Ποδόσφαιρο

Γ' Γερμανίας: Ουντερχάκινγκ - Χάλεσερ, ευχέρεια στο γκολ!

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 00:14

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της 3ης εθνικής κατηγορίας της Γερμανίας. 

Γ' Γερμανίας: Ουντερχάκινγκ - Χάλεσερ, ευχέρεια στο γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουντερχάκινγκ - Χάλεσερ.

(20:00), Κωδ. ΟΠΑΠ 890

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Ουντερχάκινγκ

Με καλή εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε την ακίνδυνη Βερλ. Στην μέση της βαθμολογίας δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος. Στο γήπεδό της έχει νικήσει σε δύο σερί ματς με το ίδιο σκορ 1-0. Για τον κόουτς Ούντερμπεργκερ είναι θετικό ότι επιστρέφει ο μπακ Σβαμπλ (15 ματς/3 ασίστ) από τιμωρία. Θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ο αρχηγός και βασικός μέσος Βελτσμουλερ (14 ματς/1 ασίστ). Μόνιμα εκτός ο στόπερ Όμπερμαϊερ (5 ματς) και ο μπακ Μπάουερ (6 ματς). Τιμωρημένος ο μέσος Βέστερμαϊερ (20 ματς).

Χάλεσερ

Έκλεψε την ισοπαλία με ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις απέναντι στην ανώτερη Σάντχαουζεν. Κρίσιμο ματς ακολουθεί για την ομάδα του Σρέτο Ρίστιτς η οποία συνεχίζει την μάχη για την παραμονή. Μετράει οκτώ συνεχόμενα Goal/Goal στο πρωτάθλημα και δεκαπέντε στα τελευταία δεκαέξι ματς. Σημαντική, νέα απώλεια, ο στόπερ Λάντγκραφ (13 ματς/1 γκολ) και ο τιμωρημένος στόπερ Λοφολόμο (13 ματς/3 γκολ/1 ασίστ). Ήδη αρκετά περιορισμένες οι λύσεις για τον κόουτς Ρίστιτς με τους Αγιάνι, Μπάουμγκαρτ, Μπολίκι, Κρόσθγουεϊτ, Χάζενχουτλ, Βέγκμαν και Ζιελενέτσκι εκτός αγώνων.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.15 3.4 2.9 2.12 1.61 1.44 2.5 1.52 2.27 1.32 1.24 1.57
Ουντερχάκινγκ - Χάλεσερ / Εκτίμηση

H φιλοξενούμενη αρέσκεται σε ανοιχτά και παιχνίδι τα οποία έχουν πολλά γκολ. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι πολύ δυνατοί και σίγουρα θα σκοράρουν. Goal/goal (1.60).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr