Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: Τα φαβορί παίρνουν την πρόκριση

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 10:20

Ολοκληρώνονται οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Πορτογαλίας, με δύο ζευγάρια που έχουν ξεκάθαρο φαβορί, καθώς οι Γκιμαράες και Μπενφίκα φαίνεται πως θα επιβεβαιώσουν τις χαμηλές αποδόσεις που τις συνοδεύουν στο κουπόνι του στοιχήματος.

Κύπελλο Πορτογαλίας: Τα φαβορί παίρνουν την πρόκριση

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Προημιτελικά Κυπέλλου Πορτογαλίας. Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Η Γκιμαράες ήταν τακτικά πειθαρχημένη απέναντι στην Πεναφιέλ για βρει ένα γκολ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, Ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας πρόκριση και θέλει να τις κάνει τρεις. Έχει έξι νίκες στα 10 τελευταία εντός για το Κύπελλο. Η ομάδα του Άλβαρο Πασέκο προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Βιζέλα για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Ήταν η 3η νίκη στα 4 τελευταία της, δείγμα του ότι έχει ανεβάσει στροφές. Αμφίβολοι οι στόπερ Τουνκάρα, Βιγιανουέβα. Χάνει την σεζόν ο εξτρέμ Ζότα.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Η Ζιλ Βιθέντε δεν έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα απέναντι στην Αμαράντε για να προκριθεί, παρά το τελικό σκορ. Έβαλε τα δύο από τα τρία γκολ στο 88’ και το 90’ και παραλίγο να την πατήσει. Με over έχει βγάλει τα 4 απο τα 5 τελευταία της ματς στο κύπελλο. Νίκες έχει στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις στην διοργάνωση. Η ομάδα του Βίτορ Καμπέιος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Μπενφίκα για το πρωτάθλημα. Μπήκε τέλος σε ένα αήττητο 4 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με τρεις νίκες. Παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Παραμένουν εκτός οι μπακ Κίκο, Λουτσιάνο και ο χαφ Τίμπα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η Ζιλ Βιθέντε να κέρδισε στην έδρα της για το πρωτάθλημα, όμως η Γκιμαράες είναι δικαιολογημένα τα απόλυτο φαβορί στο ζευγάρι. Θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θέλει να συνεχίσει, για να διατηρεί και μια δεύτερη ευκαιρία για έξοδο στην Ευρώπη. Θα πάρουμε τον άσο (1,65).

ΒΙΖΕΛΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Η Βιζέλα πήγε σε ένα κλειστό ματς απέναντι στην Αρούκα για να βάλει ένα γκολ και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά. Αγωνίζεται χωρίς άγχος καθώς προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα όπου δίνει μάχη για την παραμονή. Το 2019 ηττήθηκε εντός 2-1 από την Μπενφίκα για τον 4 ο γύρο του κυπέλλου και αποκλείστηκε. Η ομάδα του Ρούμπεν Ντε Λα Μπαρέρα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Γκιμαράες για το πρωτάθλημα. Ήταν η 4η σερί ήττα της. Σε σχέση με το τελευταίο ματς διαθέσιμος είναι ο μπακ Περείρα. Λείπει ο διεθνής εξτρέμ Λακάβα.

Η Μπενφίκα πήρε τη νίκη και την πρόκριση στο ντέρμπι κυπέλλου της προηγούμενης φάσης. Κι έτσι την εκδικήθηκε επειδή πέρσι την είχε αποκλείσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Φέτος αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και τώρα στο Κύπελλο θέλει να φτάσει έως το τέλος. Με under έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στο Κύπελλο. Η ομάδα του Σμιντ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ζιλ Βιθέντε για το πρωτάθλημα που σε συνδυασμό με το γεγονός πως αναβλήθηκε το ματς της Σπόρτινγκ ανέβηκε στην κορυφή. Μετράει 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα είναι από τις πλέον φορμαρισμένες. Εκτός ο μπακ Μπερνάτ και ο επιθετικός Πρεστιάνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ αυτός ο προημιτελικός και η Μπενφίκα αναμένεται να πάρει εύκολα την πρόκριση. Η Βιζέλα έχει περισσότερο το μυαλό της στη μάχη της παραμονής στο πρωτάθλημα και ξέρει πως δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους φιλοξενούμενους. Ποντάρισμα στο 2 και Over 2,5 (1,82).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr