Ποδόσφαιρο

Κόπα Αφρικα: Πράσινο Ακρωτήριο-Νότιος Αφρική, τα δίνουν όλα!

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 03:56

Ακόμη ένας μεγάλος προημιτελικός στο Κόπα Αφρικα, για την υπέρβαση το Πράσινο Ακρωτήριο κόντρα στους πάντα υπολογίσιμους Νοτιοαφρικάνους. 

Κόπα Αφρικα: Πράσινο Ακρωτήριο-Νότιος Αφρική, τα δίνουν όλα!

Νοκ άουτ προημιτελικός για το Κόπα Αφρικα που θα διεξαχθεί στην πόλη Γιαμουσσούκρο (Ακτή Ελεφαντοστού). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα ημιτελικά με τη Νιγηρία

22:00, Κωδικός ΟΠΑΠ: 488

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα

Πράσινο Ακρωτήρι

Το Πράσινο Ακρωτήρι θα επιδιώξει να κάνει ακόμα ένα βήμα στην ονειρεμένη πορεία που πραγματοποιεί ως τώρα στη διοργάνωση. Δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Μαυριτανία στη φάση των 16 αλλά και εκεί δίκαια πήρε την πρόκριση. Ο κόουτς Μπουμπίστα διαβεβαιώνει πως οι «μπλε καρχαρίες» δεν θα αλλάξουν τακτική και θα συνεχίσουν να… δαγκώνουν και στα νοκ άουτ ματς, αγωνιζόμενοι επιθετικά. Περιμένει βέβαια λίγη περισσότερη προσοχή στα μετόπισθεν όπου δέχονται εύκολα φάσεις. Δεν υπολογίζεται ο αν. γκολκίπερ Μάρσιο Ρόσα.

Νότια Αφρική

Η Νότια Αφρική έκανε την μεγάλη έκπληξη στη φάση των 16 της διοργάνωσης καθώς απέκλεισε το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, τα Μαρόκο. Αψεγάδιαστη τακτικά εμφάνιση, απειλήθηκε ελάχιστα από τον μεγάλο αντίπαλο και χτύπησε σε καίρια σημεία. Με την ψυχολογία στα ύψη θα αντιμετωπίσει τώρα αντίπαλο ακόμα πιο κοντά στα μέτρα του. Ο πολύπειρος Βέλγος κόουτς Χιούγκο Μπρόος δεν δίστασε να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα έπειτα από τα πρώτα αρνητικά ματς στον όμιλο και δικαιώθηκε. Πλέον δεν θα προβεί σε νέες διαφοροποιήσεις, από τη στιγμή που επήλθε αγωνιστική ισορροπία.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.9 2.95 2.57 1.47 2.52 1.15 4.85 2.08 1.65 1.47 1.37 1.37
Πράσινο Ακρωτήρι - Νότια Αφρική / Εκτίμηση

Εξαιρετικά αμφίρροπη μάχη όπως αποτυπώνεται και στο προσφερόμενο σετ, εκτιμούμε πως το Πράσινο Ακρωτήριο θα σκοράρει και δεν είμαστε βέβαιοι για τη Νότια Αφρική. Καταλήγουμε στο σύνολο 0-2 γκολ με under 1,5 ημιχρόνου (1,70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr