοπαλία της Λίνκολν. Χ (3.10).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΛΤΟΝ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Η Μπόλτον πίεσε την Καρλάιλ από τα πρώτα λεπτά, πήρε προβάδισμα δύο γκολ και παρά τη μείωση του σκορ, έδωσε διαστάσεις στη νίκη της κατά το φινάλε. Απάντησε με «δύο στα δύο» μετά την ήττα από τη Λέιτον Οριεντ. Την Τρίτη έχασε στα πέναλτι (0-0 στα 90') από την Μπλάκπουλ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Τρόφι. Με πρόβλημα οι Ρικάρντο (α. 22/0), Τόουλ (α. 21/3), παίζουν υπό το καθεστώς του πόνου, εκτός δράσης έχουν τεθεί δεδομένα οι Φόρεστερ (α. 11/0), Ουίλιαμς (μ. 22/2) και Τζόουνς (α. 20/0), υπάρχει πρόβλημα.

Η Μπάρνσλεϊ ήταν το ακλόνητο φαβορί στο εντός έδρας ματς με την Εξετερ, ωστόσο παρουσιάστηκε... αδιάβαστη. Δέχθηκε το 2-0 στο ημίωρο και όσο και να προσπάθησε στη συνέχεια, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο σκορ στο φινάλε. Το σερί των τριών νικών και το αήττητο 11 αγώνων στο πρωτάθλημα τερματίστηκε, έχασε την ευκαιρία να παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα, αν και διατηρεί πιθανότητες αυτόματης ανόδου. Δύσκολα κάποιος εκ των Κέιν (μ. 26/6), Φίλιπς (μ. 23/2), Μπένσον (μ. 6/0), ΜακΚαρτ (α. 17/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σπουδαίο παιχνίδι για τα υψηλά στρώματα της κατηγορίας. Ο άσος της Μπόλτον σε αυτές τις αποδόσεις δεν αξίζει. Η Μπάρνσλεϊ μπορεί να την πάτησε απέναντι στην Έξετερ, αλλά σήμερα θα είναι προετοιμασμένη καλύτερα. Under 2.5 (1.93).

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Πιτέρμπορο δεν έπιασε καλή απόδοση στην έδρα της Λίνκολν και παρά το ότι θα μπορούσε να σκοράρει, δεν τα κατάφερε, για να αρκεστεί στο 0-0. Διεκόπη το σερί των τριών νικών για τους «πος, οι οποίοι στο πρωτάθλημα αγνοούν την ήττα εδώ και 12 αγωνιστικές (8-4-0). Διαγράφουν πορεία ανόδου, πλην όμως όσο λιγοστεύουν τα ματς, τόσο ακριβαίνουν τα λάθη. Την Τρίτη επικράτησε 3-1 της Γουίμπλεντον εντός έδρας και πέρασε στα ημιτελικά του Λιγκ Τρόφι. Αναμένεται να λείψει ο Πόκου (μ.-ε. 25/8), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Γουίγκαν είχε εμφανίσει σοβαρά σημάδια βελτίωσης ανασταλτικά, αλλά στο εντός έδρας ματς με τη Στίβενεϊτζ έκανε βήμα πίσω. Προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, ωστόσο δεν είχε ανάλογη συνέχεια, στην τελική ευθεία δέχθηκε την ανατροπή και έμεινε με άδεια χέρια. Το αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0) έφτασε στο τέλος του, δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι σπουδαίο, αλλά το θετικό είναι ότι κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Αμφίβολος ο Γκουντ (α. 1/0), το κακό είναι ότι αποχώρησε ο Λανγκ (μ. 23/2, πήγε στην Πόρτσμουθ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι και εμείς δεν θα τους πάμε κόντρα. 1 & over 1.5 (1.70).

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Πόρτσμουθ δεν είχε κακή παρουσία στην έδρα της Οξφορντ, αλλά δέχθηκε το 1-0 σε καίριο σημείο και παρά το ότι έκανε την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, ισοφαρίστηκε στο φινάλε και αρκέστηκε στο «Χ». Τερματίστηκε το μίνι σερί των δύο νικών, παραμένει στην κορυφή, ωστόσο ο ανταγωνισμός «χρωστάει» ματς. Δανείστηκε τον αμυντικό ΜακΙντάιρ από τη Ρέντινγκ. Χτύπησε και αναμένεται να λείψει αυτή τη φορά ο κομβικός Μόρελ (μ. 27/0), εκτός και οι Πουλ (α. 14/3), Ράφερτι (α. 24/0), Γένγκι (ε. 12/3), Ατζόριν (μ. 7/3), Ρόμπερτσον (μ. 23/1).

Η Νορθάμπτον ήταν το ακλόνητο φαβορί στο εντός έδρας ματς με τη Σριούσμπερι, πλην όμως δεν είχε την απαραίτητη υπομονή στο χτίσιμο των επιθέσεων και δεν κατάφερε να σκοράρει, για να μείνει με άδεια χέρια, δεχόμενη δύο γκολ στο δεύτερο μισό. Στην ιστορία πέρασε το εξαιρετικό σερί τεσσάρων αγώνων δίχως ήττα (3-1-0), το «-10» από την πρώτη εξάδα δεν είναι απαγορευτικό, αν και το ότι σκοράρει με σχετική δυσκολία, δεν επιτρέπει αισιοδοξία. Εκτός οι Οντιμάγιο (α. 24/0), Σέρινγκ (α. 23/0), Κόικι (α. 6/0), Σόουερμπι (μ. 17/0), ΜακΓουίλιαμς (μ. 21/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H σοβαρή Πόρτσμουθ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να περιορίσει τις ορέξεις της Νορθάμπτον για οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα. 1 (1.50).

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Η Σριούσμπερι εμφάνισε τη γνωστή προσήλωση στο αμυντικό σκέλος, το έργο της έγινε ακόμη πιο εύκολο από τη στιγμή που η Νορθάμπτον είχε αργή κυκλοφορία και έτσι όχι μόνο κράτησε το μηδέν παθητικό, αλλά πανηγύρισε και τη νίκη με δύο γκολ μετά την ανάπαυλα. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από μίνι αρνητικό σερί 0-0-2, όσο διατηρεί το κεφάλι πάνω από τη λάσπη, τόσο αποκτά ψυχολογία ώστε να μείνει μακριά από περιπέτειες. Εκτός οι Φίλιπς (ε. 8/0), Φλάναγκαν (α. 15/0), Φλέμινγκ (α. 8/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτες απουσίες.

Η Κέμπριτζ ενεπλάκη σε αμφίρροπη αναμέτρηση, υποδεχόμενη την Μπέρτον. Δεν είχε τον τρόπο ώστε να εκμεταλλευτεί τις μετρημένες ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ δεν έπιασε τόπο το ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 64'. Δεν χάνει στα τελευταία τρία στο πρωτάθλημα (1-2-0), διαθέτει προβληματική επιθετική λειτουργία, πλην όμως παραμένει εκτός τελευταίας τετράδας και αποδεικνύει ότι η αξιοπρεπέστατη άμυνα μπορεί να αποδειχθεί αρκετή για την επιβίωση. Εκτός οι Αχάντμε (ε. 20/7), Οκεναμπίρε (ε. 18/5), Τόμας (μ. 25/1), Ντανκ (α. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κέμπριτζ γενικότερα εκτός έδρας δεν πατάει καλά και αντιμετωπίζει προβλήματα. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της έχει κρατήσει το μηδέν τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Ίσως κινηθεί έτσι και στο σημερινό παιχνίδι. Under 2.5 (1.53).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Στίβενεϊτζ έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην έδρα της Γουίγκαν, ισοφάρισε άμεσα και παρά το ότι βρέθηκε για δεύτερη φορά πίσω στο σκορ, βρήκε τον τρόπο κατά το τελευταίο ημίωρο να γυρίσει το ματς και να πάρει την πολύτιμη νίκη. Τρίτη επιτυχία στα τελευταία τέσσερα, μπορεί εσχάτως να κάνει... νερά στο ανασταλτικό σκέλος, επιθετικά, όμως, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και απέχει έναν βαθμό από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της έπειτα από τρία διαδοχικά ματς εκτός έδρας. Εκτός ο Ν. Τόμπσον (α. 20/0).

Η Μπλάκπουλ ενεπλάκη σε αμφίρροπο ματς με την Τσάρλτον και παρά το ότι μπήκε μπροστά στο σκορ, δεν κράτησε το προβάδισμα για πολλή ώρα, μοιραία αρκέστηκε στην ισοπαλία. Διεκόπη το σερί των τριών νικών, το θετικό είναι ότι παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης της ανόδου μέσω των πλέι οφ. Την Τρίτη επικράτησε της Μπόλτον στα πέναλτι (0-0 στα 90') και συνεχίζει στα ημιτελικά του Λιγκ Τρόφι. Αναμένεται να βοηθήσει ο μέσος Φίνιγκαν από τη Σαουθάμπτον. Δεν αναμένεται να αγωνιστούν δύο σημαντικές μονάδες, οι Μπίσλι (ε. 15/4) και Ρόουντς (ε. 25/15).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα δρόμενα της εξάδας. Goal/goal (1.82).

ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Τσάρλτον ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς με την Μπλάκπουλ, δέχθηκε το γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο δεν τα παράτησε και βρήκε γρήγορα την ισοφάριση. Σημαντικό για την ψυχολογία το ότι απέφυγε την ήττα, ωστόσο αγνοεί τη νίκη για 11 αγωνιστικές (0-5-6) και δεν είναι τυχαίο ότι μπαίνει σε περιπέτειες το τελευταίο διάστημα. Συνεχίζει με υπηρεσιακό, αναζητείται μόνιμη λύση. Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Εκτορ (α. 24/0), ΜακΓκραντλς (μ. 3/1), Τέιλορ (μ. 5/0), Καμαρά (μ. 7/0), Ανέκ (ε. 6/1), Λίμπερν (ε. 13/3).

Η Ντέρμπι δεν έπιασε καλή απόδοση στο εντός έδρας ματς με την Τσέλτεναμ, αλλά το γκολ που δέχθηκε την αφύπνισε και ανέβασε στροφές, για να φτάσει στη νίκη και μάλιστα με ανατροπή. Τερματίστηκε το μίνι αρνητικό σερί δύο αγώνων (0-1-1) για τα «κριάρια», παραμένουν σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα και όσο σκοράρουν με άνεση, τόσο οι πιθανότητες ανόδου αυξάνονται. Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Νιαμπέ (α. 14/0), Φόρσαϊθ (α. 24/3), Σμιθ (μ. 17/1), Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Γουόγκχορν (ε. 13/6), Τζον-Τζουλς (ε. 12/1), αρκετά θέματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τσάρλτον έχει δείξει πολλά πρόσωπα τη φετινή χρονιά και δύσκολα μπορείς να την εμπιστευθείς. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη Ντέρμπι, η οποία δεν δείχνει σταθερή. 2-3 γκολ (1.95).

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΙΚΟΜ

Η Τσέλτεναμ ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στο αυξημένης δυσκολίας ματς με αντίπαλο την Ντέρμπι, μάλιστα προηγήθηκε σε καλό σημείο, αλλά από τη στιγμή που αφυπνίστηκε ο αντίπαλος και την πίεσε, δεν θα ήταν εύκολο να γλιτώσει, έχασε με ανατροπή. Δεύτερη διαδοχική ήττα, η παρουσία της μετά το πρώτο τρίμηνο είναι δυνατή, ωστόσο το πολύτιμο χαμένο έδαφος αρχικά αναμένεται να τη... δικάσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Σταθερά δύο εφεδρικοί εκτός δράσης, δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Γουίκομ βρέθηκε να χάνει 2-0 έπειτα από κάκιστο πρώτο ημίχρονο με αντίπαλο τη Φλίτγουντ, ωστόσο ανέβασε στροφές μετά την ανάπαυλα και ισοφάρισε. Βέβαια, με μόλις μία νίκη σε 17 ματς (1-9-7), δεν προκαλεί την παραμικρή εντύπωση το ότι έχει μπλέξει για τα καλά. Την Τετάρτη διέλυσε (4-1) τη δεύτερη ομάδα της Μπράιτον και πέρασε τα ημιτελικά του Λιγκ Τρόφι, εξιτάρει η προοπτική τροπαίου. Αναμένεται να βοηθήσουν οι Λουμπάλα (ε. Μπέρτον), Μπούτσερ (μ. Πλίμουθ), εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Χάνλαν (ε. 16/2), Πάτεντεν (α. 9/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να στοχεύουν αν θέλουν να παραμείνουν στη κατηγορία. Φυσικά και δεν είναι εύκολο, αλλά δεν έχει πολλά περιθώρια. 1Χ & over 1.5 (2.05).

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ-ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Φέτος (8/8) για το Λιγκ Καπ: Πορτ Βέιλ – Φλίτγουντ 3-2. Η Φλίτγουντ έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Γουίκομ, βρήκε δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο, αλλά μετά την ανάπαυλα δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς, ισοφαρίστηκε και έτσι έμεινε με την αίσθηση της χαμένης ευκαιρίας. Συμπλήρωσε 12 ματς δίχως τρίποντο (0-3-9) και παρά το ότι δείχνει πως έχει... σφυγμό, παραμένει ουραγός και... δικασμένη σε μεγάλο βαθμό. Εκτός οι Ομοτσίαρ (μ. 17/3), Σίμονς (μ. 6/0), Μπόιες (α. 3/0), Ντόλαν (μ-ε. 9/0), ο πρώτος είναι εξόχως σημαντική μονάδα.

Η Πορτ Βέιλ ήταν το αουτσάιντερ απέναντι στην Πόρτσμουθ και παρά το ότι στο αμυντικό σκέλος έκανε πολύ καλή δουλειά, λύγισε στο παρά δύο. Εμεινε με την προσπάθεια, ενώ στα τελευταία τρία δεν έχει καταφέρει να νικήσει (0-1-2). Παραμένει εκτός τελευταίας τετράδας στην κατάταξη, πλην όμως η απόσταση τριών βαθμών από την 21η θέση δεν εγγυάται το παραμικρό. Καλείται να βρει αμυντική συνοχή για να αυξήσει τις πιθανότητες επιβίωσης. Εκτός οι Κλαρκ (α. 10/0), Τζόουνς (α. 4/0), Οτζο (μ. 20/1), Πλαντ (μ-ε. 17/0), Γκάριτι (μ. 23/8), Ικπεάζου (ε. 12/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φλίτγουντ φαντάζει το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Κάθε ματς της είναι και τελικός πλέον, αλλά η δυναμικότητά της δεν της δίνει περιθώρια. Over 2.5 (1.85).

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα

Βαθμολογία -

02/02/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 60 30 17 9 4 46 27 19
2 Μπόλτον Μπόλτον 57 27 18 3 6 50 26 24
3 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 56 28 16 8 4 54 29 25
4 Ντέρμπι Ντέρμπι 56 29 17 5 7 52 28 24
5 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 52 28 15 7 6 52 32 20
6 Όξφορντ Όξφορντ 50 29 15 5 9 48 36 12
7 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 49 27 14 7 6 41 27 14
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 46 29 13 7 9 47 34 13
9 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 40 28 12 4 12 35 38 -3
10 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 39 28 10 9 9 30 32 -2
11 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 37 28 10 7 11 39 39 0
12 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 35 29 8 11 10 30 30 0
13 Γουίγκαν Γουίγκαν 34 29 12 6 11 40 34 6
14 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 33 29 9 6 14 21 40 -19
15 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 33 29 10 3 16 20 39 -19
16 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 32 27 8 8 11 23 33 -10
17 Μπέρτον Μπέρτον 32 29 8 8 13 25 38 -13
18 Τσάρλτον Τσάρλτον 31 29 7 10 12 43 45 -2
19 Γουίκομ Γουίκομ 31 28 7 10 11 32 38 -6
20 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 30 26 8 6 12 28 39 -11
21 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 27 28 8 7 13 36 43 -7
22 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 23 27 6 5 16 20 37 -17
23 Καρλάιλ Καρλάιλ 20 29 4 8 17 24 47 -23
24 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 19 28 4 7 17 25 50 -25
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr