Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Σααρμπρίκεν - Γκλάντμπαχ, Αμφίρροπο ματς με... γκολ

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 10:06

Η φάση των "8" στο Κύπελλο Γερμανίας κλείνει με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σααρμπρίκεν και Γκλάντμπαχ που θα διαμορφώσει τους "4" που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. 

Κύπελλο Γερμανίας: Σααρμπρίκεν - Γκλάντμπαχ, Αμφίρροπο ματς με... γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σααρμπρίκεν - Γκλάντμπαχ.

Κωδ ΟΠΑΠ 902, 21:45

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Σααρμπρίκεν

Έρχεται από δίκαιη ισοπαλία στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας με τη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ παίζοντας 80 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα. Επιεικώς μέτρια σεζόν στο πρωτάθλημα αλλά στο κύπελλο έχει ήδη αποκλείσει Καρλσρούη, Μπάγερν Μονάχου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Φυσικά ικανή για την πρόκριση, το έχει δείξει.

Επιστρέφουν στην αποστολή οι Ουαφέρο (κεντρικός αμυντικός), Ριτσούτο (δεξιός μπακ), Μπιάντα (επιθετικός μέσος) οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στο ματς πρωταθλήματος. Απουσιάζει δεδομένα ο κεντρικός αμυντικός Μπέκερ (15 ματς/2 γκολ). Εκτός και ο φορ Γιάκομπ (7 ματς/3 γκολ).

Γκλάντμπαχ

Έχασε δίκαια στο Μόναχο από την Μπάγερν με 3-1. Η ομάδα του Γκεράρντο Σεοάνε άργησε να μάθει τον προπονητή της και αυτός από την πλευρά του σπάνια έχει διαθέσιμη την καλύτερη ενδεκάδα του. Η Μπορούσια είναι ικανή για όλα αλλά σίγουρα της αρέσει η επίθεση. Αυτή τη στιγμή δεν έχει νίκη εκτός για έξι ματς (0/2/4).

Ο βασικός τερματοφύλακας Όμλιν άρχισε προπονήσεις αλλά παραμένει εκτός μάχης. Αποκλείστηκε η Ιαπωνία αλλά είναι αμφίβολο ότι θα προλάβει το παιχνίδι ο στόπερ Ιτακούρα. Λόγω τραυματισμού εκτός ο επιθετικός Τσβάντσαρα (16 ματς/6 γκολ/2 ασίστ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.35 3.8 1.72 2.17 1.64 1.45 2.6 1.62 2.15 2.02 1.24 1.19
Σααρμπρίκεν - Γκλάντμπαχ / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι από την τρίτη κατηγορία διανύουν μια μέτρια σεζόν στο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά στο Κύπέλλο μεταμορφώνονται έχοντας αποκλείσει μεγαθήρια. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζουν την Γκλάντμπαχ η οποία είναι πληγωμένη από απουσίες. Θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το ματς. Αξίζει το ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.65.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr