Ποδόσφαιρο

Kύπελλο Τουρκίας: Mε τα φαβορί!

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024 - 10:48

Η αυλαία της φάσης των "16" για το Κύπελλο Τουρκίας ανοίγει σήμερα με δυο αναμετρήσεις φωτιά που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον στο κουπόνι του στοιχήματος. 

Kύπελλο Τουρκίας: Mε τα φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Τουρκίας.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ-ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ

Η Καραγκιουμρούκ αξιοποίησε το πρόγραμμα και την έδρα και έφθασε στην φάση των «16». Παράλληλα δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, εκεί είναι το ενδιαφέρον και το Κύπελλο αποτελεί παράπλευρη πολυτέλεια για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Κλασική ομάδα έδρας, στο κλουβί στην Πόλη τα πάει περίφημα, αλλά στις εξόδους δυσκολεύεται πολύ να πάρει αποτέλεσμα, Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία, δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ. Αναμένεται ροτέισον στην ενδεκάδα.

Η Σαμσούνσπορ είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει την παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν της λείπει η επιθυμία για να πάει μακριά και στο Κύπελλο. Το έδειξε και στον προηγούμενο γύρο όταν πέρασε έπειτα από μάχη από την έδρα της ισχυρής Αλάνια, το ίδιο σκοπεύει να κάνει και με την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη Η ομάδα από την Σαμσούντα επιλέγει χαμηλό ρυθμό στα παιχνίδια της και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Έτρεχε αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, αλλά στην τελευταία αναμέτρηση ηττήθηκε δίκαια από την πανίσχυρη Γαλατά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες μάχονται στις χαμηλές θέσεις του πρωταθλήματος, ενώ έχουν σαν προτεραιότητα την παραμονή τους στην κατηγορία. Το Κύπελλο έρχεται σε μια φάση που δεν φαίνεται να τους διευκολύνει να πάνε μακριά. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια ταξίδεψαν με πολλές απουσίες οπότε αξίζει να κινηθούμε στον 1 σε απόδοση 2.09!

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΜΠΑΝΤΙΡΜΑΣΠΟΡ

Η Γαλατά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πηγαίνει με τέρμα τα γκάζια σε όλες τις διοργανώσεις. Ευνόητη επιδίωξη η κατάκτηση του νταμπλ, το έδειξε και στον προηγούμενο γύρο όπου παρατάχθηκε με αρκετούς βασικούς, το ίδιο αναμένεται να κάνει και τώρα. Φουλ επιθετική ομάδα, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας πέντε νίκες στο πρωτάθλημα και σκοράρει με άνεση, αλλά δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ήταν απόλυτα σοβαρή στο ματς με τη συμπολίτισσα Ουμρανίγεσπορ την οποία συνέτριψε με 4-1 έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση.

Η Μπαντίρμασπορ είναι μια ποιοτική ομάδα για τα δεδομένα της δεύτερης κατηγορίας και έχει στόχο να συμμετάσχει στα πλέι οφ για την άνοδο όπου άλλωστε βρίσκεται και τώρα. Εννοείται πως δεν τρέφει φιλοδοξίες για να αποκλείσει το μεγαθήριο της Γαλατά αλλά θα κοιτάξει να απολαύσει την αναμέτρηση η ομάδα από τον Μαρμαρά. Η αναμέτρηση αυτή δεν την βρίσκει στο καλύτερο δυνατό τάιμινγκ από τη στιγμή που μετρά μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Σταθερά αξιόπιστη στην έδρα της, δυσκολεύεται περισσότερο στις εξόδους, συνήχθης ανεβαίνουν ψηλά τα σκορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη ομάδα η Γαλατά η οποία πηγαίνει φουλ τόσο για το Πρωτάθλημα, όσο και για το Κύπελλο. Δεν αναμένεται να συναντήσει αντίσταση κόντρα στην αντίπαλό της. Οι αποδόσεις για τον άσο είναι πολύ χαμηλές γι' αυτό και εμείς θα κινηθούμε με τον 1/1 σε απόδοση 1.57.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr