Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Οστάνδη – Αντβέρπ, φαβορί με αιτία!

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 11:09

Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες και οι περυσινοί κάτοχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν βήμα πρόκρισης από το πρώτο κιόλας ματς.

Κύπελλο Βελγίου: Οστάνδη – Αντβέρπ, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Οστάνδη – Αντβέρπ για το Κύπελλο Βελγίου.

Πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου. Η ρεβάνς στις 28/2
21:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 933
Novasports 2

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Οστάνδη

Το κύπελλο αποτελεί σανίδα… σωτηρίας για τη φετινή Οστάνδη καθώς έχει αποκλείσει ήδη τρεις ομάδες από την Α’ Κατηγορία. Στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα αρκεστεί στην προσπάθεια παραμονής καθώς έχει κατρακυλήσει στις τελευταίες θέσεις, με κομβική βέβαια την αφαίρεση έξι βαθμών λόγω οικονομικών προβλημάτων. Το Σάββατο επικράτησε εκτός έδρας της Λιρς (2-1) και δείχνει βελτιωμένη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με δύο νίκες σε τρία ματς στο 2024. Νέος τεχνικός απο τις αρχές του χρόνου ο Αμερικανός Σέφνερ.

Αποδυναμώθηκε
Δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών, αντιθέτως παραχώρησε τις τελευταίες ημέρες και τον ταλαντούχο Οσίφο (στόπερ, 15/0) ενώ νωρίτερα είχε αποχωρήσει και ο αρχηγός Τάνγκε. Δεν υπολογίζεται ο βασικός μπακ Ντ’Αες.

Αντβέρπ

Μπορεί να μην επιδεικνύει την περυσινή συνέπεια που της απέφερε το ιστορικό, αλλά η Αντβέρπ παρουσιάζεται και φέτος άκρως ανταγωνιστική. Την Κυριακή επικράτησε με επική ανατροπή και δύο γκολ μετά το 87’ της ισχυρής Κλαμπ Μπριζ (2-1) και συνέχισε την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα. Με τρεις νίκες στις τέσσερις αγωνιστικές του 2024 παγιώθηκε στην πρώτη εξάδα και στα πλέι οφ ιθα ψάξει περαιτέρω βαθμολογική “διόρθωση”.

Με Κεϊτά
Εξέτισε ο βασικός μέσος Κεϊτά, τιμωρημένος ο αρχισκόρερ (αν και ντεφορμέ) Γοάνσεν, δεν υπολογίζεται και πάλι ο χρήσιμος μέσος Γιουσούφ που συνεχίζει στο Κόπα Αφρικα. Ξανά εκτός οι βασικοι Κουλιμπαλί (στόπερ), Μπαλικβίσα )(εξτρέμ), διαθέσιμος για πρώτη φορά ο νεοφερμένος Ματαζο (μ.).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.85 3.8 1.61 2 1.72 - - - - 2.12 1.21 1.13
Οστάνδη - Αντβέρπ / Εκτίμηση

Η Οστάνδη έχει ξεπεράσει ήδη τις προσδοκίες με την παρουσία της στον θεσμό. Το Κύπελλο εξελίσσεται σε βασικό στόχο για την Αντβέρπ που μπορεί να κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα “διαβασμένη” τιμή και θα το συνδυάσουμε με under 3,5 στο 2.15.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr