Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τουρκίας: Πληρώνουν τα φαβορί!

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 09:34

Η φάση των "16" στο Κύπελλο Τουρκίας συνεχίζεται με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που... αξίζουν ποντάρισμα στο κουπόνι του στοιχήματος.

Κύπελλο Τουρκίας: Πληρώνουν τα φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Τουρκίας.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Η Σίβασπορ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής στην Τουρκία που θέλει να προχωρήσει και στο Κύπελλο. Το έδειξε και στις προηγούμενες αναμετρήσεις όπου αγωνίστηκε με βασικό σχήμα, αξιοποίησε την έδρα και τις κληρώσεις. Το ίδιο σκοπεύει και τώρα, έχει την ευκαιρία να περάσει στον προημιτελικό. Το τελευταίο διάστημα έχει δέσει η άμυνα και έτσι αποκτά ένα ακόμα όπλο προκειμένου να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης. Δεν δέχθηκε γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις

Η Κόνιασπορ δίνει μάχη επιβίωσης στην Τουρκική Λίγκα και το τελευταίο που την απασχολεί στην δεδομένη χρονική συγκυρία είναι το Κύπελλο Δίχως νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς ο αποκαρδιωτικός απολογισμός που την έριξε στην διακεκαυμένη ζώνη, αναμένεται εκτενές ροτέισον στο Κύπελλο για να πάρουν ανάσες βασικοί παίκτες. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για τους πράσινους είναι η εμμονή στην ισοπαλία. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς στην Λίγκα έληξαν ισόπαλα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ανεβασμένη Σίβασπορ υποδέχεται την Κόνιασπορ που προβληματίζει. Οι γηπεδούχοι δεν αποτελούν ομάδα φόβητρο όμως πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, ενώ επίσης έχουν κάνει γνωστό πως κοιτούν καθαρά τη διοργάνωση. Στον δρόμο τους έρχεται μια ομάδα που παλεύει να κρατηθεί στην κατηγορία και δεν δίνει βάση στο Κύπελλο. Αξίζει ο 1 σε απόδοση 2.07

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΧΑΤΑΓΙΑΣΠΟΡ

Η Μπασάκσεχιρ είναι μια ομάδα με ποιότητα και δυναμική που στο πρωτάθλημα δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε η σεζόν οπότε προσοχή στρέφεται πλέον στο Κύπελλο. Διέξοδος επιτυχίας την οποία επιζητούν οι οράνιε και θα παραταχθούν με βασικό σχήμα. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης στηρίζεται στην αξιόπιστη επιθετική λειτουργία, δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά είχε θέματα στο να κρατήσει καθαρή εστία. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Η Χατάι τα πηγαίνει βάση προγράμματος στην Λίγκα όπου εξαρχής ο στόχος ήταν η ανταγωνιστική πορεία μακριά από περιπέτειες Το ίδιο συμβαίνει και στο Κύπελλο όπου με αξιοθαύμαστη σοβαρότητα αλλά και βασικά σχήματα προχωρά και θα επιδιώξει να κάνει και τώρα την υπέρβαση στην Κωνσταντινούπολη. Ομάδα που στηρίζεται περισσότερο στην δύναμη της έδρας, δεν είναι τόσο αποτελεσματική στις εξόδους, αυτό το σημείο θέλει να βελτιώσει για έξτρα επιτυχίες. Μπροστά σκοράρει με συνέπεια, Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο μαχητικές ομάδες. Από τη μια οι γηπεδούχοι που προσπαθούν να σώσουν τη χρονιά μέσω της διάκρισης από το Κύπελλο και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που με σοβαρότητα αντιμετωπίζουν τόσο τη λίγκα όσο και αυτόν το θεσμό. Και οι δύο σκοράρουν οπότε θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.72 καθώς είναι μια αναμέτρηση που θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν αμφότερες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Γκαζιαντέπ είναι μια μικρομεσαία ομάδα που δίνει την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Παραμένει στην ζώνη υποβιβασμού και στην παρούσα χρονική συγκυρία, το Κύπελλο αποτελεί αχρείαστη πολυτέλεια. Προχώρησε δίχως να ενθουσιάσει κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους. Ομάδα που σκοράρει με συνέπεια, αλλά έχει άλυτα θέματα στην αμυντική λειτουργία και δεν την αφήνουν να σηκώσει κεφάλι. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δίχως νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Η Φενέρ και στη φετινή περίοδο τα δίνει όλα για τα πάρει όλα. Πρώτη στο πρωτάθλημα σε μια συγκλονιστική μάχη σώμα με σώμα που μαίνεται με την Γαλατά ενώ φυσικά στοχεύει για κερασάκι στην τούρτα και στο Κύπελλο. Απόλυτα σοβαρή μέχρι στιγμής στη διοργάνωση δεν πρόκειται να πάει χαλαρή στην αναμέτρηση με την Γκαζιαντέπ. Σε σούπερ κατάσταση στην Λίγκα, όπου μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Πολύ εύκολο πέρασμα και από την επικίνδυνη έδρα της Αντάλια με 2-0, νοκ άουτ οι στόπερ Μπεκάο, Πέρες και ο δεξιός μπακ Μπράιτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη αναμέτρηση για την Γκαζιαντέπ που πρωταρχικός της στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι δεν χαλούν δυνάμεις για στο Κύπελλο πόσο δε μάλλον όταν αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε που φέτον τα δίνει όλα για να τα κατακτήσει όλα. Δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα και όπως όλα δείχνουν θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. 2/2 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr