Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Ξανά με Φέγενορντ!

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 10:55

Οι Ροτερντάμερς έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην χωρίς Παυλίδη, Αλκμααρ ενώ φαβορί προσφέρεται και η Καμπούρ επί της παραπαίουσας Φιτέσε.

Κύπελλο Ολλανδίας: Ξανά με Φέγενορντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Ολλανδίας.

Μονοί προημιτελικοί Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΚΑΜΠΟΥΡ – ΦΙΤΕΣΕ (19:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 886)

Η Καμπούρ είχε ευνοϊκές κληρώσεις στο κύπελλο και τρέφει πλέον βάσιμες ελπίδες διάκρισης καθώς η φετινή Φιτέσε δεν… τρομάζει. Η ομάδα του Χενκ ντε Γιόνχ παρουσιάζεται ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας όπου προέρχεται απο εκτός έδρας ισοπαλία με την πρωτοπόρο Βίλεμ. Έχει πετύχει μάλιστα τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία, γκολ/γκολ με συνδυαστικό over τα επτά απο τα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς.Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και επιστρέφει ο βασικός μπακ Σιλά, δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο συνήθως βασικός πλάγιος αμυντικός Κασχίλι. Τρεις βασικοί (Ουλντρικες, φαν Κααμ, Κόιστρα) ταλαιπωρήθηκαν απο ίωση, έχασαν το τελευταίο ματς και δίνονται αμφίβολοι

Το Κύπελλο φαντάζει πολυτέλεια την παρούσα φάση για την Φιτέσε που πραγματοποιεί την χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών. Οι Αρνεμερς ηττήθηκαν την Κυριακή απο τη Γκο Αχέντ Ιγκλς (0-2) και συνέχισαν τις χαμηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, έχοντας παγιωθεί στην τελευταία θέση. Παραμένουν χωρίς νίκη σε τέσσερα ματς στο 2024 (πέντε συνολικά), δεν έχουν καν σκοράρει στα τρία τελευταία.Η κακοτυχία συνεχίστηκε καθώς την Κυριακή τέθηκε εκτός και ο έμπειρος μέσος φαν Χίνκελ αλλά και ο βασικός Μουλενστέιν. Δεν υπολογίζονται και οι μέσοι Τιλεμανς και Προύπερ, ξανά εκτός ο εξτρέμ Φοφανά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Φιτέσε που παραπαίει και φλερτάρει με τον υποβιβασμό. Η Καμπούρ είναι αξιόπιστη επιθετικά και μπορεί να αναστατώσει τους ήδη προβληματικούς φιλοξενούμενους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΛΚΜΑΑΡ (22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 907)

Σταθερά ανταγωνιστική παρουσιάζεται και φέτος η Φέγενορντ που συνεχίζει άλλωστε σε τρία μέτωπα. Στο πρωτάθλημα έχει παγιωθεί στην δεύτερη θέση προερχόμενη απο δύσκολο διπλό επί της Αλκμααρ, παρότι δεν είναι… συνεπής στο 2024 (2-2-0). Διάχυτη η πίστη για… κούπα στο Κύπελλο, καθώς στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Αϊντχόφεν ενώ ο Αγιαξ έχει μείνει εκτός θεσμού. Ο βασικός τερματοφύλας Μπάιλοουβ τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και εκφράζονται φόβοι για πολύμηνη απουσία. Ξανά εκτός ο χρήσιμος εξτρέμ Αλιρέζα που συνεχίζει στο Κύπελλο Ασίας, ολοκλήρωσε αντιθέτως τις υποχρεώσεις του ο αναπληρωματικός φορ Ουεντά.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Απαντήσεις μέσω κυπέλλου αναζητά – απεγνωσμένα – η Αλκμααρ. Η ΑΖ προβληματίζει και με το παραπάνω μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και η διοίκηση κάθε άλλο παρά δικαιώθηκε για την απρόσμενη απομάκρυνση του τεχνικού Πασκάλ Γιάνσεν. Την Κυριακή ηττήθηκε απο την Φέγενορντ (0-1) και μετρά πλέον πέντε ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ασίας και επιστρέφουν οι βασικότατοι Ράιαν (τερματοφύλακας) και Σουγκαβάρα (μπακ), αλλά δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας ο αρχισκόρερ Παυλίδης (20 γκολ), ενώ την δεύτερη αγωνιστική της ποινής εκτίει και ο χρήσιμος μπακ Κάσιους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς η Φέγενορντ παρουσιάζεται σταθερά ανταγωνιστική και αποτελεί άλλωστε και το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η ΑΖ προβληματίζει εσχάτως ενώ θα χρειαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον αρχισκόρερ Παυλίδη. Ο άσος από το πρώτο ημίχρονο πληρώνει στο 2.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr