Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Αούκας-Νασιονάλ Ασουνσιόν, με σύμμαχο το υψόμετρο

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 10:44

Πρώτο ραντεβού για Αούκας και Νασιονάλ Ασουνσιόν στον Ισημερινό, με στόχο το βήμα πρόκρισης στον επόμενο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, με την έδρα τους να βρίσκεται σε υψόμετρο 3.000 μέτρων.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Αούκας-Νασιονάλ Ασουνσιόν, με σύμμαχο το υψόμετρο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αούκας – Νασιονάλ Ασουνσιόν.

Πρώτος προκριματικός γύρος του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές και ακολουθεί ρεβάνς στην Παραγουάη στις 15/2. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Κωδ. ΟΠΑΠ 947, 02:30

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Αούκας

Η Αούκας εδρεύει στο Κίτο του Ισημερινού που βρίσκεται στα 3.000 μέτρα πάνω από την θάλασσα και είναι ένα από τα συν. Μετείχε πέρσι στο Λιμπερταδόρες, για πρώτη φορά, φτάνοντας στους ομίλους όπου όμως στα 6 παιχνίδια της είχε 1 νίκη και 1 ισοπαλία, που ήταν στα εντός έδρας. O Μεξικανός Τζεράρδο Εσπινόσα είναι από φέτος στον πάγκο της και για πρώτη φορά προπονητής από την συγκεκριμένη χώρα εργάζεται στον Ισημερινό. Μεταγραφικά έκανε κινήσεις με βάση και τις όχι και τόσο μεγάλες οικονομικές της δυνατότητες. Θα είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, αφού το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει στα μέσα του μήνα. Κατέλαβε την 3η θέση πέρσι στον συγκεντρωτικό πίνακα βαθμών της σεζόν για να πάρει το 4ο και τελευταίο εισιτήριο του Ισημερινού στην διοργάνωση.

Νασιονάλ Ασουνσιόν

Για την Νασιονάλ η συγκεκριμένη συμμετοχή στο Λιμπερταδόρες θα είναι μόλις η 4η τα 10 τελευταία χρόνια. Πέρσι αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο από την Σπόρτινγκ Κριστάλ, ενώ οι προηγούμενες παρουσίες ήταν το 2019 και το 2014. Με ήττες έβγαλε τα πέντε τελευταία εκτός στην διοργάνωση έχοντας βάλει μόλις δύο γκολ. Ο Αργεντινός Πούμπιδο είναι από πέρσι στον πάγκο της, αλλά δυσκολεύεται για να την κάνει ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Φέτος έχει δώσει ήδη 4 παιχνίδια για το Απερτούρα 2024 έχοντας μόλις δύο ισοπαλίες και υπάρχει μεγάλη γκρίνια για την εικόνα της. Μεταγραφικά πήρε παίκτες σε κάθε γραμμή, αλλά όχι από το πάνω ράφι. Νίκησε την Γκουαρανί στα πέναλτι στον μικρό τελικό του κυπέλλου και πήρε έτσι το 4ο και τελευταίο εισιτήριο της Παραγουάης στην διοργάνωση.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.47 3.85 5.85 1.78 1.85 1.27 3.15 1.97 1.68 1.06 1.18 2.32
Αούκας - Νασιονάλ Ασουνσιόν / Εκτίμηση

Με ενθουσιασμό η Αούκας για τον πρώτο της επίσημο αγώνα μέσα στο 2024 και θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης, έχοντας ως πλεονέκτημα το ότι η έδρα της βρίσκεται σε υψόμετρο 3.000 μέτρων. Κακή εκκίνηση για την Νασιονάλ στην Παραγουάη και πλέον υπάρχει μεγάλη γκρίνια στο εσωτερικό της ομάδας. Θα επιλέξουμε το 1 και Over 1,5 σε απόδοση 1,88.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr