Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Προβάδισμα γηπεδούχων

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 01:42

Φουλ δράση στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας με τις 12 αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. 

Λιγκ2: Προβάδισμα γηπεδούχων

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Νιούπορτ είχε εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρότι το πάλεψε δεν απέφυγε την ήττα-αποκλεισμό (2-4). Μέτρια η πορεία στο πρωτάθλημα, παρά την πρόσφατη νίκη στο ουαλικό ντέρμπι με την Ρέξαμ (1-0) «βολοδέρνει» στα μέσα της κατάταξης. Πάντως η ήττα από την Γιουνάιτεντ είναι και η μοναδική στα οκτώ τελευταία (4-3-1). Απέκτησε τον επιθετικό Τζέπκοτ (από Σεντ Τζόνστον), απουσιάζει ο στόπερ Σέμπερι.

Η Σουίντον επιβλήθηκε άνετα της Μπράντφορντ (2-0), πρώτη νίκη υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Γκάβιν Γκάνινγκ και προσπαθεί να μην χάσει εντελώς επαφή με τις θέσεις πλέι οφ. Και τα τέσσερα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over, ενώ έχει μόλις δύο διπλά σε 15 εξόδους (2-5-8). Πήρε τον επιθετικό Ελμπουζέντι (από ΑΪΚ Στοκχόλμης). Αμφίβολος ο αμυντικός Καν, εκτός πλάνων οι Μαχόνεϊ (βασικός γκολκίπερ), Ουουάκουε, Κλέιτον (αμυντικοί) και Ντιβάιν (αρ. μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναξιόπιστες και οι δύο ομάδες και οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, παρότι η Σουίντον αποδυναμώνεται αρκετά εκτός έδρας.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Ακρινγκτον άλωσε την έδρα της Φόρεστ Γκριν (0-1) και προσπαθεί να μείνει κοντά στις θέσεις πλέι οφ. Στάθηκε τυχερή στο πρώτο κομμάτι όπου πιέστηκε έντονα, σταδιακά ισορρόπησε φτάνοντας στην τέταρτη νίκη στις 14 τελευταίες αγωνιστικές (4-3-7). Over τα 6/8 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Λονγκέλο-Μπούλε (2 γκολ), συνεχίζουν εκτός δύο γκολκίπερ (ο βασικός Σάβιν και ο αν. ΜακΚράκεν) και οι Λιχ (αμυντικός), Αντριους (φορ).

Μετά το εκπληκτικό 5-5 (!) με την Νοτς Κάουντι η Γκρίμσμπι υπέκυψε εντός έδρας στην Τρανμίρ (1-2) και παραμένει χαμηλά, όχι πλέον σε απόσταση απόλυτης ασφάλειας από την ζώνη υποβιβασμού. Εχει μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-4) και μόλις ένα διπλό σε 13 εξόδους (1-6-6), γκολ-γκολ τα 12/15 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολος ο αν. επιθετικός Πάικ, νοκ άουτ οι μέσοι Κούρι και Εϊνλι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τα.. ψέματα προσπαθεί να διατηρηθεί στο κόλπο για πλέι οφ η Ακρινγκτον, «χτυπητές» οι αδυναμίες της Γκρίμσμπι. Πρώτο σημείο ο άσος (2,00), fun bet το ακριβές σκορ 2-1 (8,50).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ

Η Μπάροου απέσπασε ισοπαλία στη δύσκολη έδρα της Νοτς Κάουντι (1-1, σε ματς όπου βρέθηκε κυρίως σε θέση άμυνας), παραμένοντας οριακά πίσω από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Εμεινε χωρίς νίκη σε τρίτο διαδοχικό (0-2-1), ωστόσο έχει όλες κι όλες δύο ήττες στις 19 τελευταίες αγωνιστικές (9-8-2). Γκολ-γκολ τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Γουόραλ, εκτός πλάνων οι αριστεροί μπακ Τιένσια (βασικός) και Ουόρεν (αν.).

Αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη επί της Τζίλιγχαμ κατέκτησε η ΜΚ Ντονς (2-1), δέκατο τρίποντο στις 14 τελευταίες αγωνιστικές (10-2-2) και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις θέση στα πλέι οφ. Το ματς ήταν κακό για αρκετή ώρα όμως… άναψε για τα καλά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μετράει πέντε συνεχόμενα over και τέσσερα διαδοχικά γκολ-γκολ. Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Τάκερ, νοκ άουτ ο βασικός μέσος Χάντερ και οι αναπληρωματικοί Χάρνες (γκολκίπερ), Ντένις (φορ, 1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παραπάνω από ικανοποιητική η πορεία της Μπάροου, όμως οι τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές και πρέπει να τα καταφέρει σήμερα. Βέβαια η ΜΚ Ντονς δεν είναι εύκολη λεία, γι' αυτό και “τσιμπημένος” ο άσος (2,30) που έχει μικρό προβάδισμα.

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Μπράντφορντ μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Τρόφι, νικώντας 1-0 την Ντονκάστερ (εντός). Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε στο Σουίντον (2-0) και με επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-3) μετά από τέσσερα διαδοχικά τρίποντα (!) έχει απομακρυνθεί ξανά από τις θέσεις πλέι οφ. Εχει πάρει τους ίδιους βαθμούς εντός και εκτός έδρας (από 18), under τα 7/8 τελευταία επίσημα. Αμφίβολος ο αμυντικός Ογιεγκόκε, εκτός οι μέσοι Πάτισον και Γουόκερ.

Η Γουίμπλεντον μεσοβδόμαδα έμεινε εκτός συνέχειας στο Λιγκ Τρόφι, υποκύπτοντας με 3-1 στην έδρα της Γουίμπλεντον (δίκαια). Ομως στο πρωτάθλημα πήρε πολύτιμη νίκη επί της Μάνσφιλντ (2-1) μένοντας κοντά στις θέσεις πλέι οφ (σερί 1-1-2). Εχει πάρει τους ίδιους βαθμούς εντός και εκτός έδρας (από 21). Μόλις επέστρεψε από το κύπελλο Ασίας ο 1ος σκόρερ, Ιρακινός Αλ Χαμάντι (17 γκολ, 7 ασίστ), νοκ άουτ οι Πιρς (αμυντικός), Νέφβιλ (βασικός μέσος, 1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διακρίνεται στο Λιγκ Τρόφι η Μπράντφορντ που έχει δυνατότητες, κυρίως επιθετικά όμως κάτι της λείπει. Οπως και από την Γουίμπλεντον εξάλλου. Πιθανή ισοπαλία (3,55)... πιθανόν με γκολ (4,90).

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Πολύτιμο διπλό επί της Μόρκαμ (0-1) πανηγύρισε η Κόλτσεστερ, πραγματοποιώντας άλμα παραμονής. Ερχόμενη από δύο απανωτές ισοπαλίες, προηγήθηκε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ριντ και για να έρθει το πρώτο τρίποντο με νέο τεχνικό τον Ντάνι Κόουλι είχε τύχη γλιτώνοντας την ισοφάριση σε χαμένο πέναλτι (47’). Over τα 8/12 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ Εγκμπο, εκτός πλάνων οι αμυντικοί Κέλεχερ, Λόρενς και ο φορ Τοβάιντ.

Ακόμη μία ήττα, 17η σε 28 ματς πρωταθλήματος υπέστη η Φόρεστ Γκριν, εντός έδρας από την Ακρινγκτον (0-1) και με 13 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-6-7) τα πράγματα μοιάζουν κάτι παραπάνω από σκούρα. Στο πρώτο ματς με νέο τεχνικό τον έμπειρο Στιβ Κότεριλ οι «οικολόγοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο, έκτοτε υπήρχε ισορροπία. Εχει την δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση. Εκτός πλάνων οι μέσοι Μάντοξ, Χόλαντ και οι Λαβινιέ (αμυντικός), Γκάρικ (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από διπλό-χρυσάφι έρχεται η Κόλτσεστερ, αντιθέτως η ουραγός Φόρεστ Γκριν έχει πάρει εντελώς την κάτω βόλτα. Ασος (2,20)!

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΜΟΡΚΑΜ

Η Κρόουλι στις 23/1 αποκλείστηκε από την Πιτέρμπορο στο Λιγκ Τρόφι (2-1). Στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει χωρίς ισοπαλία εντός έδρας (8-0-6) αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 13 Ιανουαρίου υποκύπτοντας εντός έδρας στην Σάλφορντ (0-1, δεν άξιζε καλύτερης τύχης) και βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης. Αυτό ήταν το 50ο ματς με τον Σκοτ Λίντσεϊ στην τεχνική ηγεσία. Over τα 9/12 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. “Λευκό” το απουσιολόγιο.

Η Μόρκαμ ηττήθηκε εντός έδρας από την Κόλτσεστερ (0-1, χάνοντας πέναλτι στο 47’) και με μόλις δύο νίκες στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (2-4-7) έχει υποχωρήσει στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Over τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, ενώ εκτός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται πάνω από δύο γκολ. Πήρε τους Χάρακ (αμυντικός), Μπάρκερ (εξτρέμ), Γκάρνερ (φορ), εκτός πλάνων οι Μουρ (βασικός γκολκίπερ) και Λαβ (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μια.. μετριότητα είναι και φέτος η Κρόουλι, πάνω-κάτω και η Μορκαμ με τις δύο ομάδες να αρκούνται στην άνετη παραμονή. Γκολ-γκολ (1,62).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Με άδεια χέρια έφυγε η Τζίλιγχαμ από την έδρα της ΜΚ Ντονς (2-1), χάνοντας πολύτιμο έδαφος για πλέι οφ. Ερχόμενη από αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (με τρεις νίκες), άντεξε για αρκετή ώρα όχι όμως μέχρι τέλους. Εντυπωσιακό ότι βρίσκεται οριακά πίσω από τις θέσει πλέι οφ παρόλο που έχει την χειρότερη επίθεση! No goal τα 8/11 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου πρόσφατα αποκλείστηκε από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (0-4). Χωρίς απουσίες.

Η Γουόλσολ περιορίστηκε σε δίκαιη πάνω-κάτω ισοπαλία με την Σάτον (1-1), μένοντας αρκετά μακριά από τις προνομιούχες θέσεις. Over τα 5/7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, πρόσφατα αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Σαουθάμπτον (4-0), εκτός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται πάνω από δύο γκολ. Πήρε τους Φαλ (επιθετικός, Γουέστ Μπρομ) και Τζέλις (χαφ, Τάμγουορθ), αμφίβολοι οι αμυντικοί Ρίλεϊ, ΜακΕντι, νοκ άουτ οι Γουίλιαμς (αμυντικός), Νράπερ (μεσοεπιθετικός), Οτεχ (φορ, 2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν θέλει άλλο πισωγύρισμα η Τζίλιγχαμ, δύσκολα πλέον θα προλάβει τα πλέι οφ η Γουόλσολ. Χρειάζεται απαραίτητα κάλυψη ο άσος και θα στραφούμε στο under (1,75).

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Ντέρμπι του Νότιγχαμ, με έντονη αντιπαλότητα. Με παίκτη λιγότερο από το 21’ η Μάνσφιλντ ήταν αρκετά δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα από την Γουίμπλεντον, έφτασε πάντως μία ανάσα από το να τα καταφέρει (2-1). Μετά από μεγάλη μάχη λύγισε στο 97’, χάνοντας έδαφος στη μάχη ανόδου. Εχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, προηγήθηκαν επτά συνεχόμενα under. Τιμωρημένος ο φορ Μπόουερι, αμφίβολος ο αμυντικός Μπραντ, νοκ άουτ οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Τζόνσον, Χιούιτ και οι Χάρινγκτον (μέσος), Οουτς (φορ).

Στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού Στιούαρτ Μέιναρντ η Νοτς Κάουντι αν και εμφανώς ανώτερη δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Μπάροου (1-1), διατηρείται μεν στις θέσεις πλέι οφ όμως ο ανταγωνισμός έχει πλησιάσει πολύ. Διαθέτει τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Λάνγκσταφ (20 γκολ), αποδυναμώνεται πολύ εκτός έδρας (3-4-7, με 25-33 γκολ), ενώ προηγήθηκαν έντεκα συνεχόμενα over σε πρωτάθλημα/κύπελλο. Αμφίβολος ο μέσος Γκόσλινγκ, νοκ άουτ οι Πάλμερ (βασικός μέσος), Μπαϊράμι (αμυντικός), Σκοτ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κομβικό το τοπικό ντέρμπι και για τις δύο ομάδες, την πολύ καλή και σταθερή Μάνσφιλντ αλλά κυρίως για την Νοτς Κάουντι που συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό της. Χαμηλά το πολύ πιθανό over (1,58), με γκολ-γκολ ανεβαίνει στο 1,80.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΡΕΞΑΜ

Σχετικά ανέλπιστο διπλό επί της Κρου κατέκτησε η Σάλφορντ (2-3), ξεφεύγοντας και πάλι αρκετά από τις τελευταίες θέσεις. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον δεύτερο σκόρερ της κατηγορίας, Σμιθ που με χατ τρικ έφτασε τα 18 γκολ, έμεινε αήττητη τέταρτη διαδοχική αγωνιστική (2-2-0) με νέο τεχνικό τον Καρλ Ρόμπινσον (γενικότερο σερί 2-4-8). Over τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα, εντός έδρας έχει πάρει μόνο δέκα βαθμούς έναντι 21 εκτός. “Λευκό” το απουσιολόγιο.

Η Ρέξαμ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην έδρα της Μπλάκμπερν, μένοντας εκτός συνέχειας στο κύπελλο (4-1). Οι Ουαλοί μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν, όμως στη συνέχεια το γήπεδο… κατηφόρισε. Και στο πρωτάθλημα έρχεται από ήττα-πισωγύρισμα στο ουαλικό ντέρμπι με την Νιούπορτ (1-0), διατηρείται πάντως στην δεύτερη θέση. Αμφίβολοι οι μπακ Κάνον, Μεντί και οι Ο’ Κόνορ (μεσοαμυντικός), Φλέτσερ (φορ), εκτός πλάνων οι Λέιντον (γκολκίπερ), Ο’ Κονελ (αμυντικός), Φόρντε (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με οδηγό τον εξαιρετικό σκόρερ Σμιθ πορεύεται η Σάλφορντ, ανώτεροι οι Ουαλοί της Ρέξαμ έχουν το πάνω χέρι. Πάμε στο combo Χ2 και over (2,15).

ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ

Επίδειξη δύναμης έκανε η Στόκπορτ στο Ντονκάστερ (1-5) και απολαμβάνει πάντα τη μοναξιά της κορυφής, μάλιστα ξέφυγε ξανά έστω λίγο από τον ανταγωνισμό. Πανεύκολα ήρθε το δεύτερο κολλητό τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1), η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας είχε ευκαιρίες και για ευρύτερη νίκη! Αμφίβολοι οι βασικοί Κροσντέιλ (μέσος, 2 γκολ) και Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ οι Πάι (αμυντικός), Νόιλ (δεξιός μπακ), Στρέτον (αν. φορ).

Ακόμη ένα διπλό πανηγύρισε η Χάρογκειτ, νέο θύμα η Σάτον (1-2) πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής τις θέσεις πλέι οφ. Ηταν το έκτο τρίποντο στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (6-1-1), έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (26) από ότι εντός (17), συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα 9/11 πιο προσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτος πλάνων οι γκολκίπερ Οξλεϊ (βασικός), Τόμας και οι ΜακΝτόναλντ (αμυντικός), Φόλαριν (βασικός επιθετικός, 3 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σίφουνας και στο Ντονκάστερ ήταν η εντυπωσιακή Στόκπορτ, αν πιάσει την επιθυμητή απόδοση δεν έχει αντίπαλο. "Δαγκώνει” εκτός έδρας η Χάρογκειτ, όχι όμως σήμερα. Σε τιμές διπλασιασμού ο άσος από ημίχρονο, που έχει το ρίσκο του.

ΣΑΤΟΝ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Μετά από τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα ματς με νέο τεχνικό τον Στιβ Μόρισον η Σάτον ηττήθηκε εντός έδρας από την Χάρογκειτ (1-2, με τους νικητές καλύτερους στα... σημεία) και η... θηλιά υποβιβασμού αρχίζει να την πνίγει. Εχει το μεγαλύτερο παθητικό στην κατηγορία δεχόμενη κατά μέσο όρο ακριβώς δύο γκολ, μετράει έξι διαδοχικά γκολ-γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Απέκτησε με κανονική μεταγραφή από την Φούλαμ τον αμυντικό Γουίλιαμς, εξέτισε ο πρώτος σκόρερ Σμιθ (7 γκολ).

Η Ντονκάστερ μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Τρόφι, υποκύπτοντας με 1-0 στην έδρα της Μπράντφορντ. Στο πρωτάθλημα διασύρθηκε από την Στόκπορτ (1-5) και με μόλις μία νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-6) ξαφνικά έχει βρεθεί σε... μπελάδες. Εχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση εκτός έδρας (2-2-9). Γεμάτο απουσιολόγιο, νοκ άουτ οι μέσοι Τέιλορ, Γουέστμπρουκ και Ρέιβενχιλ, οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι και οι Λόουλορ (γκολκίπερ), Λονγκ (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε όλο και πιο δύσκολη θέση η Σάτον, αδιάφορη και απρόβλεπτη η Ντονκάστερ. No bet.

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΚΡΟΥ

Η Τρανμίρ αντέδρασε μετά τις δύο κολλητές ήττες περνώντας από την έδρα της Γκρίμσμπι (1-2) σε ισορροπημένο ματς, με το πέμπτο τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (5-0-2, γενικότερο σερί 8-7-3) να την έχει απομακρύνει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας κατά μέσο όρο πετυχαίνει πάνω από δύο τέρματα, γκολ-γκολ τα 9/12 τελευταία πρωταθλήματος. Χωρίς τους μέσους Μέρι, Μπελεουάν, τους επιθετικούς Σόντερς (2 γκολ), Ντένις.

Μετά από τέσσερις απανωτές νίκες (ενώ είχαν προηγηθεί έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, 0-3-3), η Κρου υπέκυψε εντός έδρας στην Σάλφορντ (2-3) και εξήλθε των θέσεων απευθείας ανόδου. Δέχτηκε γκολ με το καλημέρα, έκανε ανατροπή μέσα σε ένα δίλεπτο (τα 12 γκολ έφτασε ο Νέβιτ) για να δεχτεί και εκείνη ανατροπή! Γκολ-γκολ τα 11/15 πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι Γουίλιαμς (αμυντικός), Λουντ (μέσος), Τάμπινερ (φορ, 1 γκολ), νοκ άουτ οι μέσοι Πάουελ, Φίνεϊ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση πια η Τρανμίρ, είναι πολύ δύσκολο πάντως να προλάβει τα πλέι οφ. Η Κρου έχει δεδομένες αρετές όμως δεν τις εμφανίζει πάντα, ιδιαίτερα εκτός έδρας. Πάμε με το συντηρητικό 2-3 γκολ (2,00).

Βαθμολογία -

03/02/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 57 28 17 6 5 61 28 33
2 Ρέξαμ Ρέξαμ 52 27 15 7 5 54 37 17
3 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 51 28 13 12 3 47 24 23
4 Μπάροου Μπάροου 50 29 13 11 5 42 30 12
5 Κρου Κρου 50 29 14 8 7 55 44 11
6 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 48 28 14 6 8 47 36 11
7 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 44 28 13 5 10 61 53 8
8 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 43 28 13 4 11 36 36 0
9 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 42 28 11 9 8 44 34 10
10 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 42 28 13 3 12 25 34 -9
11 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 41 28 12 5 11 42 38 4
12 Κρόουλι Κρόουλι 39 27 12 3 12 43 45 -2
13 Γουόλσολ Γουόλσολ 37 27 10 7 10 41 40 1
14 Σουίντον Σουίντον 37 29 10 7 12 52 54 -2
15 Μόρκαμ Μόρκαμ 37 27 10 7 10 40 44 -4
16 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 37 28 10 7 11 40 45 -5
17 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 36 29 11 3 15 45 43 2
18 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 36 29 9 9 11 35 39 -4
19 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 31 29 8 7 14 39 51 -12
20 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 28 28 6 10 12 41 51 -10
21 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 28 29 8 4 17 39 55 -16
22 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 28 28 8 4 16 32 52 -20
23 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 21 29 4 9 16 33 58 -25
24 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 19 28 4 7 17 27 50 -23
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr