Ποδόσφαιρο

Championship: Επιλογές με γκολ και στήριξη στα φαβορί

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 00:38

Το… κυρίως πιάτο της Τσάμπιονσιπ περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, που αναμένεται να έχουν πλούσιο θέαμα και χωρίς να κρύβεται κάποια έκπληξη πίσω από τις αποδόσεις του στοιχήματος.

Championship: Επιλογές με γκολ και στήριξη στα φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΚΠΡ

Η Μπλάκμπερν κέρδισε 4-1 εντός τη Ρέξαμ στο Κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα είναι ντεφορμέ, με επτά ματς χωρίς νίκη και ένα τρίποντο σε δέκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, πληρώνει γκολ – γκολ σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός έδρας έχει πάρει μόνο τις μισές της φετινές νίκες και μόνο δύο στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Εκτός ο μέσος Μπάκλι, ο εξτρέμ Χέτζες, αμφίβολοι οι μπακ Κάρτερ, Πίκερινγκ, ντεμπούτο για τον νέο μπακ Ο’ Ρίορνταν (Κρου).

Η ΚΠΡ, κινδύνευσε με καταστροφική εντός έδρας ήττα εντός από τη Χάντερσφιλντ, αλλά κατάφερε να σώσει τον πόντο και να μείνει αήττητη δεύτερη σερί αγωνιστική, αν και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία δέκα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, δεν έχει νίκη στο Μπλάκμπερν από το 1999. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Κόλι, Κέλμαν και ο μπακ Κάνον, πιθανό ντεμπούτο για τον νέο επιθετικό, Φρέι, που αποκτήθηκε από την Αντβέρπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κρίσιμη αναμέτρηση για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αμφότερες δεν είναι έμπιστες αμυντικά. Η Μπλάκμπερν έχει έξι σερί Goal/Goal σε όλες τις διοργανώσεις και η ΚΠΡ μετράει πέντε συνεχόμενα. Οπότε θα επιλέξουμε το να σκοράρουν και οι δύο (1,65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ

Η Χάντερσφιλντ για τρεις σερί αγωνιστικές βρίσκεται πίσω, αλλά μένει σε ισοπαλία με ακριβές σκορ 1-1, παραμένοντας έτσι πέντε ματς χωρίς νίκη και με μόλις ένα τρίποντο σε 11, ενώ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (13), οι εννέα με 1-1. Τα άσχημα αποτελέσματα έφεραν την απόλυση του προπονητή Ντάρεν Μουρ, με τον προπονητή των Ακαδημιών, Τζον Γουόρθινγκτον, να αναλαμβάνει υπηρεσιακός. Eκτός ο τερματοφύλακας Μάξγουελ, οι Χέντλι, Τέρτον, Ράφελς, Όντο, Νακαγιάμα (μπακ) και οι επιθετικοί Μπιούρχζορχ, Γουόρντ, Χάρατ, Τζόουνς.

Η Γουένσντεϊ έχασε πολλές ευκαιρίες απέναντι στη Γουότφορντ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, πήρε όμως πόντο και είναι χωρίς νίκη τρεις αγωνιστικές και εννέα πόντους μακριά από τη σωτηρία. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, έχει κερδίσει μόνο δύο εκτός έδρας ματς, αμφότερα όμως είναι στα τελευταία πέντε ταξίδια της. Μόνο στο πρώτο παιχνίδι μακριά από το γήπεδό της στη σεζόν, κατάφερε να σκοράρει πάνω από μία φορά. Εκτός ο μπακ Αϊόρφα και ο μέσος Πάτερσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες δυσκολεύονται πολύ να κερδίσουν τον τελευταίο καιρό, με την Χάντερσφιλντ να προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και την Σέφιλντ Γουένσντεϊ από δύο. Έχουν μπλέξει και οι δύο στη μάχη της παραμονής και παρά το γεγονός ότι αμυντικά δεν δείχνουν σταθερότητα, περιμένουμε ένα κλειστό ματς. Το Under 2,5 (1,78) μοιάζει καλή επιλογή.

ΧΑΛ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Χαλ, πέρασε από το Σάντερλαντ και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, παραμένοντας δύο πόντους από την εξάδα. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, κράτησε μάλιστα ανέπαφη εστία μόλις για δεύτερη φορά στις τελευταίες 12. Εντός εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα έξι αγώνες. Εκτός οι μπακ Φέρλονγκ, Κρίστι, oι μέσοι Σερί, Τραορέ, Σινίκ, Nτελάπ και ο επιθετικός Φιλοτζίν, αμφίβολος ο επιθετικός Κόνολι. Πιθανό ντεμπούτο για τα νέα αποκτήματα, Τζάιλς (ακραίος μπακ, Λούτον) και Οχάιο (επιθ., Σταντάρ Λ.).

Η Μίλγουολ, προηγήθηκε νωρίς απέναντι στην Πρέστον, αλλά περιορίστηκε στη ισοπαλία και δεν έχει νίκη τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Τζο Έντουαρντς, έχει πάρει μακριά από την έδρα της τις μισές της νίκες φέτος, αλλά πλέον έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι ταξίδια της. Όλα τα τρίποντά της στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας, ήταν χωρίς να δεχτεί γκολ. Εκτός οι μπακ Λέοναρντ, Χάτσινσον, ο επιθετικός Εμάκου και ο μεσοεπιθετικός Λόνγκμαν, αμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ Μπράντσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χαλ πήρε βαθιά ανάσα, με την πρώτη της νίκη για το 2024 και σταμάτησε το αρνητικό σερί. Το σημερινό παιχνίδι είναι από αυτά που πρέπει να πάρει, αν θέλει να διεκδικήσει την είσοδό της στα πλέι οφ. Η Μίλγουολ δεν πατάει καλά τελευταία και εκτός έδρας δυσκολεύεται εδώ και αρκετό καιρό. Ο άσος (2,00) σε τιμές διπλασιασμού έχει αξία.

ΝΟΡΙΤΣ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Νόριτς, προσπάθησε στο Κύπελλο εκτός με Λίβερπουλ αλλά δεν απέφυγε βαριά ήττα με 5-2. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, επικεντρώνεται στη μάχη για την είσοδο στα πλέι – οφ, προερχόμενη από ήττα, που ήταν όμως μόλις η τρίτη της στα τελευταία 11 ματς. Εντός έδρας είναι δυνατή, με αήττητο έξι αγώνων, τελευταία ήττα εντός από την Κόβεντρι το 2009. Οι τρεις τελευταίες ήττες της ανεξαρτήτως έδρας, ήταν με 1-0. Aμφίβολος o μπακ Μπαθ, προς Σέλτικ ο δεύτερος σκόρερ Άιντα.

Η Κόβεντρι έμεινε στο 2-2 με την Μπρίστολ Σίτι και έχει αήττητο 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, (5 Χ), ενώ στο πρωτάθλημα είναι στην εξάδα των πλέι – οφ, καθώς δεν έχει χάσει 10 αγωνιστικές, με μία ήττα σε 14. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, πληρώνει γκολ – γκολ στα επτά προηγούμενα ματς σε Τσάμπιονσιπ και Κύπελλο. Μακριά από το γήπεδό της, έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια. Αμφίβολος ο πολύτιμος μέσος Σέιφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλη μάχη με φόντο τα πλέι οφ στο «Κάροου Ρόουντ» και το σετ των αποδόσεων είναι ισορροπημένο. Η Νόριτς παίρνει δύναμη από το κοινό της, αλλά η Κόβεντρι είναι από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες της κατηγορίας εκτός έδρας. Δεν βγαίνει άκρη με σημείο και με βάση την ποιότητα των δύο ομάδων, το Goal/Goal (1,57) είναι προτιμότερη επιλογή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΡΕΣΤΟΝ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Μίλγουολ, αλλά έμεινε ακόμη πιο πίσω στη μάχη των πλέι – οφ, με μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές και δύο σε οκτώ, ενώ έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία στα τελευταία εννέα. Εντός έδρας έχει πάρει οκτώ από τις 11 φετινές της νίκες, αλλά πλέον έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία έξι εκεί. Ο αρχηγός και μέσος Μπράουν, οδεύει προς την Ιταλία και τη Σαλερνιτάνα.

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, έπεσε θύμα έκπληξης στο Κύπελλο, καθώς έχασε 2-1 εντός έδρας από τη Μέιντστουν της έκτης κατηγορίας και αποκλείστηκε. Στο πρωτάθλημα, μπορεί να παραμένει δεύτερη, με αήττητο πέντε αγωνιστικών και μία ήττα σε 11, αλλά έχει πέντε ισοπαλίες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Εχει τις λιγότερες ήττες φέτος στο πρωτάθλημα, μόλις τρεις, αλλά οι δύο ήταν εκτός έδρας. Αμφίβολος o δεύτερος σκόρερ, Χερστ, ο μέσος Έβανς και οι μπακ Ντονασιέν, Μπέρτζες, εκτός o μπακ Μπάγκοτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση της Ίπσουιτς μετά τον αποκλεισμό-σοκ από το Κύπελλο. Στην κατάσταση που παρουσιάζεται η Πρέστον, μοιάζει καλή συγκυρία για τους φιλοξενούμενους να επιστρέψουν στις νίκες και να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου, αλλά έχουν βγάλει κι αυτοί κάποια θέματα εσχάτως. Θα πάμε με το Χ2 και Over 1,5 (1,72).

ΡΟΔΕΡΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η ουραγός Ρόδεραμ, πήρε την ισοπαλία στο Μίντλεσμπρο και πλέον έχει μόνο μία νίκη σε 16 αγωνιστικές, ωστόσο δείχνει πιο αξιόμαχη, έχοντας χάσει ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια, με τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της, όπου έχει πάρει και τις τρεις φετινές της νίκες, αν κι εκεί έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία οκτώ (τέσσερις ισοπαλίες). Εκτός οι τραυματίες Φέργκιουσον, Χάμφρις, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολος ο μπακ Χολ.

Η Σαουθάμπτον πήρε ισοπαλία στην έδρα της Γουότφορντ με 1-1 στο Κύπελλο και θα παίξει επαναληπτικό. Άλλη μία ισοπαλία για την ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, που εκτός έδρας έχει έξι Χ στα τελευταία εννέα. Συνεχίζει πάντως ένα εντυπωσιακό αήττητο 22 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και 20 στο πρωτάθλημα. Μόνο μία φορά φέτος έχει μείνει χωρίς γκολ εκτός. Εκτός οι μπακ Μπρι, Λαριός και οι μέσοι Αρίμπο, Στιούαρτ, Σουλεμάνα, αμφίβολος ο επιθετικός Εντόζι. Ο βασικός μέσος Αλκάρας οδεύει προς Γιουβέντους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δείχνει βελτιωμένη η Ρόδεραμ τελευταία, παρουσιάζοντας ένα πιο μαχητικό πρόσωπο. Ωστόσο, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει αρκετά απέναντι στη Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» θα επικρατήσουν εύκολα ή δύσκολα, με τη νίκη τους να βρίσκεται στα… πατώματα. Θα επιλέξουμε το διπλό από ημίχρονο (1,95) για να ανέβει η απόδοση.

ΣΤΟΟΥΚ – ΛΕΣΤΕΡ

Η Στόουκ, είχε περισσότερες ευκαιρίες από τη Σάντερλαντ, αλλά τις έχασε και υπέστη δεύτερη σερί ήττα, αμφότερες με γκολ – γκολ και over 2.5. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει κερδίσει πλέον μόνο δύο στα τελευταία 15 ματς, με επτά ισοπαλίες αυτό το διάστημα, όλες με under 2.5. Eντός έδρας δεν έχει κερδίσει στα τελευταία επτά, με τέσσερις ισοπαλίες. Εκτός ο αναπλ. τερμ. Φίλντινγκ, ο μπακ Στίβενς και ο επιθετικός Τέζγκελ, αμφίβολος o μπακ Tσμαντέ και ο μέσος Λόρεντ.

Η Λέστερ κέρδισε εύκολα τη Σουόνσι και επέστρεψε στις νίκες πρωταθλήματος μετά από δύο αγωνιστικές, παραμένοντας μπροστά από τους διώκτες της, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, έχει χάσει πλέον μόνο ένα από τα τελευταία 13 ματς πρωταθλήματος. Ο Ακγγκούν σκοράρει δύο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Ντιούσμπερι – Χολ, σε δύο συνεχόμενα ταξίδια στην Τσάμπιονσιπ. Εκτός Σούταρ (μπακ), Εντιντί, (μέσοι) Ιχεανάτσο (επιθετικός). Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Φατάβου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μία Στόουκ που έχει να πανηγύρισε στην έδρα της από τον Οκτώβριο, δεν μπορεί να βάλει… φρένο στην ξέφρενη πορεία της Λέστερ, που όσο περνάει ο καιρός, αγκαλιάζει όλο και περισσότερο τον τίτλο. Στις τιμές που προσφέρεται το διπλό (1,85) αξίζει το ποντάρισμα.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα

ΣΟΥΟΝΣΙ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Σουόνσι, έχασε στο Λέστερ και έχει τρεις σερί ήττες, με τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, δεχόμενη 13 γκολ. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, έχει μόλις δύο νίκες σε εννέα αγωνιστικές Τσάμπιονσιπ και τρεις σε 15. Και οι τέσσερις τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα, αλλά και πέντε από τις έξι τελευταίες, είναι με ένα γκολ διαφορά. Τελευταία εντός έδρας ήττα από την Πλίμουθ, το 2002. Αμφίβολοι οι μπακ Κι, Ντάρλινγκ και οι μέσοι Aμπντουλάι, Τζινέλι, Γουόλς, Λόου.

Η Πλίμουθ πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Λιντς για το Κύπελλο και έδειξε ξανά το σκληρό της πρόσωπο, έχοντας αήττητο πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς και μία ήττα σε 10 ματς. Η ομάδα του Ίαν Φόστερ, πληρώνει γκολ – γκολ εννέα σερί αγώνες, ωστόσο αγνοεί φέτος νίκη σε 15 εκτός έδρας επίσημα ματς, αν και σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ταξίδια της, ήταν ισόπαλη. Αμφίβολοι οι Κούπερ (τερμ.), Ίρλι (μπακ), Χάουτον (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι, η πορεία των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα, με την Σουόνσι να προσπαθεί να συνέλθει από την σφαλιάρα που έφαγε από την Μπόρνμουθ στο Κύπελλο. Η Πλίμουθ έχει χτίσει ένα αήττητο σερί, αλλά το πρόγραμμά της ήταν πιεσμένο τις προηγούμενες εβδομάδες. Αμφότερες είναι αρκετά παραγωγικές και δεν φοβούνται να παίξουν ανοικτά. Ασφαλής επιλογή το Over 2,5 (1,60).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Γουότφορντ, έμεινε στο μηδέν μέσα στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, για τη δεύτερη σερί ισοπαλία και τέταρτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όπου είναι αήττητη, ενώ έχει χάσει ένα ματς από τα προηγούμενα οκτώ. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, έχει κάνει όμως πολλές γκέλες εντός έδρας τελευταία, καθώς και τα τελευταία τέσσερα τρίποντά της, ήταν μακριά από το σπίτι της. Σκοράρει πάντως σε 11 σερί ματς ως γηπεδούχος. Εκτός ο μπακ Ενγκακιά, αμφίβολος ο μέσος Καγιέμπε.

Η Κάρντιφ, επιστρέφει στη δράση μετά από δύο εβδομάδες και θέλει να βάλει τέλος σε αρνητικό σερί τριών ηττών αλλά και τεσσάρων σε πέντε ματς όλων των διοργανώσεων, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον από δύο γκολ στα ματς που έχασε. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, έχει πέντε διπλά φέτος, τα τέσσερα με ένα γκολ διαφορά και τα τρία τελευταία με ακριβές σκορ 2-1. Εκτός είναι οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα. Πήρε δανεικό από Λίβερπουλ τον στόπερ Φίλιπς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχει μείνει λίγο πίσω στη μάχη των πλέι οφ η Γουότφορντ κι αυτό γιατί δεν μπορεί να κερδίσει τις τελευταίες αγωνιστικές και στην έδρα της έχει να πάρει τρίποντο από τα τέλη Νοεμβρίου. Ξεκούραση, αλλά με συνεχόμενες ήττες η Κάρντιφ. Μοιάζει καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους αυτή η αναμέτρηση και θα στηρίξουμε τον άσο (1,87).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Γουέστ Μπρομ, έχασε 2-0 εντός έδρας το τοπικό ντέρμπι με τη Γουλβς στο πρωτάθλημα και ακολουθεί άλλη μία, ακόμα πιο κοντινή μονομαχία με την Μπέρμιγχαμ. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και δύο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές πρωταθλήματος. Εντός έδρας έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 11 στην Τσάμπιονσιπ, από τη Λέστερ. Εκτός Ατζάγι (μπακ), Φίλιπς, Ντιανγκανά, Μολούμπι (μέσοι), Μάτζα (επιθετικός).

Η Μπέρμιγχαμ έχασε 3-0 στο Λέστερ για το Κύπελλο και έχασε μετά από τέσσερις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά πλέον θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προσπάθεια παραμονής στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ, στην Τσάμπιονσιπ πληρώνει δύο σερί γκολ – γκολ και τρία συνεχόμενα over 2.5. O Στάνσφιλντ έχει σκοράρει σε δύο σερί ταξίδια πρωταθλήματος, ο Μπακούνα στα τελευταία τρία, αλλά έχει μία ανέπαφη εστία σε 12 εκτός. Εκτός Τσανγκ, Χολ (μέσοι), αμφίβολος ο επιθετικός Γιούτκιεβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν γνωρίζουμε αν θα βγάλει κόπωση από τα συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο η Γουέστ Μπρομ, πάντως τέτοια παιχνίδια στην έδρα της συνήθως τα παίρνει. Η Μπέρμιγχαμ είναι ακριβώς στα μέτρα της, έχοντας κι αυτή διπλές υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα. Αποδεκτός ο άσος στο 1,70.

Βαθμολογία -

03/02/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 69 29 22 3 4 59 23 36
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 59 28 17 8 3 51 35 16
3 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 58 28 17 7 4 53 32 21
4 Λιντς Λιντς 57 29 17 6 6 51 26 25
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 45 28 13 6 9 40 27 13
6 Κόβεντρι Κόβεντρι 44 29 11 11 7 45 32 13
7 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 43 29 13 4 12 40 32 8
8 Χαλ Χαλ 42 28 12 6 10 42 38 4
9 Γουότφορντ Γουότφορντ 41 29 10 11 8 45 38 7
10 Νόριτς Νόριτς 41 29 12 5 12 46 44 2
11 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 40 28 12 4 12 42 41 1
12 Πρέστον Πρέστον 39 29 11 6 12 35 47 -12
13 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 38 29 10 8 11 33 33 0
14 Κάρντιφ Κάρντιφ 37 28 11 4 13 35 39 -4
15 Πλίμουθ Πλίμουθ 33 28 8 9 11 47 47 0
16 Μίλγουολ Μίλγουολ 33 29 8 9 12 30 37 -7
17 Σουόνσι Σουόνσι 33 29 8 9 12 39 47 -8
18 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 33 28 10 3 15 41 53 -12
19 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 32 29 8 8 13 28 37 -9
20 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 32 28 8 8 12 34 44 -10
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 28 29 5 13 11 29 47 -18
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 25 29 6 7 16 25 40 -15
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 23 29 6 5 18 22 46 -24
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 19 28 3 10 15 25 52 -27

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr