Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Κλαμπ Μπριζ - Ουνιόν, πράξη 1η!

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 11:12

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες του πρώτου ημιτελικού και περιμένουμε τις δύο ομάδες να αφήσουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

Κύπελλο Βελγίου: Κλαμπ Μπριζ - Ουνιόν, πράξη 1η!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ στο Κύπελλο Βελγίου.

Πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
21:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 901
Novasports 2
Φέτος στο πρωτάθλημα: Ουνιόν – Κλαμπ Μπριζ 2-1, 5/11 και Κλαμπ Μπριζ – Ουνιόν 1-1, 26/12

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Κλαμπ Μπριζ

Η αναμέτρηση Κυπέλλου έρχεται σε… κακό φεγγάρι για την Κλαμπ Μπριζ που την Κυριακή γνώρισε την ήττα (1-2) στο ντέρμπι από την Αντβέρπ, σε ένα ματς που βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 87’! Η πρώτη ήττα μετά απο 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα δεν αναιρεί τις θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει φέτος, ούσα ανταγωνιστική εντός και εκτός συνόρων (συνεχίζει και στους “16” του Κόνφερενς Λιγκ).

“Λειψή”
Προέκυψαν προβλήματα από το ντέρμπι καθώς τραυματίστηκαν οι βασικοι Ζινκερνάγκελ (με), Βετλέσεν (μ.) και ντε Κάουπερ (μπακ). Οι δύο πρώτοι τέθηκαν νοκ άουτ ενώ ο βασικός μπακ δίνεται αμφίβολος. Δεν υπολογίζεται ο χρήσιμος μέσος Ονιεντίτκα που συνεχίζει με τη Νιγηρία στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, εκτός και ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Νούσα.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Καταιγιστικά κυλά η σεζόν για την Ουνιόν που εντυπωσιάζει εντός και εκτός συνόρων. Οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν το Σάββατο στο ντέρμπι της Γκενκ (1-0) και συνέχισαν τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα καθώς παραμένουν αήττητοι 18 αγωνιστικές, διατηρώντας έτσι απόσταση ασφαλείας απο την ουρά. Την επόμενη εβδομάδα κοντράρονται με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Με Μασίντα
Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ασίας ο βασικός στόπερ Μασίντα, δεν υπολογίζεται αντιθέτως και πάλι ο βασικός μέσος Αμανί που συνεχίζει στο Κόπα Αφρικα. Αμφίβολος δίνεται ο ενίοτε βασικός επιθετικός Ροντρίγκεζ που έχασε το τελευταίο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.57 3.25 2.52 1.77 1.92 1.28 3.3 1.7 1.98 1.44 1.28 1.42
Κλαμπ Μπριζ - Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ / Εκτίμηση

Ντέρμπι με τα… όλα του καθώς οι δύο ομάδες εντυπωσιάζουν στο πρωτάθλημα ενώ συνεχίζουν και εκτός συνόρων. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών αλλά έχει περισσότερο βάθος απο την Ουνιόν. Δεν βγαίνει άκρη, περιμένουμε μάχη υπομονής και τακτικής και θα ποντάρουμε στο under (1.90)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr