Ποδόσφαιρο

Α' Αργεντινής: Η ευκαιρία της Μπόκα και τα γκολ

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2024 - 11:00

Πλούσιο το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα Κόπα ντε λα Λίγκα της Αργεντινής, με το κουπόνι να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις και το στοιχηματικό ενδιαφέρον να στρέφεται στην έξοδο της Μπόκα Τζούνιορς, που αναζητά την πρώτη της νίκη.

Α' Αργεντινής: Η ευκαιρία της Μπόκα και τα γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Αργεντινής.

ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΛΑΝΟΥΣ

Η Γοδόι Κρουζ μεσοβδόμαδα βρέθηκε στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα και κέρδισε με 0-2, ενώ στην πρεμιέρα της επικράτησε με 2-0 της Ντιφένσα. Ο Ντανιέλ Ολδρά είναι από πέρσι στον πάγκο της κι έχει κάνει καλή δουλειά. Φάνηκε από το γεγονός πως στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ έφτασε έως τα ημιτελικά των μπαράζ του τίτλου όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Πλατένσε στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 9η θέση. Στο τελευταίο της φιλικό ηττήθηκε 1-0 από την Ρασίνγκ. Δεν αναφέρθηκαν απουσίες.

Η Λανούς δεν ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Νιούελς για να δεχθεί δύο γκολ και να οδηγηθεί σε ήττα. Μάλλον έμεινε στην μεγάλη νίκη της πρεμιέρας στο ντέρμπι με την Σαν Λορέντσο, όπου ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Μπου έβαλε και τα δύο γκολ. Πέρσι τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Αντίθετα στο πρωτάθλημα ήταν εξαιρετική με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 4η θέση. Ο Ρικάρντο Ζιελίνσκι παρέμεινε στον πάγκο της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γοδόι Κρουζ εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Δείχνει πολύ σοβαρό πρόσωπο και ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ. Η Λανούς αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και γι’ αυτό θα στηρίξουμε τον άσο σε απόδοση 2,10.

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Σαν Λορέντσο έφυγε με το 1-1 από το άντρο της Μπελγκράνο δεχόμενη πρώτη γκολ, ενώ ο αντίπαλος είχε αποβολή στο 65’, την οποία εκμεταλλεύτηκε για να ισοφαρίσει στο 69’. Προηγήθηκε η ήττα στο ντέρμπι με την Λανούς που έφερε αντιδράσεις για την εικόνα της,. Πέρσι στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ δεν έδειξε ενδιαφέρον. Αλλά στο πρωτάθλημα έκανε εξαιρετική πορεία και τερμάτισε στην 3η θέση. Ο Ινσούα είναι από πέρσι στον πάγκο της και τόνισε πως θα δείξουν άμεσα το πραγματικό τους πρόσωπο.

Η Ουνιόν μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε την Εστουδιάντες και στην πρεμιέρα της πέτυχε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Ρασίνγκ. Θέλει να δείξει κάτι καλύτερο φέτος καθώς πέρσι βρέθηκε μπλεγμένη αναφορικά με την παραμονή της και την γλίτωσε στο φινάλε, αναφορικά με το πρωτάθλημα, ενώ στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ δεν έδειξε προσοχή. Ο Κίλι Γκονζάλες παραμένει στην τεχνική ηγεσία κι ενώ πέρσι ανέλαβε σε δύσκολη στιγμή και διόρθωσε πολλά πράγματα. Θέλει να μεγαλώσει την απόσταση με τις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει νίκη η Σαν Λορέντσο, η οποία έχει προβληματίσει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά έρχεται με έναν σημαντικό βαθμό εκτός έδρας. Η Ουνιόν είναι σκληρή ομάδα και τα παιχνίδια της κρίνονται στο γκολ. Μπορεί αμφότερες να δίνουν βάση στην άμυνα, αλλά όταν το Over 1,5 προσφέρεται στο 1,78 αξίζει το ποντάρισμα.

ΤΙΓΚΡΕ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Απογοήτευσε η Τίγκρε στην εξόρμηση με την Ρασίνγκ σε ένα από τα τοπικά ντέρμπι του Μπουένος Άιρες. Δέχθηκε τρία γκολ με κάτω τα χέρια και πάει προβληματισμένη σε μια δύσκολη αναμέτρηση όπως αυτή με την Μπόκα. Πέρσι στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις του ομίλους της και στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσε στην 16η θέση. Ο Νέστορ Γκοροσίτο είναι από φέτος στην τεχνική της ηγεσία κι έχει δύσκολη δουλειά. Θέλει να βελτιώσει την θέση της στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού.

Η Μπόκα Τζούνιορς στην πρεμιέρα της έφερε 0-0 εκτός με την Πλατένσε σε μια δύσκολη αναμέτρηση. Μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε την Σαρμιέντο και ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Πέρσι έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος ενώ και στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ δεν έδωσε ιδιαίτερη βάση. Παράλληλα έχασε 2-1 στον τελικό του Λιμπερταδόρες από την Φλουμιένσε. Ο Ντιέγκο Μαρτίνες είναι από φέτος στον πάγκο της. Ο στόπερ Λέμα και ο μέσος Ζενόν ανάμεσα στις δυνατές μεταγραφές της. Στο τελευταίο φιλικό νίκησε 2-1 την Ταγέρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με δύο ισοπαλίες άρχισε το πρωτάθλημα η Μπόκα Τζούνιορς, αλλά δεν είναι τόσο κακή, θα μπορούσε να πάρει νίκη. Το παιχνίδι αυτό είναι η ευκαιρία της, καθώς η Τίγκρε δεν έχει σκοράρει ακόμα και ψάχνει να βρει τα πατήματά της. Θα πάρουμε το διπλό σε απόδοση 2,35.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΡΑΣΙΝΓΚ

Η Εστουδιάντες γυρίζει στην έδρα της μετά την εξόρμηση με την Ουνιόν μεσοβδόμαδα. Στην πρεμιέρα της νίκησε δύσκολα την Μπελγκράνο κι έδειξε πως θέλει δουλειά ακόμα. Ο Εντουάρντο Ντομίνγκες είναι από πέρσι στην τεχνική της ηγεσία. Πέρσι κατέκτησε το κύπελλο νικώντας 3-2 την Μπόκα στον τελικό. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην πρώτη 5άδα, αλλά στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ δεν έδωσε μεγάλη βάση! Ο αμυντικός Μέσα, ο μέσος Πέρες και ο επιθετικός Κορέα ήταν οι τρεις πολύ καλές μεταγραφές της.

Η Ρασίνγκ ήταν επιβλητική απέναντι στην Τίγκρε για να της βάλει τρία γκολ και να πάρει τη νίκη. Έτσι έβγαλε και αντίδραση για την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας με 1-0 από την Ουνιόν, η οποία έφερε γκρίνια. Ο Γκουστάβο Κόστας είναι από φέτος στον πάγκο της. Πέρσι στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της αλλά στα μπαράζ του τίτλου αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ροζάριο στα προημιτελικά. Καλές οι μεταγραφές των Ζουκουλίνι (μέσος), Σάλας (επιθετικός), Σολάρι (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και έχουν χτίσει ψυχολογία από τις θετικές τους εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Η Εστουδιάντες έχει το απόλυτο και η Ρασίνγκ προέρχεται από την πρώτη της νίκη, όπου παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο. Προτιμότερη επιλογή το Goal/Goal (2,00) σε τιμές διπλασιασμού.

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ

Η Μπάνφιλντ έφυγε με το 0-0 από το άντρο της Ροζάριο σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προηγήθηκε η ήττα της πρεμιέρας από την Ουρακάν. Το θέμα είναι πως δεν σκόραρε σε αυτά τα δύο πρώτα ματς και καλείται να βρει λύσεις στην αναμέτρηση με την Ινστιτούτο. Ο Φαλσιόνι παρέμεινε στον πάγκο της ενώ στο πρωτάθλημα απέφυγε στο φινάλε τις τελευταίες θέσεις. Στο περσινό Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ βρέθηκε στα μπαράζ του τίτλου αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά στα πέναλτι από την Γοδόι Κρουζ.

Εντυπωσιακή ήταν η Ινστιτούτο κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν, όπου της έβαλε τρία γκολ, με τα δύο πρώτα να τα σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο. Στην πρεμιέρα της που ήταν και αυτή εντός έφερε 0-0 με την Ριένστρα. Η ομάδα του Ντιέγκο Νταμπόβε, που είναι από πέρσι στον πάγκο της, έκανε δυνατό ξεκίνημα και υπάρχει αισιοδοξία για την συνέχεια. Πέρσι δεν βρέθηκε στα μπαράζ του τίτλου στο Κόπα Λιγκα Προφεσιονάλ ενώ απογοήτευσε στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της φιλικό έφερε 1-1 με την Σεντράλ Κόρδοβα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τον πρώτο της βαθμό προέρχεται η Μπάνφιλντ, που συνεχίζει την παράδοση με τα χαμηλά σκορ. Η Κόρδοβα έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, έχοντας ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Έχει ρίσκο να επιλέξουμε σημείο στο παιχνίδι αυτό, αλλά το Over 1,5 στο 1,80 είναι προκλητικό, αν και οι δύο ομάδες σπάνια ανοίγονται.

Βαθμολογία -

05/02/2024Liga Profesional Argentina
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Newells Old Boys Newells Old Boys 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Ροζάριο Σέντραλ Ροζάριο Σέντραλ 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Tigre Tigre 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Αρχεντίνος Τζούνιορς Αρχεντίνος Τζούνιορς 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Ατλέτικο Λανούς Ατλέτικο Λανούς 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Μπάνφιλντ Μπάνφιλντ 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Χιμνάσια Εσγκρίμα Χιμνάσια Εσγκρίμα 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Βελέζ Σάρσφιλντ Βελέζ Σάρσφιλντ 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Σαν Λορέντσο ντε Αλμάγκρο Σαν Λορέντσο ντε Αλμάγκρο 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Ιντεπεντιέντε Ιντεπεντιέντε 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Ρασίνγκ Κλουμπ Ρασίνγκ Κλουμπ 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Huracan Huracan 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Εστουδιάντες ντε λα Πλάτα Εστουδιάντες ντε λα Πλάτα 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Ρίβερ Πλέιτ Ρίβερ Πλέιτ 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Μπόκα Τζούνιορς Μπόκα Τζούνιορς 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Μπελγράνο Μπελγράνο 0 0 0 0 0 0 0 0
17 Ούνιον Σάντα Φε Ούνιον Σάντα Φε 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Γοδόι Κρουζ Γοδόι Κρουζ 0 0 0 0 0 0 0 0
19 Ταγιέρες Ταγιέρες 0 0 0 0 0 0 0 0
20 Atletico Tucuman Atletico Tucuman 0 0 0 0 0 0 0 0
21 Ντεφένσα Χουστίσια Ντεφένσα Χουστίσια 0 0 0 0 0 0 0 0
22 Ιντεπ. Ριβαντάβια Ιντεπ. Ριβαντάβια 0 0 0 0 0 0 0 0
23 Ινστ. Κόρδοβα Ινστ. Κόρδοβα 0 0 0 0 0 0 0 0
24 Πλατένσε (Αργ.) Πλατένσε (Αργ.) 0 0 0 0 0 0 0 0
25 Σαρμιέντο Σαρμιέντο 0 0 0 0 0 0 0 0
27 Deportivo Riestra Deportivo Riestra 0 0 0 0 0 0 0 0
28 Μπαράκας Σέντραλ Μπαράκας Σέντραλ 0 0 0 0 0 0 0 0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr