Ποδόσφαιρο

Kύπελλο Τουρκίας: Προκρίνονται τα φαβορί

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 01:20

Η φάση των "16" στο Κύπελλο Τουρκίας ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις οι νικητές των οποίων θα κλείσουν την 8αδα που θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού και αξίζουν το ποντάρισμα στο στοιχηματικό κουπόνι.

Kύπελλο Τουρκίας: Προκρίνονται τα φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Τουρκίας.

ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Η Γεντσλερμπιλιγκί θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια αλλά δεν είναι εύκολο το έργο της σε μια άκρως ανταγωνιστική δεύτερη κατηγορία. Παραμένει οριακά εκτός ζώνης των πλέι οφ στοχεύσει αντίθεση για να μπει στις θέσειςΔεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασης στη δεδομένη χρονική συγκυρία, από τη στιγμή που μετρά μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς. Χαμηλός ο ρυθμός που επιλέγει. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή.

Η Τραμπζόνσπορ βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και υποχώρησε στην τέταρτη θέση της κατάστασης στην Λίγκα. Μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα ψάχνει από κάπου να πιαστεί. Εννοείται πως το Κύπελλο με τον δεδομένο αντίπαλο αποτελεί διέξοδο επιτυχίας.Η κάκιστη αμυντική λειτουργία είναι αυτή που ταλανίζει την ομάδα από την Τραπεζούντα στη φετινή περίοδο δεν βρίσκει λύσεις, στις τέσσερις μαζεμένες ήττες δέχεται κατά μέσο όρο από τρία γκολ σε κάθε ματς και έτσι πάει στράφι η ποιότητα και η συνέχεια που έχει στο σκοράρισμα. Θα παραταχθεί με το καλύτερο δυνατό σχήμα.

EΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκεντσλερμπιρλιγκί σίγουρα θα ήθελε να βρίσκεται υψηλότερα στο πρωτάθλημα διεκδικώντας με περισσότερες αξιώσεις την άνοδο. Παρόλα αυτά έχει αποκλείσει τρεις ομάδες από την πάνω κατηγορία στο κύπελλο και θέλει να συνεχίσει τις εκπλήξεις στο θεσμό. Από την άλλη η ομάδα της Τραπεζούντας προέρχεται από 4 σερί ήττες και σίγουρα η ψυχολογία της δεν είναι στα καλύτερα της. Ευκαιρία να βρει αντίδραση μιας και είναι ανώτερη ομάδα η Τραμπζονσπορ και σε αυτό θα ποντάρουμε. Το 2 και οβερ 1.5 σε απόδοση κοντά στο 1.85 είναι δελεαστικό.

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Νοκ άουτ ματς για την φάση των 16 στο Κύπελλο Τουρκίας, Η Αντάλια είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που στέκεται ανταγωνιστικά στη φετινή περίοδο. Σταθερά στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης ενώ και το Κύπελλο αποτελεί στόχο και φυσικά δεν θα αφήσει την ευκαιρία να δώσει την μάχη με όπλο την έδρα κόντρα στη Μπεσίκτας.Στo πρωτάθλημα μετρούσε αήττητο σερί έξι αγώνων αλλά αυτό έπεσε προ ημερών κόντρα στην πανίσχυρη Φενέρ, Δεν αλλάζει η ψυχολογία στην Αντάλια που επιτίθεται και μετρά τέσσερα γκολ-γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Η Μπεσίκτας παρακολουθεί την ονομασία των Φενέρ και Γαλατά στο πρωτάθλημα από απόσταση 24 βαθμών. Αυτό που της είχε απομείνει είναι να φθάσει ως το τέλος το Κύπελλο και να σώσει την σεζόν μέσα από την κατάκτηση της Κούπας. Δύσκολη η αποστολή στην Αττάλεια, αντιμετωπίζεται με την ανάλογη σοβαρότητα, δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα.Η Μπεσίκτας προερχόταν από τρία συνεχόμενα ματς δίχως νίκη αλλά έδειξε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο στην αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ. Με καλή ψυχολογία. Σε No Goal εξελίχθηκαν και τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Νοκ άουτ οι στόπερ ΚόλεΊ, Ουζουνχάν και ο αριστερός μπακ Μαζουάκου

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολο παιχνίδι με δυο ομάδες εντελώς διαφορετικές στην σταθερότητα και στην απόδοση τους. Από τη μια η Ανταλιασπορ που έχει δείξει ποσό σκληρή και σταθερή ομάδα είναι και από την άλλη η Μπεσίκτας που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και είναι τόσο ικανή για το καλύτερο όσο και για το χειρότερο. Θα στηρίξουμε την έδρα και θα πάμε με το 1Χ και οβερ 1.5 συνδυαστικά σε απόδοση 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr