Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη, από θέση φαβορί!

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024 - 00:54

Η Λεβερκούζεν θέλει να συνεχίσει τις εκπληκτικές της εμφανίσεις και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου, όντας το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. 

Κύπελλο Γερμανίας: Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη, από θέση φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη.

(21:45), Κωδ. ΟΠΑΠ 864

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Λεβερκούζεν

Στο πρωτάθλημα παραμένει πρώτη στην βαθμολογία μετά την άνετη επικράτηση με 2-0 στην έδρα της Ντάρμσταντ. Έγραψε ιστορία με τη Ντάρμσταντ καθώς για πρώτη φορά έμεινε αήττητη για 29ο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Στο γήπεδό της είναι αήττητη στους τελευταίους δεκαέξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (12-4-0).

Αγωνιστικά νέα

Ο Παλάσιος (22 ματς/5 γκολ/2 ασίστ) άρχισε προπονήσεις με στόχο να είναι έτοιμος με την Μπάγερν. Δεν θα παίξει στο ματς. Εκτός είναι ο βασικός φορ Μπόνιφεϊς (23 ματς/16 γκολ/8 ασίστ). Στο κύπελλο Εθνών Αφρικής ο βασικός στόπερ Κοσουνού.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Στουτγκάρδη

Εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ στο πρωτάθλημα την οποία νίκησε με 3-1. Από τις ομάδες που πληγώθηκαν αρκετά με τις απουσίες λόγω Ασιατικού κυπέλλου και Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Δεν έχει ισοπαλία εκτός έδρας στις τελευταίες δεκατρείς αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις (7/0/6).

Αγωνιστικά νέα

Η άσχημη είδηση είναι ο σοβαρός τραυματισμός του βασικού στόπερ Ζαγκαντού που μένει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Στο Ασιατικό κύπελλο ο βασικός στόπερ Ίτο και ο μέσο-επιθετικός Τζονγκ. Στο κύπελλο εθνών Αφρικής παραμένει ο μέσο-επιθετικός Σίλας αλλά επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Γκιρασί.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.58 4.15 5 2.37 1.54 1.52 2.4 1.58 2.2 1.15 1.2 2.27
Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη / Εκτίμηση

Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι που δείχνουν έτοιμοι για όλα τη φετινή χρονιά. Το θέμα είναι κατά πόσο θα επικεντρωθούν στη διοργάνωση αυτή ή αν θέλουν διακαώς το πρωτάθλημα. Πάντως με τη Μπάγερν εκτός διοργάνωσης, είναι το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση. 1 (1.70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr