Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Άστον Βίλα - Τσέλσι, "χωριάτες" για πρόκριση!

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 00:04

Η Άστον Βίλα έχει τρομερές ικανότητες μέσα στην έδρα της και μπορεί να διεκδικήσει στα ίσια τη πρόκριση, απέναντι στη χαμένη Τσέλσι. 

Κύπελλο Αγγλίας: Άστον Βίλα - Τσέλσι,

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Άστον Βίλα - Τσέλσι.

22:00, ΚΩΔ ΟΠΑΠ: 906

Άστον Βίλα

Η Βίλα επέστρεψε στις νίκες Πρέμιερ Λιγκ με 5-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μπαίνοντας τετράδα, όμως έχει σκαμπανεβάσματα, με μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, έχει σε μεγάλη φόρμα τον επιθετικό Ουότκινς, που ξεπέρασε διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ στη σεζόν.

Αγωνιστικά νέα

Οκτώ χρόνια δεν έχει περάσει τον τέταρτο γύρο Κυπέλλου, ενώ μετρά πέντε σερί εντός έδρας ήττες στον θεσμό, με τελευταία νίκη το 2016. Εκτός ο μπακ Μινγκς, ο μέσος Μπουενδία και ο επιθετικός Ντουράν, αμφίβολοι Τόρες, Ντιν (μπακ), Τζανιόλο (μέσος).

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Τσέλσι

Η Τσέλσι, υπέστη οδυνηρή ήττα με 4-2 εντός από τη Γουλβς στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει χάσει δύο σερί παιχνίδια, δεχόμενη από τέσσερα γκολ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, θέλει οπωσδήποτε να διεκδικήσει το Κύπελλο, καθώς αποτελεί τον μοναδικό δρόμο για Ευρώπη. Εκτός έδρας όμως, έχει χάσει έξι από τα επτά τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχει πληρώσει γκολ – γκολ έξι σερί παιχνίδια για το Κύπελλο. Εκτός Σάντσεθ (βασικός γκολκίπερ), οι μπακ Τζέιμς, Φοφανά, Κουκουρέγια και oι μέσοι Λάβια, Ουγκοτσούκβου. Αμφίβολοι οι μπακ Κόλγουιλ, Τσάλομπα και ο Τζάκσον (επιθετικός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 3.95 3.25 2.57 1.47 1.61 2.22 1.38 2.75 1.34 1.25 1.75
Άστον Βίλα - Τσέλσι / Εκτίμηση

Εντός έδρας η Άστον Βίλα είναι πολύ ικανή. Με την εικόνα που έχει η Τσέλσι ξανά, μπορεί να χτυπήσει την πρόκριση στα ίσια. Σε πολύ καλές τιμές ο άσος, αλλά θα πάμε με κάτι παρεμφερή. Πρόκριση Άστον Βίλα (1.62).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr