Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Γκρόνινγκεν – Φορτούνα Σιτάρντ, στις λεπτομέρειες!

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 10:24

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες του τελευταίου προημιτελικού και θα ποντάρουμε σε επιλογή του πρώτου 45λεπτου περιμένοντας μάχη υπομονής και τακτικής!

Κύπελλο Ολλανδίας: Γκρόνινγκεν – Φορτούνα Σιτάρντ, στις λεπτομέρειες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γκρόνινγκεν – Φορτούνα Σιτάρντ για το Κύπελλο Ολλανδίας.

Μονός προημιτελικός Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
21:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 934

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Γκρόνινγκεν

Η άμεση επιστροφή στα… μεγάλα σαλόνια αποτελεί τον απόλυτο στόχο της Γκρόνινγκεν που χωρίς άγχος και με βολική κλήρωση, θα ψάξει το κάτι παραπάνω στο Κύπελλο. Οι βόρειοι άργησαν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της Β’ Κατηγορίας και παρότι ξεκίνησαν με τη στάμπα του φαβορί για την άνοδο, έχουν χάσει έδαφος απο τις πρώτες θέσεις. Στο τελευταίο ματς γνώρισε απρόσμενη ήττα απο τη Ντόρντεχτ ενώ είχε προηγηθεί ένα εντυπωσιακό αήττητο δέκα αγωνιστικών.

Με Ντουάρτε
Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και επιστρέφει ο χρήσιμος μέσος Ντουάρτε, αμφίβολος ο αρχηγός και βασικός μέσος Μπακούνα που έχει χάσει τα τελευταία ματς.

Φορτούνα Σιτάρντ

Θετικά κυλά η σεζόν για τη Φορτούνα Σιταρντ που ψάχνει πλέον το κάτι παραπάνω στο Κύπελλο, φλερτάροντας με την πρόκριση στα ημιτελικά για πρώτη φορά από το μακρινό 1998-99. Οι Λίμπουρχερς παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί και στο πρωτάθλημα όπου προέρχονται απο το χορταστικό 3-3 με τη Χέρενφεν, “τρέχουν” ένα αήττητο τριών αγωνιστικών και παλεύουν για το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα.

Συν και πλην
Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και επιστρέφει ο χρήσιμος μέσος Ντουάρτε. Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο ενίοτε βασικός μπακ Βιτά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.5 3.3 2.57 2.02 1.7 1.4 2.72 1.57 2.2 1.42 1.27 1.45
Γκρόνινγκεν - Φορτούνα Σιτάρντ / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Η Γκρόνινγκεν παρουσιάζεται βελτιωμένη εσχάτως ενώ η Φορτούνα δυσκολεύεται στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Περιμένουμε μάχη υπομονής και τακτικής, έχει τύχη η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (2.00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr