Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Σκωτίας: Εφεση στο σκοράρισμα

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 03:09

Φουλ δράση στην Πρέμιερ Σκωτίας για την 24η αγωνιστική με έξι αναμετρήσεις να διεξάγονται το Σάββατο και να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στο κουπόνι του στοιχήματος.

Πρέμιερ Σκωτίας: Εφεση στο σκοράρισμα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Πρέμιερ Σκωτίας.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΣΕΛΤΙΚ

H Aμπερντίν προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Νταντί, αλλά ισοφαρίστηκε στο δεύτερο και περιορίστηκε έτσι στο ισόπαλο 1-1. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Με την ομάδα να βρίσκεται στην 8η θέση, η διοίκηση προχώρησε στην απόλυση του τεχνικού Ρόμπσον. Σε υπηρεσιακή βάση ανέλαβε ο Πίτερ Λέβεν. Τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός είναι ο μέσος ΜακΓκάρι (6/0).

Η Σέλτικ μπορεί να προηγήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Ρος Κάουντι, αλλά δυσκολεύτηκε να φτάσει στην επικράτηση (1-0), χάνοντας πέναλτι στο 28’. Σημείωσε 6η διαδοχική νίκη, 7η στα οκτώ τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται σταθερά στην κορυφή, έχοντας διαφορά πέντε βαθμών από τη 2η Ρέιντζερς, αλλά και ένα ματς περισσότερο. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Την πρωτοπόρο Σέλτιν αντιμετωπίζει η Αμπερντίν που έχει δύσκολη αποστολή. Οι γηπεδούχοι έμειναν για τρίτο συνεχόμενο ματς μακριά από τη νίκη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο εν λόγω ματς με υπηρεσιακό προπονητή. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι καλούνται να διατηρήσουν τη θέση τους και να πάρουν τη νίκη. Αναμένονται προσεκτικοί, χωρίς να δώσουν δικαίωμα στη γηπεδούχο να τους κάνει να καρδιοχτυπήσουν. Θα πάμε με το Νo Goal σε απόδοση 1.81.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Η Μάδεργουελ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τη Σεντ Τζόνστον, αλλά ισοφάρισε και πήρε το βαθμό (1-1). Δε μπόρεσε, πάντως, να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Αλόα (3-1) στο Κύπελλο. Τουλάχιστον, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τέσσερα ματς στις δύο διοργανώσεις, ενώ σε επτά αγώνες έχει μία ήττα. Τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός ο μέσος Σλάτερι (18/0) και ο επιθετικός Ομπίκα (2/1).

Η Κιλμάρνοκ μπορεί να προηγήθηκε 2-0 κόντρα στη Χιμπέρνιαν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να φτάσει στη νίκη, καθώς στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ και έμεινε στο 2-2, παίζοντας από το 73’ με δέκα παίκτες. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Νταντί (2-0) στο Κύπελλο. Πάντως, σε εννέα ματς έχει μία ήττα. Τιμωρημένος ο μέσος Ενταμπά (15/0). Εκτός και ο μέσος Ματζένις (7/0).

EKTIMHΣΗ: Στην τέταρτη θέση της κατάταξης βρίσκεται η Κίλμαρνοκ που παρόλα αυτά εχει διαφορά από την πρώτη τριάδα. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάδεργουελ που μετρά τρια ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Αν κρίνουμε από τα γκολ που έχουν δεχθεί αμφότερες παρουσιάζουν ανασταλτικό πρόβλημα και αυτό αναμένεται να φανεί και στο μεταξύ τους ματς, με το G/G στο 1.81 να δελεάζει.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα

ΝΤΑΝΤΙ-ΧΑΡΤΣ

Η Νταντί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αμπερντίν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε στο δεύτερο και πήρε το βαθμό (1-1). Δε μπόρεσε, ωστόσο, να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Λίβινγκστον (4-1), η οποία είναι και η μοναδική σε έξι ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Βρίσκεται οριακά εντός της πρώτης εξάδας. Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός είναι ο αμυντικός Πορτάλες (10/0).

Η Χαρτς ανέβασε την απόδοση της στο 2ο ημίχρονο του αγώνα με την Αμπερντίν, πέτυχε δύο γκολ και επικράτησε με 2-0. Σημείωσε 4η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 7η σε οκτώ ματς όπου διατηρείται αήττητη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Βρίσκεται στην 3η θέση, σε απόσταση ασφαλείας από την 4η Κιλμάρνοκ. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Εκτός είναι ο επιθετικός Μπόις (7/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η μαχητική Ναντί έδειξε πολύ σκληρή για να πεθάνει και παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει και να φύγει με τον βαθμό κόντρα στην Αμπερντίν στην εξ αναβολής 9η αγωνιστική. Από την άλλη η Χαρτς έφυγε με το τρίποντο από την αναμέτρηση κόντρα στην ίδια αντίπαλο και τώρα διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο τη νίκη. Η Χαρτς θέλει να μειώσει την απόστασή της από τις πρώτες θέσεις ενώ η Ναντί που βρίσκεται οριακά στην εξάδα να πάρει κεφάλι από τις πιο κάτω θέσεις. Θα το παλέψουν οι δύο ομάδες, αναμένεται σκληρό ματς. G/G (1.50)

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Η Ρέιντζερς συνάντησε δυσκολίες κόντρα στη Σεντ Μίρεν, αλλά έφτασε τελικά στην επικράτηση με 1-0. Σημείωσε 4η διαδοχική νίκη, 11η σε 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, σε 22 παιχνίδια έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός οι μέσοι Ρούφι (6/0) και Ντόουελ (4/1) και οι επιθετικοί Σίμα (21/5) και Περέιρα (7/2).

Η Λίβινγκστον βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τη Ρος Κάουντι, αλλά ισοφάρισε και τις δύο και πήρε το βαθμό (2-2). Σε 18 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και θέλει να αποφύγει, τουλάχιστον, τον απευθείας υποβιβασμό. Τα πέντε τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Εκτός είναι ο μέσος Μοντάνο (5/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εξαιρετική η πορεία της Ρέιντζερς που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το -5 από τη Σέλτικ με παιχνίδι λιγότερο. Η νίκη σε κάθε ματς μοιάζει μονόδρομος αν θέλει να κρατηθεί κοντά και να εκμεταλλευτείς ένα πιθανό στραβοπάτημα της πρωτοπόρου για να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση. Από την άλλη η ουραγός θέλει να πάρει το πολύτιμο τρίποντο που θα την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, όμως το έργο της κόντρα στη Ρέιντζερς θα είναι δύσκολο. Θα πάμε με το Over 2,5 & no goal σε απόδοση 2.45.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Η Ρος Κάουντι προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην ουραγό Λίβινγκστον, αλλά ισοφαρίστηκε και τις δύο και περιορίστηκε έτσι στο ισόπαλο 2-2. Μπορεί να μη νίκησε, τουλάχιστον έλαβε τέλος το αρνητικό σερί των τριών ηττών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ωστόσο, δεν έχει νίκη σε επτά αγώνες και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει No Goal. Εκτός είναι ο μέσος Αλαρντάις (10/0).

Η Σεντ Τζόνστον προηγήθηκε νωρίς στο ματς με τη Μάδεργουελ, αλλά ισοφαρίστηκε και περιορίστηκε τελικά στο ισόπαλο 1-1. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 6ο διαδοχικό παιχνίδι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ σε οκτώ αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και είναι σε πίεση. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός είναι ο επιθετικός Ράιτ (4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους και οι δύο ομάδες καθώς βρίσκονται μακριά από τη νίκη σε επτά και έξι αγώνες αντίστοιχα. Το μεταξύ τους ματς είναι σαν... τελικός καθώς η νίκη είναι μονόδρομος τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς σκοπούς καθώς με νίκη θα έχουν την ευκαιρία να απομακρυνθούν από την τελευταία τριάδα. Πάντως δεν αναμένεται να ρισκάρουν και όπως όλα δείχνουν θα κρατήσουν χαμηλά τον δείκτη του σκορ. Θα πάμε με το Χημιχ. στο 1.91.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ-ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Η Χιμπέρνιαν μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από την Κιλμάρνοκ, αλλά αντέδρασε στη συνέχεια, πέτυχε δύο γκολ και έφτασε στην ισοφάριση (2-2), παίζοντας από το 73’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Πάντως, σε έξι ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει μία νίκη και βρίσκεται οριακά εκτός της πρώτης εξάδας. Εκτός ο αμυντικός Κάμπελ (8/2) και ο μέσος Ντόιλ – Χέις (1/0).

Η Σεντ Μίρεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστική κόντρα στη Ρέιντζερς, αλλά δε μπόρεσε τελικά να αποφύγει την ήττα (0-1). Δεν έδωσε συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Κουίν Οφ Σάουθ (1-0) και επέστρεψε άμεσα στις ήττες. Βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, παρά το γεγονός ότι στα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Εκτός έδρας έχει μία επιτυχία σε οκτώ ματς. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οριακά εκτός εξάδα η Χιμπέρνιαν η οποία εμφανίστηκε μαχητική κόντρα στην Κιλμάρνοκ έφτασε στην ισοφάριση και απέφυγε την ήττα. Από την άλλη η Σεντ Μίρεν βρίσκεται στην 5η θέση και θέλει να υπερασπιστεί τη διαφορά που έχει χτίσει αποφέυγωντας την ήττα στην εν λόγω αναμέτρηση. Θα το παλέψουν οι δύο ομάδες έτσι ώστε να πάρουν το πολύ σημαντικό τρίποντο. G/G (1.92)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

03/02/2024Premiership: 1st Phase
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέλτικ Σέλτικ 57 23 18 3 2 54 15 39
2 Rangers Rangers 52 22 17 1 4 45 11 34
3 Χαρτς Χαρτς 42 23 13 3 7 29 20 9
4 Κιλμάρνοκ Κιλμάρνοκ 32 23 8 8 7 26 25 1
5 ST Mirren ST Mirren 29 23 8 5 10 24 29 -5
6 Νταντί Νταντί 26 21 6 8 7 29 33 -4
7 Χιμπέρνιαν Χιμπέρνιαν 26 22 6 8 8 28 34 -6
8 Αμπερντίν Αμπερντίν 24 21 6 6 9 24 33 -9
9 Μάδεργουελ Μάδεργουελ 21 22 4 9 9 26 35 -9
10 Σεντ Τζόνστον Σεντ Τζόνστον 21 22 4 9 9 15 29 -14
11 Ρος Κάουντι Ρος Κάουντι 19 21 4 7 10 19 32 -13
12 Λίβινγκστον Λίβινγκστον 13 23 2 7 14 15 38 -23
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr