Ποδόσφαιρο

Kύπελλο Γαλλίας: Ρουέν - Μονακό, ματσάρα με γκολ και θέαμα!

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 01:33

Η Ρουέν φιλοξενεί τη Μονακό στο παιχνίδι που κλείνει τη φάση των "16" στο Κύπελλο Γαλλίας, σε μια αναμέτρηση που τραβά τα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Kύπελλο Γαλλίας: Ρουέν - Μονακό, ματσάρα με γκολ και θέαμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρουέν - Μονακό.

ΡΟΥΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ

Η Ρουέν, για την 3η κατηγορία, έχασε εντός έδρας από τις Βερσαΐλες με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20', ισοφάρισε στο 35', αλλά δέχθηκε 2ο γκολ στο 89'! Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχαν προηγηθεί έξι νίκες (η μία στα πέναλτι) και δείχνει πως βρίσκεται σε πτώση. Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αλλά είναι μακριά από τη 2η θέση, ενώ έχει πιο πολύ το νου της να μην μπλέξει σε περιπέτειες, καθώς απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

H Moνακό, στην Α' Γαλλίας, δε μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Χάβρης και έμεινε στο 1-1 εντός έδρας. Προηγήθηκε στο 63', αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα (65'). Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία. Πάντως, έχει μία ήττα σε έξι ματς και βρίσκεται σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι αλλαγές με δεδομένη και τη χαμηλή δυναμικότητας της αντιπάλου της. Εκτός είναι ο μεσοαμυντικός Καμαρά (13/0), ο αριστερός μπακ Γιάκομπς (15/1) και οι στόπερ Σαλίσου (3/0), Σίνγκο (15/1). Μακροχρόνια απουσιάζει ο αριστερός μπακ Ενρίκε (6/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρουέν θέλει να συνεχίσει τις εκπλήξεις στο θεσμό του Κυπέλλου κόντρα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί δυο κατηγορίες πάνω από εκείνη και αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες όμως το κίνητρο των γηπεδούχων για την έκπληξη και το εισιτήριο στους 8 θα δυσκολέψει τους Μονεγάσκους. Θα ποντάρουμε στο G/G και Over 2.5 σε απόδοση 2.05 μιας και περιμένουμε παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr