Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπρίστολ Σίτι, με το μυαλό αλλού!

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 00:53

Η Νότιγχαμ έχει την ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου, εκμεταλλευόμενη την έδρα της σήμερα.

Κύπελλο Αγγλίας: Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπρίστολ Σίτι, με το μυαλό αλλού!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπρίστολ Σίτι.

(21:45), ΚΩΔ ΟΠΑΠ: 899

Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ βρέθηκε πίσω στο Μπόρνμουθ για το πρωτάθλημα, αλλά πήρε πολύτιμη ισοπαλία με 1-1, ωστόσο δεν έχει νίκη τέσσερα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με εναλλαγή ήττας - ισοπαλίας. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έχει πρόβλημα πίσω, με μόνο μία ανέπαφη εστία στα τελευταία 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Aγωνιστικά νέα

Εντός έδρας έχει μόνο δύο νίκες σε 12 ματς, αλλά ήταν κόντρα στις δυνατές Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γ. Εκτός οι μπακ Έινα, Μπολί, Οριέ, οι μέσοι Σανγκαρέ, Κουγιατέ και ο επιθετικός Οριγκί, αμφίβολος ο αρχισκόρερ Γουντ.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Μπρίστολ Σίτι

Η Μπρίστολ Σίτι, δεν διανύει διάστημα φόρμας, καθώς έχασε 1-0 από τη Λιντς εντός στην Τσάμπιονσιπ και παραμένει μακριά από τον στόχο των πλέι – οφ, ενώ από τα τελευταία εννέα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχει κερδίσει μόνο το ένα. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, έχει πληρώσει το under 2.5 γκολ σε οκτώ από αυτά τα εννέα παιχνίδια.

Aγωνιστικά νέα

Εκτός έδρας έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά σε πέντε από αυτά ήταν ισόπαλη. Εκτός ο μπακ Άτκινσον και οι μέσοι Νέισμιθ, Σάικς, Μπεναρούς, Toυάιν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.6 3.8 5.35 1.74 2 1.27 3.6 1.98 1.74 1.13 1.23 2.25
Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπρίστολ Σίτι / Εκτίμηση

Η Νότιγχαμ έχει τον πρώτο λόγο, αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Το θέμα είναι πόσο συγκεντρωμένη και προσηλωμένη θα είναι στο κύπελλο σήμερα. Έχει και τα αμυντικά της θεματάκια. Goal/goal (1.88).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr