Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Επαναληπτικοί αγώνες με γκολ!

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024 - 00:01

Οι έδρες δείχνουν να παίζουν ρόλο σε αυτή τη φάση του κυπέλλου και να δίνουν τη κατάλληλη ώθηση για τη πρόκριση. 

Κύπελλο Αγγλίας: Επαναληπτικοί αγώνες με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του FA Cup.

Αποτελέσματα πρώτων παιχνιδιών 1-1.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Η Κόβεντρι προηγήθηκε στο Νόριτς για την Τσάμπιονσιπ, αλλά έμεινε με δέκα και έχασε 2-1, βγαίνοντας από την εξάδα και επιστρέφοντας στις ήττες μετά από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, πληρώνει γκολ – γκολ οκτώ σερί ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εντός έχει μόνο μία ήττα στη σεζόν και αυτή πριν από εννέα αγώνες. Δεν έχει προχωρήσει πάνω από τον τέταρτο γύρο Κυπέλλου πέντε χρόνια, αλλά δεν έχει ήττα εντός από Σέφιλντ Γουένσντεϊ από το 1995. Εκτός ο πολύτιμος μέσος Σέιφ, τιμωρημένος ο μπακ Κίτσινγκ.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Η Γουένσντεϊ συνετρίβη με 4-0 στην έδρα της Χάντερσφιλντ και είναι προτελευταία στην Τσάμπιονσιπ, ενώ είναι χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, μπορεί όμως να παίξει πιο ελεύθερα στο Κύπελλο, αν και έχει αποκλειστεί τρεις συνεχόμενες χρονιές με εκτός έδρας ήττα χωρίς να σκοράρει. Έχει κερδίσει μόνο δύο ματς εκτός έδρας φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, αμφότερα με 1-0. Εκτός ο μπακ Αϊόρφα και ο μέσος Πάτερσον, αμφίβολος ο μπακ Ντελγκάδο, ο μέσος Χέντρικ και ο δεύτερος σκόρερ, Γουίντας.

EKTIMHΣΗ: Θεωρούμε πως η Κόβεντρι εντός έδρας έχει το προβάδισμα, εξού και οι αποδόσεις του άσου τόσο χαμηλά. Εμείς θα ποντάρουμε στο να σκοράρει δύο γκολ. Kόβεντρι over 1.5 γκολ (1.60).

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΛΙΝΤΣ

Η Πλίμουθ κέρδισε 1-0 στην έδρα της Σουόνσι και έχει δύο σερί νίκες στην Τσάμπιονσιπ, ενώ είναι αήττητη σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με μία ήττα στα τελευταία 11 (6 ισοπαλίες). Η ομάδα του Ίαν Φόστερ, είναι δυνατή στο γήπεδό της, με συνολικό αήττητο εννέα αγώνων, στους οποίους σκόραρε πάντα τουλάχιστον δύο φορές. Έχει πολλά χρόνια να προχωρήσει στο Κύπελλο, τελευταία πρόκριση από τον τέταρτο γύρο, το 2006-07. Αμφίβολοι Κούπερ (τερμ.), Έντουαρντς, Σκαρ, Ίρλι (μπακ), Χάουτον (μέσος) και Μπούντου (επιθετικός), δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής Ντεβάιν, Φόρσο, Γιαμπί (μέσοι).

Η Λιντς κέρδισε 1-0 στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι και συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες στην Τσάμπιονσιπ, ενώ είναι αήττητη σε επτά σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με έξι νίκες, διάστημα στο οποίο έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, έχει κερδίσει και στα τελευταία τρία ταξίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει ήδη ένα διπλό φέτος στο Κύπελλο. Τελευταία ήττα στην έδρα της Πλίμουθ, ήταν το 1989, κέρδισε την τελευταία φορά που έπαιξε εκεί, το 2006. Λείπουν Ντάρλοου (αναπλ. τερμ.), Στράουκ, Ντάλας (μπακ), Τζέιμς (δεύτερος σκόρερ).

EKTIMHΣΗ: Η Λιντς θέλει τη πρόκριση αλλά μέσα στην έδρα της Πλίμουθ τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Μέσα στο σπίτι της είναι αήττητη τους τελευταίους 9 αγώνες. Goal/goal (1.57).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Σαουθάμπτον πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ρόδεραμ, για την τρίτη σερί νίκη Τσάμπιονσιπ, που την έφερε σε θέση απ’ ευθείας ανόδου στη βαθμολογία. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, τρέχει εντυπωσιακό αήττητο 23 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σκοράρει σε 24 σερί παιχνίδια και έχει μείνει χωρίς γκολ μόνο δύο φορές φέτος. Εντός έδρας είναι αήττητη σε 11 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων κέρδισε τα 10, τα εννέα από αυτά μάλιστα συνεχόμενα. Εκτός οι μπακ Μπρι, Λαριός και οι μέσοι Αρίμπο, Στιούαρτ, Σουλεμάνα.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Η Γουότφορντ, έκανε κακή εμφάνιση εντός έδρας με την Κάρντιφ για την Τσάμπιονσιπ και έχασε 1-0, γνωρίζοντας την ήττα μετά από πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, αντιμετωπίζει στο Κύπελλο μία ανταγωνίστρια για τα πλέι – οφ πρωταθλήματος και θέλει να στείλει μήνυμα. Μακριά από την έδρα της, δεν έχει ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (1 ήττα σε 11). Ωστόσο, έχει ισοπαλίες σε δύο σερί ταξίδια, αλλά και σε τρία από τα τελευταία τέσσερα. Εκτός ο μπακ Ενγκακιά, αμφίβολος ο μέσος Καγιέμπε.

EKTIMHΣΗ: Αν και η διαφορά τους είναι μια κατηγορία, οι Άγιοι έχουν την ποιότητα για να πάρουν τη νίκη. Μέσα στην έδρα τους παρουσιάζονται αρκετά δυνατοί και αποτελεσματικοί. 1 & over 1.5 (1.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr