Ποδόσφαιρο

Β' Εθνική: Ντέρμπι στα Χανιά

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024 - 02:22

Φουλ δράση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με την 17η αγωνιστική για τον Νότιο όμιλο να συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις, όσες περιλαμβάνει η αγωνιστική ημέρα και για την 21η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου.

Β' Εθνική: Ντέρμπι στα Χανιά

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League 2 σε Α' & Β' όμιλο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Λεβαδειακός έχει πατήσει το γκάζι στην προσπάθειά του να αποσπαστεί από την Λάρισα στην μάχη για την άνοδο και στην κατεύθυνση αυτή μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Πέρασε πολύ δύσκολα και από τα Σπάτα κόντρα στην ΑΕΚ Β’, όπου για μια ακόμα φορά οι βοιωτοί έμειναν όρθιοι χάρη στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Δεν Έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Ο Ηρακλής πήρε ανάσες εκτίοντας τα ρεπό του το προηγούμενο δεκαπενθήμερο. Η τελευταία αναμέτρηση για λογαριασμό του γηραιού ήταν το ισόπαλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β’. Δεν έχει κερδίσει στα τρία πιο πρόσφατα ματς η ομάδα της Θεσσαλονίκης που πληρώνει την αδυναμία να κρατήσει καθαρή εστία. Μπροστά έχει ποιότητα και σκοράρει με συνέπεια. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Εξακολουθεί η μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να επεκτείνει το σερί νικών του θέλει ο Λεβαδειακός και παράλληλα να χτίσει μια διαφορά από την Λάρισα που θα τον βοηθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο. Επικίνδυνο παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλή να είναι ικανή για ζημιά. Θεωρούμε ότι ο Λεβαδειακός θα παρουσιαστεί σοβαρός αμυντικά μιας και διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και θα βρει λύση επιθετικά μιας και η ψυχολογία του είναι ανεβασμένη. Πάμε λοιπόν με το 1 και under 3.5 σε απόδοση 1.90

ΑΕΛ-ΚΟΖΑΝΗ

Η Λάρισα κέρδισε δύσκολα αλλά δίκαια στο Θεσσαλικό ντέρμπι την Αναγέννηση Καρδίτσας και παραμένει στο κυνήγι του Λεβαδειακού και της ανόδου. Δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα και γι’ αυτό μετρά μόνο δύο νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Η άμυνα αποτελεί το μεγάλο όπλο των βυσσινί, δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς, Τα έξι τελευταία παιχνίδια αναδείχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Φεύγει και ο αρχισκόρερ Όγκμποε με μεταγραφή στο εξωτερικό, τραυματίας ο στράικερ Ζάρατε.

Η Κοζάνη προερχόταν από οκτώ ματς δίχως νίκη και στη στοχευμένη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου έπαιξε με πάθος αποφασιστικότητα και τακτική συγκέντρωση και το πολύτιμο τρίποντο. Δεν έθελξαν με την απόδοσή τους οι ερυθρόλευκοι αλλά ήταν την νίκη και ηρέμησαν. Πολύ χαμηλά παραμένει το ρυθμός στους αγώνες της, όπως αποτυπώνεται στον απολογισμό 15 στα 16 Under! Συνεχίζονται οι μεταγραφές και στη χειμερινή περίοδο για τους νεοφώτιστους με το υψηλό μπάτζετ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κρύβει παγίδες το παιχνίδι για την Λάρισα που αντιμετωπίζει μια ομάδα αρκετά συμπαγής που δίνει βάση στα αμυντικά της καθήκοντα και προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα και από τα στημένα. Δεν θα είναι εύκολο το μεσημέρι των Λαρισαίων και θα ζοριστούν αρκετά για να πάρουν το τρίποντο. Σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει το 1.30 στον άσο τη δυσκολία του παιχνιδιού γι' αυτό και θα ποντάρουμε στο under 2.5 σε απόδοση κοντά στο 1.60.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

Και αυτό το ματς θα διεξαχθεί στο Πολύκαστρο του Κιλκίς αντί για την Καλαμαριά. Ο Απόλλων Πόντου έδωσε μεγάλη μάχη και στην Κοζάνη αλλά και εκεί δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα, με συνέπεια να υποστεί την τέταρτη συνεχόμενη ήττα. Οι ροσονέρι πληρώνουν την κάκιστη επιθετική λειτουργία. Δεν έβαλαν ούτε ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ο Γάλλος κόουτς Σιρίλ Καλί παραμένει στο πόστο του, συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ. Πλήρης η αποστολή.

Ο Καμπανιακός δίνει την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία γνωρίζοντας πως έχει από τα πλέον αδύναμα ρόστερ στην κατηγορία. Έπειτα από 52 χρόνια επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια η ομάδα από την Χαλάστρα που δυσκολεύεται να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρας τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Στοχευμένο φυσικά το ματς κόντρα στον συμπολίτη Απόλλωνα. Σε No Goal εξελίχθηκαν και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Όλοι οι βασικοί παίκτες των ερυθρόλευκων είναι διαθέσιμοι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι ουραγών στον όμιλο με τις δυο ομάδες να δίνουν μια μάχη που μπορεί να κρίνει τον «πόλεμο» για την παραμονή. Και οι δυο ομάδες δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα ενώ παράλληλα δέχονται εύκολα τέρματα. Σίγουρα το να προβλέψει κάποιος σημείο σε αυτό το παιχνίδι θα είναι τεράστιο ρίσκο με πιθανότερο το Χ στο οποίο και θα ποντάρουμε σε απόδοση 2.90

ΧΑΝΙΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τα Χανιά προέρχονταν από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, αλλά την πάτησαν σε φαινομενικά εύκολη αποστολή στην Πάτρα κόντρα στην υποδεέστερη Παναχαϊκή, Γκέλα για τους Κρητικούς όταν μάλιστα καλούνται να κυνηγήσουν την φορμαρισμένη Καλλιθέα, την οποία υποδέχονται τώρα στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής. Η άμυνα που αποτελούσε σταθερό σημείο αναφοράς, εσχάτως κάνει νερά για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Πλήρης η αποστολή.

Η Καλλιθέα κινείται με ταχύτητες εξπρές το τελευταίο διάστημα και εδραιώνει την παρουσία της στην κορυφή. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό της ομάδας του Ελ Πάσο. Πολύ δύσκολη η επικράτηση κόντρας το Αιγάλεω, η αξιόπιστη αμυντική λειτουργία έκανε την διαφορά για μια ακόμα φορά. Μόνο ένα γκολ παθητικό στα τρία τελευταία παιχνίδια. Εξακολουθεί η ενίσχυση στο ρόστερ των κυανόλευκων, πλήρης η αποστολή στην Κρήτη για τον έμπειρο κόουτς Αλέκο Βοσνιάδη.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στον όμιλο και θα δημιουργήσει ειδικές συνθήκες ανάλογα την έκβαση του. Ενα πραγματικό ντέρμπι με τα Χανιά να θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στο τρίποντο ενώ η Καλλιθέα θέλει να μεγαλώσει τη διαφορά και να δημιουργήσει συνθήκες ασφαλείας για την κατάκτηση και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια. Σε καλύτερη κατάσταση η Καλλιθέα με ποιοτικότερο ρόστερ ενώ τα Χανιά προέρχονται από ήττα και γενικά το τελευταίο διάστημα προβληματίζουν. Θα ρισκάρουμε με το Χ2 και under 3.5 σε απόδοση 1.83

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η Παναχαϊκή επιβεβαίωσε την δυναμική που την χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα στην ιδιαίτερα απαιτητική αναμέτρηση όπου επικράτησε κόντρα σε θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο τα Χανιά. Η ομάδα της Πάτρας δημιουργεί και σκοράρει με συνέπεια, θέμα υπάρχει στην άμυνα όπου δυσκολεύεται αν κρατήσει καθαρή εστία. Τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και οver 2,5 γκολ. Ο έμπειρος κόουτς Γιάννης Τάτσης δεν θα αλλάξει την αρχική ενδεκάδα των τελευταίων αγωνιστικών.

Η Ηλιούπολη ήταν για μια ακόμα άκρως ανταγωνιστική και αποτελεσματική στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα και πήρε δίκαια μια ακόμα σημαντική νίκη που την φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη θέση. Τρεις συνεχόμενες νίκες για τους κυανέρυθρους οι οποίοι δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ σε αυτά τα ματς. Δεν γίνεται δημόσια λόγος για άνοδο, αν και η θέση της αυταπόδεικτα την φέρνει σε ρόλο διεκδικητή. Δεν αλλάζει την πετυχημένη ενδεκάδα ο κόουτς Σούλης Παπαδόπουλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανεβασμένη η Παναχαϊκή μετά τη νίκη κόντρα στα Χανιά ενώ παράλληλα δεν μπορεί να καθησυχαστεί καθώς καίγεται για βαθμούς. Από την άλλη η Ηλιούπολη κάνει εξαιρετική πορεία με όπλο της την άμυνα της ενώ βρίσκει με λίγες φάσεις τρόπο να σκοράρει και να παίρνει τα παιχνίδια. Θα πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων για βαθμούς και το γεγονός ότι δεν θα ανοιχτούν προσέχοντας την εστία τους και θα ποντάρουμε στο under 2.5 σε απόδοση 1.50

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Ο Διαγόρας δεν λέει να βρει τα πατήματα του στο νέο έτος. Από εκεί που πήγαινε σαν εξπρές στο φινάλε του 2023, στο 2024 μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ! Το πάλεψαν οι Νησιώτες στην αποστολή στη Νίκαια θα μπορούσαν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στον Ιωνικό, αλλά έχουν θέματα εσχάτως στο σκοράρισμα. Μόνο ένα γκολ έβαλαν στα τέσσερα μαζεμένα ματς που έχασαν. Δεν ενισχύονται ιδιαίτερα στο μεταγραφικό πεδίο οι κυανέρυθροι του Θωμά Γράφα.

Ο Τηλυκράτης κέρδισε πρώτα τον Ιωνικό και στη συνέχεια πήρε και ισοπαλία από τον Ολυμπιακό. όλα αυτά βέβαια στη Λευκάδα όπου συνηθίζει να αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο και να είναι ανταγωνιστικός. Όταν φεύγει από το νησί χάνει μέρος της δυναμικότητάς του. Τώρα που γυρίζει πάντως θέλουν να επιβεβαιώσουν με το μαχητικό πνεύμα τους πως έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για τη σωτηρία. Γκολ-γκολ και όβερ 4,5 γκολ τα δύο πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κακό φεγγάρι οι Ροδίτες μετρώντας 4 σερί ήττες. Ακόμα πιο απογοητευτική είναι η επίδοση του Τηλυκράτη εκτός έδρας μιας και έχει συλλέξει 0 βαθμούς ενώ έχει πετύχει μόλις 2 τέρματα. Δεν είναι παιχνίδι που ξεχωρίζει εύκολα κάποια από τις δυο ομάδες στο σετ των αποδόσεων, με την απόδοση του άσου να είναι πολύ χαμηλά για την ντεφορμέ περίοδο που διανύουν οι Ροδίτες. Φαντάζει καλύτερη επιλογή το under 2.5 σε απόδοση 1.60 και με αυτό θα πορευτούμε.

Βαθμολογία -

04/02/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 39 16 12 3 1 23 7 16
2 Λάρισα Λάρισα 36 17 10 6 1 23 9 14
3 Μακεδονικός Μακεδονικός 26 17 6 8 3 20 20 0
4 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 24 14 8 0 6 22 13 9
5 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 21 17 6 3 8 21 22 -1
6 Κοζάνη Κοζάνη 21 17 5 6 6 9 12 -3
7 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 20 17 5 5 7 15 16 -1
8 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 19 15 5 4 6 14 15 -1
9 Ηρακλής Ηρακλής 18 15 4 6 5 18 15 3
10 Αιολικός Αιολικός 16 16 3 7 6 16 23 -7
11 Καμπανιακός Καμπανιακός 12 15 4 0 11 12 26 -14
12 Apollon Pontou Apollon Pontou 8 14 2 2 10 7 22 -15
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation
04/02/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Καλλιθέα Καλλιθέα 36 16 11 3 2 23 10 13
2 Χανιά Χανιά 30 16 9 3 4 28 12 16
3 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 29 16 9 2 5 14 13 1
4 Ιωνικός Ιωνικός 28 16 8 4 4 28 18 10
5 Καλαμάτα Καλαμάτα 25 16 7 4 5 22 13 9
6 Διαγόρας Διαγόρας 22 16 7 1 8 16 21 -5
7 Αιγάλεω Αιγάλεω 17 16 5 2 9 11 20 -9
8 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 15 16 6 7 3 24 15 9
9 Γιούχτας Γιούχτας 15 16 3 6 7 15 20 -5
10 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 14 16 4 2 10 12 27 -15
11 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 13 16 2 7 7 15 22 -7
12 Τηλυκράτης Τηλυκράτης 12 16 3 3 10 12 29 -17
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr